Lavet byttehandel med MC-Syd hvor Jimmi stod for det, super flink og imødekommende, god proces fra A-Z 👌 Det viste sig desværre at cyklen (SV 1000 fra ‘08) lækkede lidt benzin fra en trykslange når... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Best, friendliest, cheapest service i ever had in Denmark in any vehicle i owned in Denmark. Took my moto Honda Hornet 600, for fitting crash pads, change of sprockets and chain, fixing a screw up i d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ville købe eller evt bytte min mc for en Harley Davidson fra 1963,, total ombygget med evo 1340, 6 trins gerakasse, forgaffel, fælge..fornemmede at det efterhånden bare er stellet der er tilbage som... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Havde en sag omkring en MC. Der ikke helt var efter bogen. (Hvad præcis er sagen ligegyldig.) Men alt blev behandlet på en meget professionel måde med god respons fra sælger. Så trods alt en meget fin... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
MC-Syd v/ Jimmi Kjær har et stort udvalg af brugte motorcykler. Også reservedele og ophug tilbydes. Kom et smut forbi eller kontakt os.
Yhteystiedot
Tanska
- www.mcsyd.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
En kanon sted at handle
En kanon sted at handle, har købt flere motorcykler der , har man lavet en mundtlig aftale med Jimmy eller Palle så bliver den overholdt og dem findes der ikke ret mange af nu om stunder, alle ansatte på Mc - Syd har begge ben placeret på jorden, er altid venlig og rare og behjælpelig, har altid kaffe og Cacao på kanden, en rigtig rart sted at komme. :)
Bent M Sørensen
Esbjerg
Efter at have købt nogle forskellige motorcykler af varierende størrelse og type først zzr 1100 og siden 535 virago kan vi som kunde kun rose og vidre anbefale Mc Syd som er seriøs og real Mc forretning . Altid en venlig og smilene betjening, kaffe på kanden super flot butik med et meget bredt udvalg til en hver smag og pung . Så anbefalingerne her fra lyder besøg butikken ,få en kop kaffe og køb en kvalitets maskine ved Mc Syd
Useriøs forretning
I 2013 købte jeg en campingvogn af MC syd. Et par dage efter købet vil jeg prøve mover som sad på vognen, men den virkede ikke. Jeg ringer til MC syd og spørger ad ang. Moveren og får at vide at de ikke viste om den virkede, og fik beskeden at da den ikke var nævnt i annoncen, var den ikke omfattet af garantien. Jeg forklarede at der var noget der hed købelov osv. Heldigvis havde jeg kun betalt halvdelen af de 40000kr som vognen kostede og for at få moveren til at virke koster det 2500kr, så MC syd måtte bøje sig. 3 år efter finder jeg så ud af at vognen faktisk er meldt total skadet, MC syd har købt den af forsikring og solgt den til mig uden at oplyse at den var totalskadet. Jeg skriver en mail til dem om hvordan det kunne være, og får et flabet svar tilbage om at det er min hukommelse der trykker og at jeg ikke er særlig voksen osv. Og at de er fuldstændig ligeglad med dette. Jeg er aldrig blevet oplyst om at den er købt at forsikring, der står heller ikke noget om det på slutseddelen. Så jeg vil til enhver tid fra råde folk at handle hos MC syd
Total tilfredshed.
Det er anden gang, jeg køber mc, hos mc syd. Jeg er meget tilfreds med service, handel og levering. Handler lørdag og tirsdag afhentet mc. Fuld tilfredshed, troværdighed. Ærlig og reel behandling. Kan kun anbefales.
Mvh Egon Skov
BMW MC ikke som beskrevet.
MC-SYD
Jeg havde en dårlig oplevelse med MC-SYD. Jeg kontaktede dem inden jeg kørte fra København til Jylland om en BMW F800R nu også “stod” som beskrevet i deres annonce. Læs beskrivelse her:
BMW F 800 R MC-SYD BYTTER GERNE, 798 ccm, 87 hk, 2009, Hvid, m. afgift 79.800kr
PÆN VELHOLDT F800R SÆLGES..HUSK VI BYTTER MEGET GERNE..VI HJÆLPER GERNE MED EN GOD OG BILLIG…………
Alt skulle være i orden, så jeg kørte til forretningen og var klar på at handle. Da MCén blev trukket frem var den absolut ikke pæn og velholdt som beskrivelsen siger. Den havde været nede og ligge og var skrapet på fodstøtterne, motoren og styr. Jeg skal ikke købe en mc der har været nede, så spurgte hvorfor det ikke var kommet frem på forhånd? Annoncen, mit opkald, Jeg var skuffet og vred! Det er ikke en ærlig beskrivelsen og jeg havde gjordt alt på forhånd for at være sikker på, at den mc var ok.
Den bør aldrig sælges til den pris og alle seriøse mc købere vil blive mistænksomme når sådanne oplysninger ikke lægges frem på forhånd.
Jeg købte ikke en MC hos MC-SYD, men prøvede en tilsvarende model dog med for mange km til min smag!
