Min Skolvaska Arvostelua 46

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

var lite tveksam innan köp men den känns faktiskt stabil. materialet känns starkt inte mjukt och svagt. använder den varje dag nu

Saanut 5/5 tähteä

Kundservice svarade på min fråga om material utan att försöka sälja på mig något extra. Rakt och tydligt, vilket jag uppskattade.

3,9

2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

växte på mig med tiden

Tänkte inte så mycket innan jag köpte den men den växte lite på mig. Formen håller sig även när den är tom vilket jag faktiskt märker nu. Ser ren ut till det mesta jag har på mig.

5. maaliskuuta 2026

Riktigt dålig upplevelse

Riktigt dålig upplevelse. Jag beställde en väska för över en månad sedan och efter upprepade mejl fick jag till slut veta att varan inte ens fanns i lager. Det är helt oacceptabelt att sälja något som inte finns. Trots att jag begärt återbetalning har jag fortfarande inte fått tillbaka mina pengar, och mina senaste mejl ignoreras helt. Detta känns väldigt oseriöst och gränsar till bedrägeri. Undvik detta företag.

22. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Helt nöjd

Beställde jättefin ryggsäck till dottern, fick bekräftelse-mail med spårnummer vilket dock ej gick att spåra på, kontaktade kundtjänst efter någon dag vilken svarade snabbt att allt var iordning och väskan påväg 👍🏻
Tog ca 2 veckor med leverans men var kring påsk också så fullt förståeligt.

2. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Allt gick smidigt fram till att man la…

Allt gick smidigt fram till att man la order.
Beställde en väska i början av februari och har inte fått kontakt med dem eftersom min order inte går att spåra.
Order finns inte står det.
Har skickat flera mejl och inväntar fortfarande på svar.
Får endast auto svar som säger att vi återkommer snarast under kontorstid. Väntar fortfarande!
Ett i mina ögon oseriöst företag.

2. maaliskuuta 2026

Jättebesviken

Jättebesviken, spårningslänk som inte funkar och ingen återkoppling på mail trots 7-8 försök!!! Skäms på er bekostnad!!

8. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

OBS! drop shipping och vilseledande foton

OBS! Drop shipping!! Vilseledande bilder och felaktig information. De flesta (om inte alla som har topp-betyg )recensionerna är uppenbart fejk. Beställde ryggsäck som står att den har paljetter, visar sig att den har tryckt foto av paljetter även om bilden försöker få det att se ut som faktiska paljetter. även fickorna och facken var annorlunda mot bilderna.

26. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin