Købte bil hos Max Due ubeset , kun set over nettet. God behandling og service samt venlig betjening og levering af bilen , da den blev leveret i Nordjylland 😊 Så tilfreds med både personale og bil... Näytä lisää
Det at købe bil hos jer, var en komplet , og virkelig god oplevelse, lige fra besigtigelse af bilen, køb af bil, salg til jer af egen bil, afhentning af bilen, samt opfølgning på handlen. Jeg vil ger... Näytä lisää
Super oplevelse og meget grundig gennemgang af min Kia EV3. Andreas var på forkant under hele forløbet og stort set alt forløb rigtigt godt. Eneste lille minus var problemer med SKAT på afhe... Näytä lisää
Rigtig god oplevelse med sælger Flemming Larsen. Vi ser og prøver bilen søndag, beslutter os mandag, skriver under onsdag og henter bilen tirsdag. Det er effektivt. Bilen er både blevet klargjort, f... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
MAX DUE A/S
Tangmosevej 101, 4600, Køge, Tanska
- info-koege@maxdue.dk
- www.maxdue.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Jeg havde en rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Personalet var søde og hjælpsomme

Kia Ceed hos Max Due
Jeg har en købt Kia Ceed hos Max Due Ringsted
Jeg har haft en god fornemmelse hele vejen i gennem takket være den unge mand (Nicklas) som gjorde sit første bil salg med mig.
Jeg synes faktisk han gjorde det ret godt bilen blev overleveret på en ordentlig måde.
Du gjorde det til en god oplevelse
Tak!

Reservedele priser
Generelt er det god service og man bliver behandlet ordentligt, flinke medarbejdere. De er fær med deres garanti'er og reklamationer, ikke noget at sætte der. At deres times pris er ret høj er at forvente i et stort bil hus, men priserne på reservedele er helt væk. F.eks. Olie på min bil de har hældt på, tager de ca. 218,50 kr. For pr. Liter. Præcis samme olie kan man købe i andre fysiske butikker og på nettet til gennemsnit 300 kr. For 5 liter. Det lige i overkanten. Og sådan er resten af priserne også på reservedelene.
Igen, det ikke medarbejdere der er problemet her.

Vastaus yritykseltä MAX DUE A/S
Vores Kia EV6 døde i vores indkørsel (…
Vores Kia EV6 døde i vores indkørsel ( Iccu.) mandag morgen og blev afhentet af SOS vejhjælp. Vi fik en lånebil og allerede Tirsdag middag var vores bil klar igen. Fantastisk service. 5 stjerner herfra 👍

Vastaus yritykseltä MAX DUE A/S
Super oplevelse lige fra da bilen blev…
Super oplevelse lige fra da bilen blev fundet, prøvekørt, købt og afhentet.
Virkelig imødekommende og serviceminded personale.
Klar anbefaling herfra

Fantastisk service
Kan varmt anbefale Max Due. God og professionel vejledning for køb af ny bil.

Vastaus yritykseltä MAX DUE A/S
Vi følte os snydt, men problemet blev rettet
Jeg opdaterer her min anmeldelse for at afspejle hele sagen. Vi havde originalt givet 1 stjerne grundet forklaringen nedenfor. Efterfølgende havde vi en rigtig god dialog med Max Due, som var meget interesseret i at få hele problematikken løst. Vi fik en undskyldning, og to sagen til hjerte i Ringsted. Som de selv skriver det "det er lovligt at fejle, bare vi tager ved lære af dem". Hertil fik vi alle vores penge retur.
Jeg har opdateret anmeldelsen til 4 stjerner, da jeg synes håndteringen af sagen var til UG. Den manglende stjerne skyldes så mekanikeren, som jeg stadig synes fyldte os med løgn, men det bliver jo håndteret internt. Tak for jeres tilbagemelding og hjælp, når nu problemet var ude.
___________________________________________________________
Vi blev desværre ret snydt af dem. Vores bil var til reperation, og efter en dag erklæret de, at det simpelthen var benzintanken der var tom. Den gennemgang kostede os 3500kr.
Efter at have fyldt benzin på kørte vi videre i en dag, og hefter brød bilen sammen igen. Vi fik bilen til et andet værksted, som kunne dianosticere at motorens styre-enhed (eller sådan noget) var kaput, og der skulle noget mere til.
Absolut amatørarbejde fra Max Due Ringsted, total snydt, og penge jeg aldrig ser igen... Tak for ingenting.

Hurtigt og trygt bilkøb
Rigtig godt og trygt bilkøb. Hurtig handel og jeg var tryg ved dem hele vejen igennem.

God oplevelse ved Max Due i Næstved
Købte ny bil hos Max Due i Næstved. Aftaler og pris blev overholdt og alt gik problemfrit. Kan anbefales ved køb af bil.

Utrolig venlig og imødekommende sælger
Utrolig venlig og imødekommende sælger
Der virkelig havde styr på tingene.
Helt sikkert et sted jeg ville købe bil igen.😁

Vastaus yritykseltä MAX DUE A/S
Har aldrig oplevet så ringe service
Har aldrig oplevet så ringe service. Vi købte en bil hos jer slut oktober, og der har været bøvl lige siden. Bilen laver fejl på fejl. Vi sidder på værksted næsten 2 gange om måneden. De første 2 måneder havde vi fået låne bil fordi bilen skulle laves. Nu skal vi sidde i 4-5 timer og vente fordi I pludselig ikke tilbyder låne biler. Nu hedder det lejebiler? Og vi skal betale 395 kr. for at vi ikke skal sidde og vente 4-5 timer hver gang bilen skal laves. Som i ikke engang kan! Det er nu 3 gang vi skal ind og have lavet SAMME fejl! Syntes godt nok det er forkasteligt at vi skal sidde så mange gange og timer på værksted og i pludselig ikke tilbyder os en lånebil.
Samtidig fik vi i forbindelse med handlen af bilen monteret et anhængertræk. Første gang vi så skulle køre med trailer, bipper den når man blinker til højre. Vi får bilen lavet og i montere en ny styreboks til anhængertrækket, og vi regner med den er fixet. Så går der noget tid og vi skal køre med en anden trailer igen, og så ikke om samme fejl så ikke er der igen? Kigger i og følger i overhovedet op på de fejl i “skulle” have udbedret? Eller har I overhovedet lavet fejlen? Vi er godt nok ked af at vi har købt en bil hos jer. Det skulle vi ikke have gjort. For der har været bøvl lige siden vi satte underskriften på den slut seddel. :( med værkstedsbesøg næsten 2 gange hver måned. Samt vi skal sidde og vente så længe fordi i ikke tilbyder låne bil ligepludselig uden i lige skal score 395 kr pr gang.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse og god introduktion til bilen samt opsætning inden bilen rullede ud af døren

Tryghed og oplevelse
Efter mange overvejelser kiggede vi efter en ny bil og denne gang ville vi prøver en elbil.
Vi var rundt og prøvet mange mærker, og der mærkede vi en tryghed hos Max Due hvor vi fik sælger Tobias.
Tobias gav os den oplevelse og tryghed og have tålmodighed - Så den ånd og viden hos dem, kan vi kun anbefale - Prøv det !!