Metz A/S Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg gjorde et verdensklasse køb på en stribe nye Montana-reoler til mit hus og varerne kom nærmest på slaget med GLS kun 2 dage efter. Altid en fornøjelse at handle på Metz.dk

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Forløbet har været yderst professionelt fra start til slut, og jeg har især sat pris på den hurtige tilbagemelding undervejs. Det vidner om stor faglighed og en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Varerne kom som lovet. Desværre var der en fejl på den ene vare, men efter en opringning og fremsendelse af reklamation med billeder, fik jeg uden problemer byttet varen. Super service og meget venlig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Når julen er lagt i hænderne på gode samarbejdspartnere, gør det livet lidt lettere for os andre! Vi har igennem efterhånden mange år brugt Metz til at forkæle vores medarbejdere med flotte juleg... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kampanjatuotemyynti
  2. Yrityslahjat
  3. Printtivaatekauppa

Yrityksen kirjoittama

Metz er kort fortalt et reklamegavefirma, og vi arbejder på den ene side med reklamegaver i bred forstand - design, produktion, promotionartikler og profilbeklædning.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

102 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God pris

God pris
Super produkt

24. tammikuuta 2025

Kære Rikke

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Gode varer

Gode varer - hurtig levering

24. tammikuuta 2025

Kære Lone,

Mange tak for din anmeldelse.
Det sætter vi pris på. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Som at besøge julemandens værksted ;-)

Kæmpe udvalg med lækre varer - og en udsøgt service af hjælpsomme ansatte!

17. tammikuuta 2025

Kære Mogens,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du sætter pris på vores store udvalg og den gode service fra vores medarbejdere. Det betyder meget for os!

Vi håber at se dig igen snart.

Godt produkt.

Godt produkt.
God pris og hurtig levering.

22. tammikuuta 2025

Kære Charlotte,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både bestilling og levering. Vi håber at se dig igen snart!

Hurtig og smidig levering

Hurtig og smidig levering. Fantastiske produkter.

22. tammikuuta 2025

Kære Helle

Vi sætter stor pris på at du har haft en god oplevelse hos os.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik leveret en fin lampe

Jeg fik leveret en fin lampe, som var godt sikret for ikke at gå i stykker.
Jeg modtog den meget hurtigt efter bestillingen.
Så jeg er yderst tilfreds med at handle hos Metz, kan derfor varmt anbefale dette firma.

13. tammikuuta 2025

Kære Else,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din lampe.
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos Metz.

Tak for din anbefaling – vi håber at se dig igen!

Hurtig levering fra lager

Hurtig bestilling hurtig levering

13. tammikuuta 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.
Vi håber at se dig igen snart!

Saanut 5/5 tähteä

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Alt gik som forventet.

10. tammikuuta 2025

Kære Peter

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både prisen og den hurtige levering. Vi håber, du bliver glad for dit køb og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Saanut 3/5 tähteä

Modtog kun en vare ud af to.

Havde bestilt to dyner, men opdager ved udpakning at kassen kun indeholdt 1 dyne.
Kundesupport var rigtig hurtig til at svare mig og lovede at sende den manglende dyne straks derfor en ekstra stjerne.

16. tammikuuta 2025

Kære Bjarne,

Tak for din anmeldelse! Vi beklager naturligvis, at der manglede en dyne i din levering, men vi er glade for at høre, at vores kundesupport hurtigt fik løst problemet. Det betyder meget for os, at du har fået en god oplevelse trods fejlen.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du bliver rigtig glad for dine nye dyner!

Hurtigt og effektivt

14. tammikuuta 2025

Kære Susanne,

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og effektiv service.

Vi håber at se dig igen snart!

Kære Poul,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har fået god hjælp fra vores support. Vi står altid klar til at assistere dig igen.

Julie fra Metz Support 💙

hurtig service

10. tammikuuta 2025

Kære Keld,

Mange tak for din anmeldelse!

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse! 😊
Det sætter vi stor pris på at du giver dig tid til at skrive den.

hurtig service

6. tammikuuta 2025

Kære Jan,

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og den hurtige levering.

Saanut 4/5 tähteä

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering og altid god kvalitet.
Jeg dobbelttjekket dog altid lige prisen - da jeg en enkelt gang har oplevet tilsvarende vare på tilbud til en billigere pris andet steds.

17. joulukuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin