Morten var utrolig behagelig og meget meget hjælpsom med at sørge for at vi fik de rigtige lampeskærme. Meget professionel og kompetent. Kan absolut anbefale dette firma. Vi er ovenud glade for vor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi bestilte en loftlampe torsdag ved 14-tiden. Et par timer senere fik vi en mail: vores lampe ville være fremme ved vores dør fredag. Da vi stod op fredag morgen lå pakken uden for vores hoveddør.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg havde bestilt 2 lamper hos Luxer. Jeg havde imidlertid udfyldt bestillingen forkert, hvilket gav problemer med GLS`s levering og efterfølgende tilbagesendelse. Trods manglende levering blev pengen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har handlet hos Luxer flere gange. Flot overskuelig hjemmeside, lækre varer og god kundeservice. Har et par gange været i tvivl om nogle lamper og er altid blevet mødt af kompetente medarbejdere, d... Näytä lisää
www.Luxer.dk er en dansk webshop med salg af moderne lamper og LED belysning til private og erhverv.
Landevejen 12, 4520, Svinninge, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Luxer.dk
Hurtig levering og helt igennem fantastiske lamper. - Jeg havde nøgle spørgsmål vedr. lamperne og ringede til Luxer som tog telefonen med det samme og forklarede nogle ting.
Kan klart anbefales. Top !

Vastaus yritykseltä Luxer.dk
Perfekt service og god leveringstid.
Hver gang jeg har bestilt på luxer.dk så har jeg altid fået mine varer hurtigt og uden besvær.

Vastaus yritykseltä Luxer.dk
Har et par gange været i tvivl om nogle lamper og er altid blevet mødt af kompetente medarbejdere, der kunne råde og vejlede mig på bedste vis.
Varerne leveres altid nemt og hurtigt. Jeg kan klart anbefale luxer.dk, hvis man mangler lys i sit hjem..
Jeg bestilte 2 sorte pendler til min svigerfar, kort før jul. Jeg var lidt bekymret for om de kunne nå og komme frem, så jeg kontaktede kundeservice, hvor jeg virkelig fik en god behandling. Han slog ordren op og kunne se at jeg allerede ville modtage lamperne næste dag. Ganske som lovet, fik jeg dagen efter besked om at mine lamper var kommet. Jeg er yderst tilfreds med både kvaliteten på lamperne, prisen og leveringstiden. Derudover 5 stjernet kundeservice.. Jeg kan kun anbefale andre at handle her.. P.S. så blev svigerfar rigtig glad for lamperne :)
Det er den dårligste behandling jeg har fået til dags dato køber et ledbånd til tv
Følger deres indstuktioner til punkt og prikke. Limen er for dårlig på produktet og begynder at krølle af .. jeg kontakter firmaet de erkender at der er problemer men jeg kan måske med lidt held prøve mig frem med noget dobbeltklæbende tape.. jeg siger så om de vil tage det retur så siger han på den mest ubehøvlede facon at så vil de vurdere standen meget lavt på den returneredes vare.. så det vil jeg ikke få noget ud af ... jeg vil på ingen måde anbefale nogen at handle med de svindlere de er useriøse og står på ingen måde inde for deres produkter

Vastaus yritykseltä Luxer.dk
Super hurtig ekspedition, fantastisk service - bestemt ikke sidste gang jeg handler der :)
Jeg har oplevet god og hurtig service hos Luxer. Kan varmt anbefales.
Det er en udsøgt fornøjelse at handle med Luxer.
Der er altid rigtig go vejledning, hjælp og gode råd når man handler med dem.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale dem til andre.
Vi vender med garanti tilbage for flere handler 😊
Kan varmt anbefale firmaet... kvik og hurtigt
Jeg ér ikke helt tilfreds med produktet det har svært ved at blive siddende. Jeg ha selv måtte købe noget dobbelt klæbende tape for at få det til at hænge fast 😞

Vastaus yritykseltä Luxer.dk
Jeg er fuld ud tilfreds med både servicen og produkterne jeg købte hos Luxer. Der var en forventet leveringstid, da varen ikke var på lager, men på trods af det tog det alligevel kun få dage før at jeg modtog mine to lamper.
Jeg giver Luxer min bedste anbefaling!
Jeg har flere gange købt både lampe og pærer gennem Luxer. Jeg har altid fået mine varer inden for få dage og alt har været som det skulle være. Jeg anbefaler helt klar Luxer!
Efter lidt skriveri frem og tilbage, fik vi løst problemet.
Super kundeservice.
Kan kun håbe på at i får styr på jeres leverandør.

Vastaus yritykseltä Luxer.dk
Købte fatning med tilhørende ledning. Men ledningen i sættet var for kort så de sendte 2 meter ledning med ekstra uden beregning.
Se det er service.
Jeg fik min vare til tiden og alt var i perfekt tilstand. Jeg er helt sikker at jeg vil handle med dem mere fremover.
Super service, hurtig levering. Udmærket varekvalitet.
God behandling og hurtig håndtering. Smart ved afhentning af vare. Kan anbefales :)
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.