Moesgaard Museum Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Besøgte Moesgaard museum denne uge. Det var helt fantastisk. Super spændene, flot og var virkelig sat op på en fantastisk måde. Som en rejse tilbage i tiden. Kan varmt anbefales og er alle pengene vær... Näytä lisää

Fantastisk besøg som altid ! Hver gang jeg er i Århus må jeg forbi Moesgård. Jeg elsker den ildhu der er lagt i at formidle vores forhistorie og levende gørelsen er fuldstændig vild ! Den eneste sans... Näytä lisää

Fuldstændig outrage sted,dyr lider og behandles som skrald,senest er et dags gammelt føl skudt,uden dyrlæge tilsyn.Der er ingen mad og vand til dyrene, vanrøgt af dyrene er daglig adfærd,gennem flere... Näytä lisää

Mht cafeen: Rigtig dejligt, der findes en glutenfri salat, og man kan bede om glutenfri brød til. Lækre rødbeder, salat, nødder og god dressing! Men røget dyrekød står som første ingrediens i Oldtid... Näytä lisää

1. Julkis- & paikallispalvelut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Oplev menneskets mangfoldighed i fantastiske rammer. Spændende arkæologiske og etnografiske udstillinger for børn og voksne.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Museet er rigtig godt

Museet er rigtig godt. Elsker at komme der og har også købt årskort.
Jeg kan dog godt ønske mig mindre tekst at læse og måske flere videoer ala den som der blev vidst på storeskræm i særudstillingen om Egypterne.
Eller flere muligheder for guidede turer.
Fik kage i caféen og der var jeg lidt skuffet min cookie var kedelig og tør og min venindes muffin var ligeledes tør. Et sted man helt klart kunne forbedre sig på.
Alt i alt et fantastik museum

3. toukokuuta 2024

Kære Mette Emilie,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse af vores museum. Vi er rigtig glade for at du har årskort og dermed er en fast gæst hos os.

Jeg giver videre til vores udstillingstegnestue at du ønsker mindre tekst og mere video.

Vi arbejder løbende med kvaliteten på maden og kagerne i vores café. Vi har vores egen konditor som bager dagligt.

Jeg tager en snak med vores konditor så vi fremover sikrer at kvaliteten er i orden.

Vi glæder os til at se dig på museet igen.

Mange hilsener

Rikke Brovst Steffensen
Leder for gæsteservice
Moesgaard Museum

salt salt og atter salt ( momu cafe )

momu cafe er ikke et sted jeg anbefaler. Deres sliders smagte fint men der var ALT for meget salt i kyllingen. To små oversaltede sliders til 69kr! deres tarteletter havde ingen kød i selvom der ikke stod vegetarisk. Det gjorde der ved lasangen. maden var dyr og servicen var ikke god. Jeg synes cafeen er skrald men museet fortjener helt klar et besøg. Men husk at medbringe egen madpakke.

30. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moesgaard Museum

Tusind tak for din fine anmeldelse af museet.

Vi er kede af din oplevelse af maden i caféen. Vi arbejder løbende med kvaliteten og jeg vil tage en snak med vores kokke.

Vi håber at se dig på museet en anden gang.

Mange hilsener

Rikke Brovst Steffensen
Leder for gæsteservice
Moesgaard Museum

Super fine og spændende udstillinger.

Super fine og spændende udstillinger.
Flinke og smilende personale.

Dog var maden under alt kritik i forhold til de dyre priser. Samt var der ingen plads så vi måtte sidde ude. Dårlig info.

29. maaliskuuta 2024

En skoleklasse blev "omvendt"

Med min skoleklasse, 10. special, besøgte vi for 117. år i træk Moesgaard Museum. Vi havde booket en guidet introduktion til "Mød mennesket"- Evolutionstrappen - og endnu en gang var det en stor succes. Dette stod ikke skrevet i stjernerne, for på forhånd var eleverne rimeligt skeptiske, og "gamle mennesker på en trappe" lyder ikke sjovt. Men da vi forlod museet, efter også at have kigget på stedets øvrige udstillingstilbud, forstod eleverne meningen med besøget, og de var begejstrede

14. maaliskuuta 2023

Elendig cafe

Elendig cafe. Man havde lige glemt at skrive på menuen at man kun kunne få vegetar retter , vi var et selskab som havde glædet os til noget god mad. Ingen retter med kød . Kun grønt og masser af brød og dyrt. Eneste kommentarer fra personalet: " så bliv væk " . Hold da op en kommentar.
Men det gør vi så fremover.

7. maaliskuuta 2024

Uhørt ringe stykke smørrebrød!

Nok noget nær det absolut ringeste stykke smørrebrød vi længe har fået. En fiskefilet med laks blev valgt. Og jo det var da en fiskefilet, men næppe fra rødspætte. På størrelse med en barnehånd, skamstegt, totalt uden smag og dækket med rigelige mængder kedelig salat, en halvtør citronskive og slatten dild. Fisken blev serveret på et stykke halvtørt rugbrød, som - uden at overdrive - var mindst 3/4 - 1 cm. tyk! Laksen bestod af små smuldrede papirstynde skiver. En skam, at en i øvrigt god museumsoplevelse, i den grad overskygges af en så ringe kulinarisk oplevelse indtaget i et smukt lokale med en fantastisk udsigt. Kunne der gives NUL STJERNER for maden, var det egentlig på sin plads.

29. helmikuuta 2024

Caféen er ikke værd at besøge!!

Caféen er ikke værd at besøge. Priserne er tårnhøje og kvaliteten af maden er i bund. Vi fik 2 kyllingespyd med en lille salat (ikke børnevenlig salat) hvor 2 af kyllinge stykkerne var ren brusk (65 kr!!!), en salat - der vitterlig KUN bestod af salat og lidt små pynt med tilløb af kylling (5 trevlede stykker) til 110 kr!!! Bondefangeri og vi fik derfra med stor skuffelse og et godt indgreb i vores pengepung!!

Selve museet er meget spændende og tiltaler alle aldre, selv min 2årige synes det var fedt at se.

15. helmikuuta 2024

Alt alt for dyr café!!

Alt alt for dyr café!!
Flot ser det ud - men virkelig tør og kedelig fastelavnsbolle, og så kostede den 50 kr.!!
Vi ville have haft muffins, men der var desværre udsolgt.
Kommer der aldrig igen.

3. helmikuuta 2024

café eller pirat-virksomhed

Bare jeg kunne skrive Sindssyge priser i caféen! Nej det er det ikke det er pirat-virksomhed i høj lys dag. En hent selv tevand med et tebrev til 40 kr. Pirateri er nok en god måde at tjene penge på folk.

2. helmikuuta 2024

Manglende gavekort og support

Jeg købte for snart 3 uger siden et gavekort på Moesgaards hjemmeside.
Alt gik igennem fint, men jeg modtog intet gavekort.

Jeg tog kontakt og fik at vide, jeg nok ikke havde gennemført handlen.
Dagen efter kunne jeg dog se at pengene var trukket.

Jeg tog kontakt igen og forklarede at handlen altså var gået igennem.
Jeg blev bedt om at supplere yderligere oplysninger for at de kunne lokalisere fejlen i deres system, hvilket jeg gjorde.
Dette blev dog aldrig besvaret.

Jeg har efterfølgende rykket for svar adskillige gange, men uden nogen form for respons.

25. lokakuuta 2023

Jeg var på Moesgaard lørdag den 14…

Jeg var på Moesgaard lørdag den 14 oktober for at se særudstillingen om Ægyptere og hyldest til livet. Der var alt for megen tegneserie over udstillingen og den var hurtigt set! Udstillingen henvender sig i overflod til børn, hvilket jeg ikke havde opfattet da jeg valgte at betale for indgangen.

14. lokakuuta 2023

Fuldstændig fantastisk oplevelse ♥️

Fuldstændig fantastisk oplevelse ! Både for store og små. Aldrig har jeg oplevet en bedre og mere fantasifuld måde at videreformidle historie på. Mine børn på 9 og 10 år var hele tiden klar på mere, og især der hvor man valgte en “nøgle” og så kunne følge sin historiske person. Dejlige områder, sødt og hjælpsomt personale. Og entre pris er helt fair, for det store arbejde der er lagt i udstillingerne, og ovenikøbet er der gratis indgang under 18 år, og der er MEGET for børn også.

