Mini poppy Bestilte 4 mini poppyer og nogle andre småting da pakken kom frem var beslagene til at montere dem i luftkanal knækket og den ene som ikke var helt gjorde det efter montering og turen h... Näytä lisää
Have bestilt lidt bolte og møtrikker ifm renovering af trailer. Kort efter bestilling kom føbekræftelsen samt forsendelsesomkostninger - her fremgik det kom fra Tyskland. Det var ikke Transparent... Näytä lisää
Fantastisk service. :) Jeg havde købt et produkt som viste sig ved ankomst og ikke virke, ringet til dem. og de løste problemet uden Pingel og pangel og med en god tone og god hjælp. :)
Skulle bruge en fjernbetjent kontakt til mit ankerspil, men var usikker på om den jeg havde fundet frem til var den rigtige. Ringede til Matronics support og fik meget fint forklaret hvilket produkt j... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä matronics.dk
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi sælger og lys styling til køretøjer, deriblandt dioder, dioderør, neonrør & xenon kits til bil, scooter & MC.
Matronics.dk forhandler også et bredt program af partygear, diskolys, strobelys, lyshows & knæklys. Sidst men ikke mindst også et hav af fede gadgets fra hele verden.
Vi har fysisk butik i Sønderjylland og lagerfører over 2300 forskellige artikler.
Slogsgaden 5, 6372, Bylderup Bov
- info@matronics.dk
- www.matronics.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
supergodt sted at handle
supergodt sted at handle - hurtigt - gode sager til fornuftig pris
Gode produkter og hurtig levering.
Bestile en H1 og H7 LED pære til min motorcykel. H1 passede desværre ikke, men det gjorde H7 heldigvis. Indtil videre er der intet at klage over.
Super service hurtig levering og så til…
Super service hurtig levering og så til billige priser
Meget overrasket.
Transparent ved bestilling - så havde jeg nok ikke handlet der.
Men to dage efter var det fremme - hvilket er lige så hurtigt som mange andre forsendelser internt i dk.
Alt var i den skønneste orden. Ikke sidste gang jeg handler der.
Tilfreds hver gange
Har købte her flere gange nu og har altid været tilfreds med kvaliteten, informationen og med leveringshastigheden
Super produkt - 8mm rustfri stang som…
Jeg søgte en 8mm rustfri stang som motor aksel så var lidt nervøs for kvaliteten. Må bare sige at jeg er meget overrasket over den fine kvalitet. Den har ikke stået sin test endnu så vi må se, men super fint produkt til prisen. Alt gik let og hurtigt med bestilling og forsendelse (selv PostNord) så jeg vender tilbage.
Det var hurtigt sendt og let at finde…
Det var hurtigt sendt og let at finde på hjemmesiden, eneste lille fejl var at billedet på hjemmesiden og den modtagende fatning ikke var helt ens så en mindre korrektion måtte til, billedet på hjemmesiden ville ellers have passet perfekt men ikke det store problem en kniv og en fil ikke kunne løse så alt i alt godt tilfreds
Hurtig levering og tilfreds med varen
Altid gode produkter og kanon kundeservice 😎
Altid gode produkter der oser af kvalitet. Gode priser og en kanon kundeservice.
Har købt her flere gange og vil fortsat handle her.
Han er godt nok hurtig
Han er godt nok hurtig. Jeg kan ikke nå at få kreditkortet tilbage i tegnebogen før der kommer en mail med at varen er på vej😁
Det var nemt at bestille og det var som…
Det var nemt at bestille og det var som det skulle være.
Hurtig forsendelse og levering
Hurtig forsendelse og levering
Meget fin strømforsyning til en god pris
Købte Led pærer til Mc
Købte Led pærer til Mc, dejligt at man kan søge på fatning til pærer. Post Nord er lang tid om at levere. Mvh Hans Pedersen
Super hurtig
Super hurtig. Det var post nord der glemte at levere pakken i pakkeboks.
Utrolig hurtig ekspedition
Utrolig hurtig ekspedition. Havde varen dagen efter bestilling. Varen tip-top kvalitet.
God beskrivelse på hjemmesiden
God beskrivelse på hjemmesiden. Hurtig levering.
Super
Bestilte i søndags og står nu med pakken her tirsdag👍super det her👍👍
Nemt og finde de ting man sku bruge…
Nemt og finde de ting man sku bruge også med hurtigt levering