Meditecheurope Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Leverancier van Colloïdaal Zilver en Goud, Colloidaal Zilver Zalf, Electrolyser, Multiple Wave Oscillator, Levensveld Polarizer,Polarizer Antenne, SwingZapper, High Tech Health Akai Ionizer Plus®,Pure Water Products, waterdestilleerders, Aqutos Ozon Water Micro Generator, etc.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben al jarenklant bij dit bedrijf

Ik ben al jarenklant bij dit bedrijf, rond de 12 jaar. Voornamelijk voor de Soladey tandenborstels. Die zijn fantastisch.
Op vallend is ook de vriendelijke en soepele service, ik heb behoorlijk "gezeurd" en ze bleven behulpzaam.
Onlangs heb ik een koperen lemniscaat gekocht, prachtige/krachtige energie en mooi gaaf. Dat is belangrijk omdat ik er mee werk in klei. Smaakte naar meer.
Toen heb ik de torsieringen gekocht. Die hebben ook een heerlijke werking, maar ik heb ook een gaaf afgewerkt exemplaar nodig voor mijn creatieve toepassing. Ik kon ze terugsturen en ze hebben veel mooiere exemplaren opgestuurd. Ook nog op een latere datum, omdat ik even weg was.
Heel mooi bedrijf met veel intrigerende producten!

30. kesäkuuta 2026

Absoluut geen aanrader.

De verzending binnen Nederland kostte bijna 7 euro en duurde een week. Ik ontving een koperen fles zonder enige garantie of certificaat van echtheid (100% koper) en zonder handleiding. Bovendien was de fles van binnen besmeurd met smeervet. Ik heb er spijt van dat ik bij deze winkel heb besteld. Absoluut geen aanrader.

9. huhtikuuta 2026

Ik was verrast over de soladey 5

Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch over deze manier van tanden poetsen.
Maar dacht toch, ik bestel eerst de goedkoopste om uit te proberen en ik moet zeggen, ik ben positief verrast over de werking hiervan.
Ik begon na 2 a 3 dagen al wat verschil te zien.
Ik ben nu 2 weken verder en mijn tanden zijn veeeel schoner als voorheen.
Dit heb ik in al die jaren met een goeie electrische tandenborstel niet kunnen bereiken.
Daar komt nog bij dat de kosten lager zijn dan een electrische tandenborstel, dus win,win.
Een aanrader dus !!!

8. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Top service en uitstekende producten

Ik koop al jaren bij Meditech Europe. Topklasse producten en hele goede service staan daar vooraan.

Wanneer een product defect raakt, ontvang ik direct een nieuw exemplaar. Mijn Ozongenerator raakte net buiten de garantieperiode defect. Na gemaild te hebben met Meditech, ontving ik uit coulance een nieuw exemplaar wat tot op de dag van vandaag het nog steeds goed doet.

Ga vooral zo door met jullie geweldige werk!

10. tammikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Wet Koop op Afstand? Plaatsen alleen 5* reviews.

Er zijn anno 2025 blijkbaar nog steeds webshops die de Wet Koop op Afstand niet kennen. Daarom: bij retourzending binnen 14 dagen dient de koper ook de verzendkosten teruggestort te krijgen. Alleen de kosten voor het terugzenden zijn voor rekening van de koper.
En Meditech plaatst alleen 5* reviews bij hun produkten, dus een eerlijke indruk geeft het niet. Iedereen is dus 'razend enthousiast' over de BodyGuard Polarizer en de LevensveldPolarizer. Ik niet, maar mijn eerlijke review wordt niet geplaatst.
UPDATE: de verzendkosten heb ik inmiddels retour gekregen.

10. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De MWO is een fantastisch apparaat

De MWO is een fantastisch apparaat. Na enkele sessies was mijn slijmbeursontsteking in mijn heup en een fistel op mijn tandvlees weg. Ik ervaar een hele grote energie toename, slaap beter en voel een extreme vorm van welbehagen en geluk. Later de rife tube orange besteld, en daags erna geleverd! Top bedrijf

7. marraskuuta 2023

Had er 2 flesjes besteld

Had er 2 flesjes besteld, Goud en Zilver a 50 euro, de duurdere Essence zoals ze dat noemen, had echt het gevoel dat er gewoon gedistilleerd water in zat en meer niet, weggegooid geld kwakzalverij.

28. helmikuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Verkoop van troep 1e klas.

Hun colloidaal zilver/goud is niet colloidaal te noemen. Dit is ionisch zilver/goud, welk schadelijk is voor het lichaam! Ik twijfel er aan of ze echt een lab hebben, en als dat zo is, of ze überhaupt een medische achtergrond hebben en/of weten waar ze het over hebben en wat ze produceren en verkopen. Gemaakt met het elektrolyse proces waarna ongetwijfeld (meerderen keren) gefilterd. De meest onbetrouwbare en schadelijke vorm van "colloidaal zilver".

19. syyskuuta 2017
Saanut 5/5 tähteä

Klant is hier echt koning!

We doen al een aantal jaren zaken met dit bijzondere en fijn bedrijf. Wanneer een product niet goed werkt krijgen we direct een nieuw product toegezonden. Hessel en Joel, dank voor de geweldige service en antwoorden op al onze vragen.

28. heinäkuuta 2012
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin