Goede prijs ivgl met elders. Website was duidelijk. Betaalmogelijkheden correct. Geleverd zoals aangekocht. Goed verpakt. Product leek origineel verzegeld. Geen issues mee. Levering enkel aan huis w... Näytä lisää
Iphone snel ontvangen. De speaker werkte niet naar behoren. Gelukkig zat de folie er nog op en terug mogen sturen. Het probleem was de folie. Deze eraf gehaald en de speaker werkte. Retourkosten... Näytä lisää
Telefoon gekocht. Kon hiermee wel bellen maar niet gebeld worden. Na telefoontje uitstekend geholpen door zeer vriendelijke én geduldige man. Nu alles oké. Bestelling ook vlot verlopen. AANRADE... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel goed ,ik had nog gebeld ,netjes terug gebeld ,maar post nl maakt er een potje van ,donderdag werd het pas bezorgt ,neem dhl ,is veel beter en vlugger . Mijn vrouw is dik tevreden met het toestel... Näytä lisää
- Tietoliikennelaitetoimittaja
- Puhelintarvikekauppa
- Elektroniikkalaitteiden tukkumyynti
- Elektroniikkalaitteiden toimittaja
- Sähkölaitteet
- Videopelikauppa
Yrityksen kirjoittama
Jouw zekerheid in consumenten elektronica
Bornissestraat 27, 3044AD, Rotterdam, Hollanti
- +31103138960
- info@midimedia.nl
- www.midimedia.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Tevreden met Samsung Xcover5
Ruim assortiment, duidelijke website, scherpe prijs en snel geleverd!
Tablet werd op verkeerd adres bezorgd
Tablet werd op verkeerd adres bezorgd, midimedia heeft fantastische hulp geboden, daarvoor 5 ster.
Prima snel en volgens afspraak…
Prima snel en volgens afspraak geleverd.In dit geval nieuw oud model iPad voor een goede prijs.
Geen correcte opvolging
Beste,
Ik deed bestelling met ordernummer 2020-0010948 op 1/11. Zoals voorzien werd dit daags nadien opgestuurd.
Per vergissing werd het pakket samengesteld met een verkeerde hoes. Ik maakte melding en men zei me (via chat) dat men het hoesje zou opsturen.
Enige dagen nadien nam ik opnieuw contact. Dit zou niet daags nadien maar “eerstdaags” worden opgestuurd.
Ik kocht en betaalde correct voor een pakket met een beschermhoes voor de smartphone te ontvangen daags nadien.
Gebruik zonder hoes is niet OK. Dat geven jullie zelf aan wanneer jullie wallets aanprijzen .
We zijn 12/11 en ik ontving nog steeds geen bestelde hoes.
Ik kocht ondertussen zelf een hoes. Dus graag restitutie van het bedrag.
Mvg
Kurt Sercu
Bar slecht
Bar slecht!
Ik ben sinds juni bezig geweest om onder garantie mijn mobiel te laten repareren.
Ze zijn voor reparaties afhankelijk van Dynafix maar ze hebben daarmee geen communicatie.
Ik heb het opgegeven daar Dynafix nergens op reageert en Midimedia gaat schuilen achter Dynafix
Uiteraard ga ik nooit meer iets kopen bij MIdimedia en ik raad hetzelfde aan iedereen.
Besteld samsung X cover pro
Besteld samsung X cover pro
En gekregen.
Alles is naar wens.
Geen gebreken en nieuw.
Netjes met track en trace. + handtekening bij ontvangst moeten zetten.
Scherpe prijs, snel geleverd.
Scherpe prijs, goede communicatie over het bestel- en leveringsproces, snel geleverd.
Google Pixel 6 gekocht
Google Pixel 6 gekocht, gelukkig ook en lader erbij gehaald, want ondanks dat mijn oude toestel (OPPO) dezelfde aansluiting had, werkte die lader niet op het nieuwe toestel.
Gewoon goed!
Duidelijke site, gemakkelijk om een keuze te maken en af te ronden. Ook verzending en ontvangst zeer snel!
Snelle levering en keurig verpakt…
Snelle levering en keurig verpakt duidelijk omschrijving en goede prijs.
Snel, duidelijk, goede communicatie
Snelle behandeling van de bestelling, snelle bezorging (volgende dag).
Snelle levering.website gemakkelijk in…
Snelle levering.website gemakkelijk in gebruik.
Gunstig geprijsde iPhone
iPhone SE aangeschaft vanwege de gunstige prijs op het moment van aankopen. Op tijd geleverd en keurig verpakt. Prima verzorgd.
Snelle levering & alles prima