Vi har netop holdt konfirmation på Mit Plenum og kan kun varmt anbefale Jonas og han fine sted. Super lækker mad, super fint lokale - og søde tjenere. Vi kommer helt klart til at benytte Mit Plenum... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi holdt konfirmation for 45 på MitPlenum og alt var, som det skulle være. Fantastisk mad og lutter tilfredse gæster. Jonas er superdygtig og fleksibel. Vi kan kun anbefale MitPlenum og kommer ge... Näytä lisää
Holdt konfirmation for 30 gæster. Virkelig lækker mad og vine, meget fint pyntede borde, søde personaler og alt var lige, som vi havde bestilt. God kommunikation med Jonas fra første forespørgsel... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Centralt på Frederiksberg
Yhteystiedot
Vi har netop holdt konfirmation på Mit…
Super lækker mad, super fint lokale - og søde tjenere.
Vi kommer helt klart til at benytte Mit Plenum igen.
Tusinde tak for en superlækker brunch
Tusinde tak for en superlækker brunch - det er altid en succes med mad fra Mit Plenum - tak Jonas😉
Vi har lige holdt vores anden…
Vi har lige holdt vores anden konfirmation hos Mit Plenum. Vi giver vores bedste anbefaling herfra. Virkelig lækker mad, super flot lokale og meget fin betjening. Vores næste større arrangement bliver helt sikkert også på Mit Plenum😊
Michelin mad til folkelig pris.
Michelinmad til folkelig pris.
Vi har med stor fornøjelse flere gange benyttet os af MitPlenum som catering til både bryllup og reception.
MitPlenum leverer på alle parametre på maden, som er i absolut topkvalitet og kan konkurrere med de bedste Michelin restauranter. I vil blive mødt af et engageret team, som giver jer en sjælden set service i denne branche.
Perfekt
Holdt fest hjemme med vidunderlig mad fra MitPlenum og Jonas. Det blev anrettet, så visuelt også helt i top. Oprydning og servering som det skulle være. Perfekt aften. Det vidste jeg egentligt godt det ville blive. 3.gang jeg bruger MitPlenum.
Kan varmt anbefale stedet
Kan varmt anbefale stedet, der er hyggeligt, betjeningen dygtig og meget behagelig. Og virkelig lækker mad, som der er rigeligt af samt dejlige vine. Stor ros til både kok og tjenere.
Jeg holdt i november en rund fødselsdag…
Jeg holdt i november en rund fødselsdag på Mit Plenum, der var smukt pyntet på dagen.
Maden var virkelig dejlig, personalet søde og hjælpsomme og det hele kørte på skinner.
Stedet kan varmt anbefales.
God oplevelse. Alt perfekt..
Deltog i festmiddag på stedet.
Alle retter (min hustrus ikke-fisk forret virkelig elegant) var delikate, brødet dejligt, vinene passende og alt serveret med charme af et tiltalende personale. En virkelig god oplevelse.
Super lækker mad og god service
Fik leveret mad fra Mit Plenum til fest for 30 mennesker.
Alt levede op til forventningerne. God kommunikation med Jonas fra første kontakt. Alt var pakket og klart til aftalt afhentningstid. Alt var tydeligt mærket med indhold og Jonas gav udførlige anretningsinstruktioner.
Maden var fantastisk velsmagende og der var rigeligt af det hele. Vi vil helt klart bruge Mit Plenum igen.
Perfekt arrangement (vores datters…
Perfekt arrangement (vores datters barnedåb). God og velsmagende mad, gode drikkevarer og pænt rum.
Super godt og roligt sted at holde…
Super godt og roligt sted at holde kurser - vi var ca. 20 personer til et kursus som inkluderede superlækker frokost. Jonas og hans team var virkelig gode til at sætte sig ind i vores behov både før og på selve dagen, derudover var de alle super fleksible.
Kan varmt anbefales!
Vi afholdte konfirmation for vores søn…
Vi afholdte konfirmation for vores søn 31.05.25. Vi var super tilfredse med det hele. Maden var meget god og flot anrettet. Jonas og hans ansatte er meget imødekommende og søde. Alt forløb som det skulle, så vi bare kunne slappe af og nyde festen. Stor anbefaling herfra!
Konfirmation
Holdt konfirmation for 30 gæster.
Virkelig lækker mad og vine, meget fint pyntede borde, søde personaler og alt var lige, som vi havde bestilt. God kommunikation med Jonas fra første forespørgsel til sidste mail.
Vi havde den dejligste aften og alle vores gæster har rost arrangementet.
Mit Plenum får vores bedste anbefalinger, og vi vil gerne holde fest der igen.
Stor anbefaling
Fantastisk arrangement hos Mit Plenum - stor anbefaling her fra
Mit Plenum skabte den perfekte ramme…
Mit Plenum skabte den perfekte ramme til den dejligste fest. Maden var fantastisk lækker. Friske råvarer som var perfekt tilberedt. Fra forret til natmad.
Alle gæster komplimenterede både mad og personale.
Virkelig fin kommunikation med Jonas fra booking frem til festen og det sødeste og meget hjælpsomme personale på dagen.
Vi giver hermed de bedste anbefalinger til Mit Plenum, Jonas og hans personale.
Alt spiller på MitPlenum
Alt spiller på Mit Plenum. Fantastisk lækker mad og vin, og Jonas var nem og fleksibel at aftale konkrete tilpasninger til menuen med. Personalet på dagen var super servicemindede og søde - noget der
virkelig blev bemærket af vores gæster og var med til at gøre dagen rigtig afslappet og dejlig.
Og det hele foregår i nogle meget hyggelige rammer med flot borddækning og uformel stemning.
Mit Plenum får vores bedste anbefalinger.
Barnedåb
Vi holdte vores søns barnedåb hos Mit Plenum og det var virkelig en god oplevelse. Jonas laver super lækker mad og serviceniveauet er helt i top. Vi var trygge fra start til slut og kunne bare nyden dagen med vores gæster. Det er ikke sidste gang vi har holdt et arrangement hos Mit Plenum.
50 års fødselsdag
Jeg holdt min 50 års fødselsdag i weekenden - lækker mad og vine, sødt og venligt personale. Lokalet er super hyggeligt. Jonas Borre som ejer stedet er dygtig, sød og kommer med gode forlag og ideer.
Jeg kan kun anbefale stedet og Jonas.
Konfirmation
Vi holdt vores datters konfirmation i weekenden. Vi kan kun anbefale stedet, hyggeligt lokale, super god mad og rigtig god betjening. Vores datter havde den bedste dag.
Særklasse
Mit Plenum var i februar 2024 rammen for mine forældres guldbryllup. En aften der på alle tænkelige måder levede op til vores håb og forventninger.
Alt, fra det smukke lokale i hjertet af Frederiksberg, til den virkelig lækre og totalt overmiddel menu, de velvalgte vine og den charmerende og opmærksomme betjening, var helt i særklasse.
Vi havde sådan en dejlig aften, og følte os fra planlægningsfase til selve aften i de sikreste og mest kompetente hænder hos Jonas, der bare orkestrerede en aften lige som vi havde drømt om.
Kæmpe anbefaling herfra!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.