Jeg har måske været uheldig, men jeg føler ikke det er et sted jeg vil handle i fremtiden. Det er for useriøst.
mvh Rasmus Melchiorsen
Altid en fornøjelse at komme hos MC-syd.
Jeg har handlet MC mange steder, men den service man for hos Mc-Syd er uovertruffen. Da to andre i vores klub allerede havde handlet deroppe valgte jeg også at køre derop, vi kom faktisk lige lidt i lukketid men fik at vide at vi bare skulle tage den tid vi skulle bruge, alle mine spørgsmål blev professionelt besvaret og forklaret, jeg kiggede på nogle maskiner og blev vist andre tilsvarende med fin forklaring om fordele og ulemper ved de forskellige og valgte til sidst min nuværende Dl1000, vilket var noget af et spring da jeg aldrig har kørt "højbenet" maskine før. Cyklen blev klargjort efter alle kunstens regler, da jeg hentede den var der endda kommet nyt fordæk på hvilket ikke var med i aftalen, men det trængte jo 👍.. Jeg er absolut ikke i tvivl om hvor min næste cykel bliver købt og jeg anbefaler også andre at køre derop.. Hvis ikke andet så kør derop og se den fine udstilling / forretning og smag kaffen som altid er klar, god lørdags hygge 🏍.
fremragende service
Købte i foråret en lækker mc hos jimmy, fik en go service og alt hvad der blev lovet blev ogsp overholdt. Meget seriøs butik der tager sig tid til dig. mere end 6 måneder senere døde mit batteri og jeg ringede til Jimmy der sagde at det ville han da sende til mig med det samme på garantien. ALT dette med et smil. Jeg ved godt hvor jeg køber min næste MC. GODT GÅET MC SYD
Méget dårlig oplevelse!
Billederne af MC på salgsannoncen holdte ikke stik med virkeligheden! MC skulle stå som ny, men var et sminket lig. Mc kunne ikke køre og gik ud, selvom den skulle være klargjort. Mc havde buler i tanken (intet nævnt herom), ridser på skjolde og helt igennem forældede dæk. Aldrig oplevet noget lignende hos en mc forhandler. Det er top useriøst. Det surt at spilde tiden på en forgæves køretur..
En god oplevelse hver gang.
Jeg har nu fået råd og vejledning flere gange hos Jimmi. Har fået indregistreret MC og købt en anden MC ved ham. Hver gang har jeg fået klar besked. Har også fået repareret flere gange ved Palle, stille og roligt og "uden dikkedarer". Kan varmt anbefales herfra
Et rigtig godt sted at handle.
Jeg købte en Honda Blackbird ved Jimmi for et par uger siden, En utrolig flot Bike og bestilte en Bagagerack med i samme handel. Den nye rack var ikk hjemme ved overtagelsen af Mc'en men jeg lånte en Rack midlertidigt, så jeg kunne få mine tasker med hjem. Det nye beslag blev monteret i fredags, nemt og hurtigt. Hos Mc Syd bli'r man mødt med smil, og kaffe. Jeg anbefaler gerne alle at handle der. Kvalitet, Kundeminded, og service er ord jeg forbinder Mc Syd med. I gør det godt, rigtig godt.
Super service og fleksibilitet
Købt MC hos Jimmi i år og fået en god og tilfredsstillende service.
Godt sted at komme, også på værkstedet hvor René huserer.
super service
har købt en mc ved jimmy , super god service , også når det er surt for sælger , ingen problemer overhovedet , en gang kom han og hentede min mc torsdag aften kl 19 for at jeg kunne bruge den i weekenden , og det var en reklamations rep. så alt i alt kun positivt at sige .
Havde penge til gode efter udsalg. Disse penge blev refundret efter næsten et år. Palle har en god hukommelse :-)
bare i top
Jeg har købt en mc hos mc syd og det var en god oplevelse da jeg ikke er blevet skuffet de holder hvad de lover og man er altid velkommen der og de har tid til at høre på dig så det ka man kalde superservic . Så hvis der står mc på pogrammet så kør til mc syd
Aage
god service
det er et rigtig godt sted at komme.. de har tid.. bestiller man nogle vare så er de der dagen efter... har købt en mc. ved dem vil anbefale andre til at køre der ud og se Deres valg... man vil ikke blive skuffet...
Service er bare helt i top
Service er bare helt i top
Jeg har købt en Mc hos Mc syd,
Ved Jimmi & Palle,det er bare to super flinke fyre,
og det var en super god oplevelse de holder hvad de lover,
og man føler sig altid velkommen der,
og de giver sig virkelig tid til at høre på dig,og dine ønsker,
jeg ønskede at lave en hel del om på den Mc jeg købte ved dem,
og det har de gjort, til min fulde tilfredshed!!!!!!!!!!!!!!!!
Så det kan man kalde superservice.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så hvis der står og mangler en Mc & en super god oplevelse så kør til Mc Syd
DER BLIVER DU IKKE SNYDT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bjarne
Trustpilot-kokemus