27. heinäkuuta 2023

Sindssyge priser i caféen

Sindssyge priser i caféen! Hvis man kommer med børn i skoleferien skal man på ingen måde regne med at der er mad der henvender sig til børn. En simpel bolle med ost koster 55 kr, og de pølsehorn de solgte til 30 kr stk var udsolgt på no time! Men man kunne da få vin 🤪

Museet og udstillingerne er til gengæld rigtig flotte! Men det er simpelthen at flå børnefamilier at man skal betale 75 kr for to frikadeller med kold kartoffelsalat - når en familie ofte tæller flere. Glem det - tag mad med hjemme fra!

25. heinäkuuta 2023

Besøgte stedet tirsdag med datteren der…

Besøgte stedet tirsdag med datteren der egentlig ikke var opsat på museum besøg. Men det endte faktisk med at vi havde en rigtig hyggelig dag hvor jeg kunne fortælle hende en masse historie.
Dog savner jeg lidt mere af den slags vi amatørarkæologer/Detektor-folk finder. Det f eks flere fibulaer osv

4. heinäkuuta 2023

meget lidt mad for pengene

Selve museet var sædvanen fantastisk. Men priserne i caféen!!!!!!! Kvaliteten er fin, men portionerne er nu så små, at man ikke bliver tilnærmelsesvis mæt og det harmonere på ingen måde med priserne som samtidig er steget markant. Fremadrettet må vi medbringe mad, da vores økonomi ganske enkelt ikke rækker. Tidligere besøgte vi altid cafeen til frokost, men det er nok et overstået kapitel nu - desværre!

4. maaliskuuta 2023

Kære Birgitte
Tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os at I tager jer den tid at skrive til os om jeres oplevelse.
Jeg er ked af at høre at det ikke har været tilfredsstillende for jer.
Dette er naturligvis noget vi vil tage med vider.
Rigtig god dag til dig.
Med venlig hilsen
Renè

Dårlig restaurant, med ringe udvalg og ikke børnevenligt.

Moosgaard museum er en fantastisk oplevelse. Vi havde 4 børn med 10,7,4,3 år og alle kunne få noget ud af det.
MEN Men restauranten. Hold da op hvor er udvalget til børn ingen steder at se. Vi spurgte ind til de. Læs på skiltet. ØØø laksesalat, tiramizu ? Hvad forestiller i jer, at mindre børn spiser ?.
Jeg spurgte til pom frites eller en bolle. Nej i kan få en konditor kager, ( som er en cockies til 25kr) Jeg spurgte hvorfor kalder i det en konditor kage( Det er normalt en flødekage eller lign). Fordi som ekspedienten sagde. den er bagt af en konditor.

6. tammikuuta 2023

Kære Tina
Tusinde tak for din tilbagemelding. Jeg er ked af at læse at jeres oplevelse ikke har været tilfredsstillende, hvilket har resulteret i en dårlig oplevelse i vores cafe, for jer.
Dette er naturligvis noget vi vil tage med vider, i vores planlægning af nye menuer.
Tak for dit review!
Med venlig hilsen
Renè

Flere timers god underholdning og lækker Café

Flere timers god underholdning og indlevelse.
Søndag d. 9. oktober, besøgte min hustru og jeg Moesgaard. Sikke en oplevelse. Vi havde hørt det skulle være godt, men nu så vi det med egne øjne. Efter flere timers gennemgang af hele udstillingen, afsluttede vi i deres Café. Vi fik en lækker sprød tartelet, med en brand varm svampefyld, der virkelig var kræset for. dertil fik vi et glas godt fadøl. Vi var dejligt mætte da vi forlod Moesgaard.
Til jer der syntes der er for dyrt, så lad dog være med at købe. Brug pengene til brændstof og kør ind til Aarhus og betal i dyre domme for at parkere ;-)
Vi kan varmt anbefale at besøge både Moesgaard og deres Café.

10. syyskuuta 2022