Irriterende å få invitasjon til stadighet også når du klikker på linken så står det at man ikke passer til undersøkelsen. Dette burde vært helt unødvendig når man har fylt ut profilen sin slik at de... Näytä lisää
Nok undersøkelser til lett å tjene inn poeng som kan løses inn i blant annet PayPal. Dette er den primære belønningen jeg ønsker, og dermed faller Meningstorget inn i kategorien spørreundersøkelsespa... Näytä lisää
Helt greitt, men noen ganger "dumme" spørsmål, eller manglende svaralternativer. Når spørsmålet er: "din opplevelse av X?" og du aldri har prøvd, eller vet intet om X, og alternativene er fra 10 til... Näytä lisää
Dere har utmerkede spørsmål om aktuelle tema som fenger min interesse. Det jeg syns er lengden på tema dere tar opp.Jeg ønsker de hadde vært noe kortere enkelte ganger. Håper dere vil fortsette me... Näytä lisää
Delta i betalte spørreundersøkelser og få kontanter og premier hos Meningstorget. Si din mening og tjene penger. Norske undersøkelser på nett for alle!
Research Drive 6, 06484, Shelton, Yhdysvallat
- www.meningstorget.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Why can I not open the questions
De krever person nummer for å løse inn poeng?!
Hold deg langt unna. Laget konto og tjente nok etter bare litt bruk til å løse in gavekort på PayPal. Som er det eneste positive jeg har å si.
Før jeg så får beskjed om at jeg kan ikke løse inn poeng uten å bruke en av 2 Verifiserings metoder.
1. Veriff Konto som fra det jeg undersøker krever at du gir dem både bilde av deg selv og at de skal ha bilde av førekort eller pass.
For det kan jo overhode ikke gå galt å skal gi et slikt firma den type personlige informasjon som de så kan selge som inkluderer person nummer. Ja det høres jo veldig trygt å gi et firma fra Estonia som ikke har hatt masse svindel saker.
2. At du sender bilde av deg selv og ID-en dirkete til MeningsTorget.
Igjen hva i all verden skal de ha bruk for den type privat informasjon. Eneste undersøkelses siden som jeg har vært borti som skal "beskytte" folk fra svindel. Men å gi dem bilde med personnummeret er ikke bare totalt uaktuelt. Det burde være ulovelig for dem å kreve. De kan si at de er så trygg som de enn vil, skulle noen få tilgang til den informasjonen tviler jeg på meningstorget kommer til å gjøre opp for identitets tyveri og fikse det for deg.
Meningstorget
Blir invitert til undersøkelser. Svarer på mange spørsmål, så kommer det opp at jeg ikke var i målgruppen eller at undersøkelsen er avsluttet. Da har jeg brukt masse tid på å svare på spørsmål jeg ikke får poeng for.
gavekort betaler ikke regninger
gavekort betaler ikke regninger, dette er bare tull
rett og slett altfor dårlig betaling for ett dette skal kunne stille seg som jobb. ja det er en jobb å sitte å trykke på svar alternativ, men det er ikke en betalt jobb.
En gang bra, nå ræva
Det var en bra side, hvor man kunne dra inn litt ølpenger i ny og ne. Nå bli man screenet ut av alle undersøkelser hele tiden!!!!! Rart når man ikke blir det på lignende sider?
Dette er jo bare rør
Dette er jo bare rør. De skal ha epost og tlf for å sende deg reklame etter drøye halvtimen ender du med ingen undersøkelser å svare på. Scam!
Useriøst
Fikk aldri fullføre noen undersøkelser. Dem sender link med invitasjon til undersøkelse, men hver gang man trykker på er ikke undersøkelsen tilgjengelig lenger. Selv om invitasjonen ble mottatt 30 sekunder siden.
Veldig rask respons på utbetaling av…
Veldig rask respons på utbetaling av opptjente poeng
Morsomme og interessante undersøkelser
Morsomme og interessante undersøkelser. Passe lange
Merkelig opplegg
Merkelig å bli mistenkeliggjort etter å ha deltatt på mange undersøkelser. Ingen mulighet til å få tak i poeng/belønninger når man ikke ønsker å ta bilde av legitimasjon og sende inn.
Gode relevante meningsmålinger
Gode relevante meningsmålinger.
Noen få ganger etter 16 minutter inn i en test får du beskjed om at du ikke er i målgruppen. Lutt ergerlig.
Men det er et fåtall. Belønning kan taes ut i paypal kontanter. Svært nyttig.
Anbefales sterkt. Og veldig mange interessante temaer.
tilpassing
for mange invitasjoner som man ikke kan delta på, noen ganger har man brukt mye tid før man blir avvist
Helt ok spørreundersøkelser
Helt ok spørreundersøkelser. Enkelt å bytte inn poeng med belønninger. Men teit poengsystem. Hvorfor er ikke 1 kr 1 poeng? Det hadde vært så mye enklere.
ok spørsmål - utbetaling ikke ok
ok spørsmål. ikke ok belønning. vanskelig å få utbetaling.
Du får det de lover
Du får det de lover. Ingen tull med personvern eller brudd på denne. Skulle du trenge hjelp med noe er de raskt ute med å svare og hjelpe deg.