3,1

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Tåkrummende pinligt

Har lige været til det mest pinlige afternoon tea arrangement. Vi fik serveret sandwich med gammel fisk ( som var så ildelugtende, at vi måtte bede om at få den fjernet fra bordet), sandwich med ost og remoulade, tørre og flade scones forsøgt blødet op med sur varm solbærkompot, 2 x optøet kage fra fryseren og 2 dl te pr. mand. Det er mig en gåde, at man vil være det arrangement bekendt. Den stjerne, jeg givet, er givet til den venlige betjening.

31. maaliskuuta 2026

Stemningsfyldt, skøn betjening og lækker mad

Man bør kigge på tripadvisor og Google Reviews for at få det rigtige billede.

Restauranten er stemningsfyldt og hyggelig, og tjenerne er venlige og servicemindede. Der var ikke crowded.

Vi fik meget lækkert brød sammen med skøn mayo med hvidløg og purløg. Det smagte så godt, at tjeneren bragte mere brød til os :-) <3

Forretten med helleflynder var helt fantastisk og perfekt balanceret. Jeg er glad for, at min mand overtalte mig til den forret - normalt er jeg skeptisk over for fisk i en forret, men det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg vælger denne forret.

Torsken i hovedretten fish n chips var perfekt stegt med lækker sprød og luftig panering. Skulle man sætte finger på noget, så manglede dyppelsen lidt mere smag og en smule salat (salat kunne dog fås som side dish).

Desserten blev flamberet ved bordet og havde både "kage", "is", bær, marinerede valnødder, og den flamberede bourbon, som gav prikken over i'et.
Anretningen af alle retter var meget fin.

Jeg har desuden fået brunch hos Michell's for 1 1/2 måned siden, og det var virkelig lækkert, alsidigt, friskt, og der manglede ikke noget. Børnene elskede det også. Det kan klart anbefales. Også virkelig behagelig betjening dér.

13. maaliskuuta 2026

En stjerne som må tilfalde tjenerne.

Denne stjerne må gives til tjenerne som gjorde deres bedste men som ikke kunne rette op på en ikke tilfredsstillende oplevelse. Vi var på dining week til en treretters til 250kr per person. Forretten som var sherrybraiserede svinekæber var nogle små tørre knolde hvor sherryen for længst var brændt af.
Hovedretten som var lammegryde toppet med kartoffelmos var 2 spsk af sovsen fra gryden i en stor bowle kartoffelmos. I denne sovs fandt jeg et stykke af lammet på størrelse med 1/2 ært.
Desserten som var en kirsebærcheesecake var en helt ok gennemsnitlig oplevelse.
Læg hertil at hver ret var 3/4 til 1 time undervejs. Et plaster på såret var at de dygtige tjenere undskyldte ved betalingen. Alt i alt en øv oplevelse og spild af penge.

12. helmikuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili