Max Hamburgare Arvostelua 825

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,5

Saanut 3/5 tähteä

Jag är bara tillfälligt här i Jönköping på grund av jobbet. Testade Max drive-thru och oj, vilken lång kö! Det gick väldigt långsamt och det var inte många bilar som fick plats i kön. Några bilar fram... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Beställde 2 hamburgare på max (takeaway). Nordstan Göteborg. Väl hemma så öppnar jag förpackningarna och blir helt förvånad då själva burgarna saknas.! Det är bara bröd sallad osv med. Ringer dem... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Tidigare har det 9/10 gånger saknats delar av beställningen via driven vilket är otroligt surt när man kommer hem. Trots att jag av denna anledning brukar dubbelkolla har det saknats delar av sallad... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Idag köpte vi burgare på Max och drickan var okolsyrad pommesen var kalla. Jag sa tydligt vilken hamburgerbröd jag skulle ha och fick en helt Annan vegetarisk burgare med chese fries som jag bad om... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Ravintola
  2. Hampurilaisravintola
  3. Takeaway-palvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Max startade redan 1968. Ambitionen är den samma som för över 40 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. Välkommen in!

1,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Jag vill informera om en situation som…

Jag vill informera om en situation som inträffade nyligen. Jag beställde via appen från en restaurang, men beställningen gick automatiskt till en annan restaurang utan att jag valt det. Jag försökte ringa restaurangen direkt, men det var lunchtid och jag fick inget svar.

Till slut lyckades jag komma i kontakt med Max i Alingsås, En kille som heter Daniel, han var ansvarig på Max den dagen. Han hjälpte till så att jag fick återbetalning. Tack Daniel på Max i Alingsås.

12. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

En gång i tiden var det en…

En gång i tiden var det en hamburgerkedja som levererade! Vad har ni gjort, eller inte gjort!....Nu är det skräpmat som är dåligt tillagade, kalla, smaklösa och någonting som verkligen står för begreppet SKRÄPMAT!

8. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Fick inte hälften av maten man…

Max Helsingborg Berga. Fick inte hälften av maten man beställt. Rena skämtet. Beställ aldrig därifrån. Ni blir tvärlurade av dem i kassan som packar ner maten. Anställ ny personal. Mer hjärndöd personal får letas efter. Kan inte ens säga hejdå när man går. Otrevligt och noll koll. Aldrig mer därifrån med så värdelös personal

1. marraskuuta 2025

Gammal kött

Nu var det droppen! Max har genom åren varit i många skandaler och klarat sig undan med sina billiga kampanjer. Idag åt jag Max hamburgare och jag kände direkt att något inte stämde med smaken. Jag äter Max varje vecka så jag vet hur den ska smaka. Denna gång luktade köttet gammal och smakade även gammalt. Jag tänkte att jag kanske har fel men när jag läser att andra har upplevt samma så kan jag konstatera att köttet var gammalt eller ej nötkött.
Kommer aldrig mer sätta min fot mer på Max. Hälften av gångerna serveras kalla pommes, köttet innehåller mycket brosk och annat s k i t och denna gång gammal kött!
BOJKOTTAR MAX NU!!!

29. lokakuuta 2025

Max Backa Göteborg

Varje gång senaste gångerna så har det saknats mat men sista gången tog priset 2 pommes och en chese fries. Denna restaurangen har blivit så dålig. Inte ens en ursäkt när man fick åka 2 mil för att hämta maten.

28. lokakuuta 2025

VARBERG

VARBERG
Fruktansvärt dålig service och speciellt arbetsledaren va otrevlig och kunde inte sitt jobb tradig halvvarm mat och klarade inte att blanda en dricka av nyheterna. När vi vänta fick drickan efter att ha frågat 4 ggr gick han jch slängde ihop nåt klabb. Tvek på om den ska smaka så ens .

15. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Det är sorgligt hur Max utvecklats

Det är sorgligt hur Max utvecklats. Minns tidigare när man verkligen fick bra kvalitet på maten, nygjorda burgare och fint presenterade. Restaurangerna var fräscha. Nu är det smutsigt överallt, personalen har ingen service-känsla, köttet är otroligt äckligt och luktar vidrigt, maten är ofta kall och slafsig presentation. Katastrof hur ett så fint och ansett varumärke kan changera så. Maten smakar mycket bättre på McDonalds och är dessutom finare presenterad.

13. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Åk förbi!! Hur hungrig du än må vara!

Jag har nu gett Max i Borås, Brämhult tre chanser – och detta var absolut den sista. Jag är både arg och besviken på mig själv för att jag lät det bli en tredje gång, för upplevelsen var precis lika dålig som tidigare.

Maten tog lång tid att få trots att det knappt var några gäster, och när den väl kom var hamburgarna kalla och stripsen sladdriga.

Hela restaurangen var dessutom smutsig. Nästan alla bord var fulla av matrester och brickor, och under hela tiden vi satt där såg jag inte en enda ur personalen som gick ut och städade eller ens tittade till gästdelen. Jag fick själv torka av bord och ta undan brickor för att vårt sällskap skulle kunna sitta någonstans.

Vid stationen där man lämnar brickor och rester var det riktigt ofräscht, och när jag skulle tvätta händerna vid toaletterna fanns det inte ens någon tvål.

Personalen verkade stressad och ostrukturerad, men det är ingen ursäkt för den här nivån av hygien och service då det dessutom knappt fanns några gäster!

Jag vet att jag inte är ensam om att uppleva detta – en ansvarig borde verkligen läsa recensionerna på tex Google och TripAdvisor. Det här är långt ifrån den standard man förväntar sig av Max. Pinsamt!!!

10. lokakuuta 2025

Max Pilgatan i Västerås

Detta gäller Max Pilgatan i Västerås. Underbemannad personal? Beställde i självbetjäningskiosken, hamburgarna blir färdiiglagade efter nån minut. Först efter 10 min ( enligt mig, personalen hävdar 7 minuter ) börjar dom packa maten. Jag vill då att dom gör nya burgare eftersom jag inte vill ha kall mat. Personalen väljer att ignorera mig. Jag går då utan maten och säger att jag kommer ta det här med kundtjänst istället. Och jag fick jobba hungrig resten av natten. Minimal risk att jag besöker detta ställe igen eftersom servicen är obefintlig.

Kundtjänst har fortfarande inte svarat när denna recension skrivs 5 dagar senare.

Edit: Kundtjänst har bett om ursäkt och betalat tillbaka pengarna till mig.

5. lokakuuta 2025

Kall mat

Kall mat. Okunnig personal! Dålig service.
Max bäckebol!
Inte en gångs företeelse.

28. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Efter att ha köat i 1 timma på Max i…

Efter att ha köat i 1 timma på Max i Vetlanda, fick jag till slut en påse med ljummen mat, ett vildsvin hade troligtvis packat maten prydligare! Hur i h-vete ens verksamheten håller sig flytande är ju ett enda stort frågetecken. Sträck upp personalen eller sätt en spik i dörren och lägg ner skiten.

27. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Härnösand Max burgare inte värd att äta och lägga sina slantarna där.

Härnösands Maxburgare. Måste vara sämst i landet. Igår kväll var jag käka. Fick kalla pommes och hur länge hade det stått och deras bästa hamburgare var nästan gammal med konstig lukt

Inte roligt att lägga sina pengar till käk som är inte kvalité. Tyvärr o åter tyvärr igen. Människor som jobbar där verkar vara skumma. Men det finns några som är sjysta. Hoppas det blir bättre i framtiden

23. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin