Saanut 5/5 tähteä

Hurtig service, med ekstra tjek om den nye skærm virker, på min datters iPhone👌 Ordentlighed og venlighed, tak🙏

Saanut 5/5 tähteä

Venlig, hurtig og kompetent hjælp Opgaven, løst på få minutter Kan 100% anbefales

Saanut 5/5 tähteä

MOBILSYN NYBORG: 3 months ago I came to Mobilsyin shop to ask for assistance and repair my phone that was completely destroyed. I gave to them the phone and after 1 hour they succeed in fixing as goo... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Puhelimen korjaus
  2. Puhelintarvikekauppa
  3. Matkapuhelinkauppa
  4. Matkapuhelimen lukituksen purkupalvelu
  5. Tietokonetarvikekauppa
  6. Tulostimet ja tulostustarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Mobilsyn Nyborg er en virksomhed, der fokusere på god kundeservice, og reparation med kvalitets vare. og gode tilbehør det forskellige kunde kræser.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Venlig

Venlig, hurtig og kompetent hjælp
Opgaven, løst på få minutter
Kan 100% anbefales

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mobilsynnyborg

Tusind tak for den venlige anmeldelse Vita ,Det glæder os meget, at du er tilfreds. Du er altid velkommen igen 😊

Ordenlighed og venlighed

Hurtig service, med ekstra tjek om den nye skærm virker,
på min datters iPhone👌
Ordentlighed og venlighed, tak🙏

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mobilsynnyborg

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏 Det glæder os, at I er tilfredse med servicen. I er altid velkomne igen 😊

Saanut 5/5 tähteä

We zijn heel vriendelijk en goed…

We zijn heel vriendelijk en goed geholpen!

11. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mobilsynnyborg

“Thank you for your kind words! We are glad that we were able to help you well.”

Saanut 5/5 tähteä

Havde et lille problem med min mobil

Havde et lille problem med min mobil. blev ordnet straks med et smil.

6. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mobilsynnyborg

Mange tak for din positive feedback og de 5 stjerner 🌟 Vi sætter pris på din tillid og står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Saanut 5/5 tähteä

i bought a screen protector and brought…

i bought a screen protector and brought it home, but i couldn’t figure out how to put it on. i went down to the store for them to put it on but they couldn’t, so they gave me a new screen protector and put it on for me.

very good service😁

24. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super vidende og hjælpsom betjening

Medarbejderne er hjælpsomme og venlige udover det sædvanlige, og utroligt kompetente i deres tekniske viden. Jeg er aldrig gået derfra uden en løsning på det problem, jeg kom ind i butikken med. Samtidig meget gode priser og hurtig betjening fra time til time på samme dag. Jeg anbefaler på det varmeste MOBILSYN NYBORG til alle, der har brug for hurtig, kompetent og billig service til deres smartphones og tablets.

17. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mobilsynnyborg

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi værdsætter det meget du er altid velkommen.”

God service

Skærmen på min mobil sad løst fast efter sidste service, men det fiksede han uden problemer…

10. heinäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Altid god oplevelse at komme i din…

Altid god oplevelse at komme i din butik. Du er så god og hjælpsom. Vil altid anbefale butikken.
Vh Peter og Gurli de Medici

7. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mobilsynnyborg

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at I har haft en god oplevelse i vores butik, og at I synes, vi er gode og hjælpsomme.

Jeg håber, at Peter har fået overført alle sine data til den nye telefon uden problemer. Hvis der er noget, der mangler eller hvis I har brug for yderligere hjælp, er I altid velkomne til at komme forbi butikken. Vi står klar til at hjælpe jer.

Med venlig hilsen,
Mobilsyn Nyborg

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin