Marius Pedersen Arvostelua 60

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

har lejet container til bortskaffelse af brandbart fra renovering af hus. Super telefonisk vejledning og beskrivelse af betaling og priser. Containeren kom som aftalt og ringede så bare igen da den va... Näytä lisää

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg dette.... HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA. Vi fik tømt vores septiktank i et sommerhus i maj, kommer op og INTET fungerer i toiletterne, da man ha... Näytä lisää

De kan spule ordentlig så man ikke kommer hjem til en toilet der står fyldt med afføring - samtidig med at de mener at skulle have betaling for udført arbejde. Ja, det kan godt være at de har spulet d... Näytä lisää

1. Jätehuolto
  2. Jätteidenkuljetuspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Indsamling, transport, sortering, afsætning og genvinding af affald fra erhverv, institutioner, husholdninger og kommunale genbrugspladser.

1,6

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

God service

Jeg tror gerne på alle de dårlige oplevelser folk beskriver, men personligt har jeg aldrig oplevet problemer med Marius Pedersen, og jeg synes de er meget søde og venlige, når man ringer til dem.

12. maaliskuuta 2024

Vold

Var idag vidne til at en af jeres medarbejdere overfalder en anden person.
Hvad er det for nogle mennesker i har ansat. Er rystet!!!!

5. helmikuuta 2024

Do not use this company

Do not use this company - they try to bill you for services they do not provide. When I cancelled their service they refused to take their container away - unless I paid them an extra 14 months in rent plus a large removal fee, even though the contract did not allow for them to do this. Eventually they removed their container after I threatened to charge them for storage of it.

5. syyskuuta 2023

Really Really bad service

Really Really bad service. Stop collecting Trash, claiming that we have not paid invoices. Then we call and say we have not received any invoices from you to pay, they apologize, saying that there was a mistake. One month later the story repeats itself. As a result, trash collectors do not come on time, we spend everyone's time and get stressed over something that does not even exist as an issue. I will never recommend this company to anyone.

22. kesäkuuta 2023

Vildleder privatkunder: Opdigter falsk gebyr.

Modtager sml. tilbud på levering, opsætning, afhentning og bortskafning af 8 m3 container med haveaffald pr. mail torsdag 20/4. Indbefattet i prisen var et "gebyr" på 150 kr. for at ansøge Aalborg Kommune, Vejmyndigheden om den obligatoriske tilladelse til råden over vejareal mhp. opsætning af containeren. Jeg accepterer tilbudet og indbetaler straks depositummet på 3500 kr. Bagefter modtager jeg så en mail, hvor der står at "gebyret" for at ansøge kommunen om tilladelse til råden over vejareal pludselig er 450 kr. Det besynderlige er imidlertid...Aalborg Kommune tager sig slet ikke betalt for at udstede tilladelser til firmaer eller private for råden over vejareal. Det er skam ganske gratis! Tilladelsen udstedes automatisk efter et par klik med musen og indtastning af en adresse. Dette meddeler jeg Marius Pedersens kundeservice i Aalborg, som ikke har nogen saglig forklaring på "gebyret".
På den baggrund vælger jeg at annullere aftalen og får lovning på, at depositummet vil blive refunderet senest førstkommende hverdag. Der kommer ingen penge ind på kontoen som lovet. Jeg tager derfor kontakt til kundeservice igen og får en søforklaring om, at de nok ikke har fået mit kontonummer - til trods for at kontonummeret fremgik af min indbetaling til Marius Pedersen A/S! Uærligt foretagende, der vildleder kunderne ved at tage sig betalt for et ikke-eksisterende kommunalt "gebyr". Anmeldelse for vildledning tilgår forbrugerombudsmandens jurister snarest.

21. huhtikuuta 2023

Advarsel!!!

Advarsel!!!
Samhandelsbetingelser....
"8. Opsigelse
8.1. Aftalen kan opsiges skriftligt af hver af parterne med 3 måneders varsel til udløb på
årsdagen for aftalens ikrafttræden, dog er 1. år uopsigeligt"

7. maaliskuuta 2023

Advarsel

Advarsel - og ja, som en anden skriver, de fortjener end ikke 1 stjerne, men det kan jo desværre ikke undgåes.....

En anden end jeg, har i sit eget navn ringet og bestilt dette firma til en opgave, men uden at have fået min tilladelse -
og nu har firmaet sendt fakturaen til inkasso i mit navn på trods af at jeg har forklaret dem, at jeg på intet tidspkt. har hverken vidst - eller tilladt anden person at bestille firmaet på mine vegne.

Firmaet indrømmede endda, at ja, det var godt nok en der hed Søren, som bestilte dem, men han havde sagt, at det måtte han gerne gøre i mit navn.

Det er usandt, men firmaet vurderer vel, at jeg har pengene og ikke Søren og så sender de blot sagen til inkasso.

Jeg er indstillet på at gå Rettens vej, for det her er simpelthen for vanvittigt, for så vil det jo også sige, at på den måde kan jeg blot bestille firmaet til alle mine naboer uden omkostning for mig....

Skal jeg have hjælp af et firma, så ringer jeg altid selv og indgår aftaler, det lader jeg ikke andre om og da slet ikke til at skulle arbejde en lørdag!!!!

Så pas på, det vidner om, at det ikke er et firma, man kan have tillid til, når de agerer, som de gør.

9. tammikuuta 2023

De fortjener ikke en stjerne.

De fortjener ikke en stjerne.
Måtte lukke min restaurant i marts pga sygdom
Alle andre leverandører gik med til en ordning så jeg ikke skulde betale alt.
Men Marius Pedersen skulde bare have alt.
Skam jer

15. kesäkuuta 2022

Gebyr på gebyr.

Gebyr på gebyr.
Opkræver gebyr på gebyr. Har helt mistet kontakt med hvad servicevirksomhed betyder og er ligeglad med kunderne. Bestiller på en lille beholder kommer der levering på - bestiller man 5 i den samme levering - så kommer der 5 x levering på. Sjovt at bilen nu koster 5 x så meget for den samme kørsel.

3. toukokuuta 2022

Vi har opsagt vort 25 år gamle…

Vi har opsagt vort 25 år gamle erhvervsabb. hos MP, idet deres personale åbenbart nu kun afhenter affald ved skel. Opsigelsesvarslet er 1 (eet) år, hvori vi skal betale abonnement. Fair nok hvis det fremgår af kontrakten, men at de ikke vil hente deres gamle, grimme, lyseblå og fyldte container før udløb af opsigelsesvarsel (efter et år !) er nærmest at betragte som chikane af en (forhenværende men trofast) kunde. MP kandiderer i vor optik til DK's mest arrogante og uforskammede firma .... Nul stjerner

16. maaliskuuta 2022

I Marius Pedersen

I Marius Pedersen, er det åbenbart meget normalt, formænd truer ansatte til julefrokosten, eller direktøren leger supermand, og skal slås med unge mennesker i et bowlingcenter, eller de fyre folk til julefrokosten, hvorefter og ansatte folk igen om mandagen, da det jo gir problemer med fagforeningen.
I Marius Pedersen, er det åbenbart meget normalt, formænd nærmest overfalder ansatte fysisk, men selvfølgelig heldigt der var fornuftige mennesker til stede, så han kunne blive holdt tilbage.
I Marius Pedersen er det åbenbart meget normalt, ansatte blir ringet op om aftenen, og blir truet til og sige op, og hvis ikke folk siger op, blir det værst for dem selv når de møder om mandagen igen.
I Marius Pedersen, er det åbenbart meget normalt, at man jagter folk ud af firmaet, som ikke selv siger op, og det er åbenbart meget normalt i Marius Pedersen, at formænd svindler med ens arbejdsskadeforsikring, og direkte lyver om uheld, for og undgå besøg af AT.
For når folk der kører maskiner ikke ejer et kørekort, og ikke må kører nogen maskiner, så ser det jo ikke pænt ud, når AT kommer forbi.
Jeg har intet pænt og sige om Marius Pedersen, og jeg opfordre ikke nogen til og søge arbejde der.

31. tammikuuta 2022

Her skal man betale penge for at få…

Her skal man betale penge for at få hentet jern….. Vi skulle af med knap 2500 kr for 4 tons jern. Jeg har snakket med flere klienter efterfølgende, hvor deres firmaer ville have givet 4000 kr for at hente det!

22. lokakuuta 2021

Det er desværre fejl gang på gang man…

Det er desværre fejl gang på gang man møder i dette firma. Ingen der kan tage ansvar og eller handling uanset hvor meget de selv blir ved med at udskyde afhentninger til vigtige deadlines. Jeg forstår ikke hvordan dette kan drives som det gør

11. lokakuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili