Meetshop.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Työkalukauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Meetshop is dé online specialist in professionele meet- en testinstrumenten.

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

misleidend

had een tijdje geleden een vochtmeter besteld bij hun , kwam bij hun via kieskeurig of beslist weet niet meer .maar goed het zou 1 a 3 dagen duren , nou dus niet ik wachten hadden ze een mailtje gestuurd dat het 2 a 3 weken langer duurden of ik het product nog wou nu ik wist dat het langer duurde had al betaald dus dacht laat maar komen .( waarom bellen ze niet mijn nummer had ik ook ingevuld) hals over kop ergens anders een goedkoop ding gekocht had een werk was dat ding onmisbaar . kan moeilijk tegen die klant zeggen wacht maar 3 weken .ze hebben het product wel geleverd . Maar service zou beter moeten zijn niet een of ander dom mailtje komen dat het niet lukt ..nbel de klant op en kom met een oplossing . mvg tonny

19. syyskuuta 2015

Beste Tonny Metz,

Dank voor uw review. Wij nemen contact met u op om dit probleem op te lossen.

Levering Fluke meter

Om te beginnen was de prijs van de Fluke 175 multimeter het goedkoopst en de levering de volgende dag in huis, mijn dank hiervoor.
Groets Piet

17. heinäkuuta 2015

Bestelling is prima verlopen

Op deze webshop was de Multimeter (fluke 175) die ik wilde hebben het goedkoopst. Geen verzendkosten en ook nog snel verstuurd.

De Multimeter zat redelijk goed verpakt en werd verstuurd via Post NL met track and trace.

Ik heb verder geen contact gehad met met de klantenservice dus daar kan ik niets over zeggen.

Zou hier zeker weer bestellen als de prijs scherp is.

22. toukokuuta 2015

levertijd

2 apparaten besteld en levertijd zou 2-3 dagen bedragen. Dit werd bijna 2 weken. Zelf maar gebeld hoe het zat met de levering. Dit zou ook vanuit Meetshop gedaan kunnen worden.

2. toukokuuta 2015

Beste heer Paternoster,

Dank voor uw review. Vervelend dat u niet voldoende op de hoogte bent gehouden van de levertijd. Wij gaan hier intern mee aan de slag om dit in de toekomst beter te laten verlopen.

Snelle service aankoop vochtmeter

Na een lekkage wilden we snel een vochtmeter hebben om te kijken of het plafond al wat droogde. De door ons uitgezochte meter hadden ze bij de meetshop op voorraad. Het bestellen was snel geregeld en de meter hadden we volgende dag in huis. Prima service dus!

17. huhtikuuta 2015

Levering te laat

het bestelde artikel is pas nadat ik daar over zelf naar de meetshop gebeld heb verzonden, er was iets fout gelopen, Nadat ik gebeld had werd het artikel binnen 2 werkdagen, zoals telefonisch afgesproken bezorgd
Dit is voor mij geen reden om in de toekomst spullen bij de Meetshop te bestellen, verder was alles prima verzorgd.

3. huhtikuuta 2015

Snel en netjes geleverd

Werd later nog gebeld of alles naar wens was gegaan met de bestelling, ontvangst en gebruik van het apparaat. Prima dus. Prijs was verder ook prima dus bij aanschaf van een volgend product ga ik zeker kijken.

21. marraskuuta 2014

levering was goed

helaas veel later geleverd dan aangegeven.

als je met haast iets nodig hebt en je hebt hem op voorraad moet je niet 2 weken later gaan uitleveren ?

10. marraskuuta 2014

Beste heer Menting,

Dank voor uw review. Wij gaan dit uitzoeken en nemen contact met u op.

Meetshop.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin