MAX Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,4

Max, Fisketorvet. Desværre elendigt. Valgte at bestille et par burgere efter koncert, torsdag aften, d. 23/10-25. Der var møgbeskidt i restauranten. Dem, der lavede maden brugte ikke handsker, men tør... Näytä lisää

Jeg havde mit abonnement via mit teleselskab, da de konventrerede til Max… Pludselig skal man tvangsindlægges til lange (og mange) reklamer - det minder mig om TV3, da det var værst. Desuden... Näytä lisää

Elendig og dårlig lille burger. Osten var ikke smeltet og alt for dyre priser. Betjeningen var sjukset og det var personalet såsandeligt også. Kommer aldrig igen og vil ikke anbefale det til nogle,... Näytä lisää

MAX Burger på Københavns Hovedbanegård: Maden er sådan set god nok, og ekspeditionen fejler heller ikke noget. Det er dog ikke særligt hygiejnisk, når der går duer rundt ved bordene inde i restaurant... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Chez max

Hamburger cramé, oubli dans les commandes. Mauvaise gestion des commandes. Personnels incompétents !!!
Aliments trop cuit...pains hamburger pas cuits...
Désolant

11. lokakuuta 2024

En træls oplevelse

MEGET lang ventetid på 2 burgere.
Ingen spisende i butikken, men afhentning af bestilling via Wolt og via bil drive in, lidt irriterende at man møder op i butikken men nedprioriteres, lidt som at stå i en butik med ekspedienten og de så besvarer telefon opkald. Øv øv

2. lokakuuta 2024

Har ikke bedt om chili

Bestilte to chicken burgere, ingen af dem skulle have chili i (tjekkede efter på websiden). De smagte så stærkt af chili at jeg ikke kunne komme igennem min. Min kæreste kunne kun lige klare sin og var enig i at de smagte meget stærkt af chili. Jeg spurgte en medarbejder om det var mening at de skulle være stærke og fik bare at vide at der intet stærkt var i, pånær sort peber 😅 …tak for ingenting, måtte smide burgeren ud.

10. syyskuuta 2024

Skrumpet cheeseburger !

Jeg blev fristet af en reklame for en dobbelt cheeseburger til 29 kr. Reklamen gav det indtryk, at det var en pænt stor burger, men det viste sig at være en miniburger. Nogle vil nok sige, at man får hvad man betaler for, men jeg føler mig alligevel snydt.

13. heinäkuuta 2024

Ishøj max burgers er det VÆRESTE

Ishøj max burgers er det VÆRESTE.

Jeg var forbi for at købe den lækre cheeseburger som de så smukt reklamere for. Ventetid på 21min og da jeg åbner min cheeseburger ser jeg en burger som ikke ligner den på billedet, en cheeseburger med en anden slags salat og ikke den korrekte fylde. Det spild af tid og penge - og når man brokker sig, bliver man henvist til “over cheferne som befinder sig i Sverige” altså og hvordan skal det nogensinde ske. Spar jeres penge og find noget andet.

13. heinäkuuta 2024

Hahah

Hahah . Er folk dumme i ved godt at det er en burgerrestaurant i tror som er en streaming tjeneste Der står kategori restaurant og et link til restauranten men alligevel bliver ved med at som om det er en streaming tjeneste. Så måske de problemer i har med streaming tjeneste er jeres egen fejl 40 problemer

11. heinäkuuta 2024

Forfærdelig app

Da hbo startede med at komme ud, elskede jeg den app. Nu når de har skiftet til MAX, har jeg så mange problemer. Det er den eneste streamings tjeneste hvor jeg kan se “friends”, og nu er der massere reklamer selvom, at man betaler for det. Plus jeg har så mange problemer til at caste til min Google Chrome - Jeg kan dele ALLE ANDRE streamning tjenester, men ikke MAX. Den app er blevet så forfærdelig dårlig. Vil have den gamle HBO app tilbage !

1. heinäkuuta 2024

Dårlig opløsning

Lige siden HBO Max skiftede til Max, har jeg ikke haft andet end skiftende og dårlig opløsning. Først troede jeg at det var mit internet, men efter en længere periode hvor opløsningen skifter mellem elendig og nogenlunde okay, kan jeg konstatere, at det er det man får ved Max standard pakke.

25. kesäkuuta 2024

en uge Jeg spurgte i dag hvor længe…

en uge Jeg spurgte i dag hvor længe skal der gå før der er coca-cola og cola zero

Jeg fik at vide når chefen kommer tilbage vi lavede hvad laver han egentlig er der ikke andre der kan gøre det og kan I få et skilt op i mellemtiden så må du står vi har ikke noget Coca-cola gå et andet sted hen

12. kesäkuuta 2024

Virker ikke på ps5

Efter opdatering til MAX, så virker appen ikke på min ps5. Uanset hvad jeg gør og hvad jeg følger for at få den til fungere, så stopper den med at loade efter 1 sek og fryser.

5. kesäkuuta 2024

Skrot MAX streaming

Uanset om der tales om MAX streaming eller MAX burgere, virker det som om resultatet er meget nedslående. MAX streaming dur i hvert tilfælde ikke. Købt adgang pga French open, men det er slet ikke lykkedes at se en hel kamp uden ustandselige udfald. Jeg ved godt, der var et par dage med uvejr; men udfaldene fortsætter og fylder mere end halvdelen af sendetiden. Udueligt!!

3. kesäkuuta 2024