Bodde i et hus med ganske store vinduer, flere uten mulighet for å trekke for persienner osv. Var der da det var rundt 30 grader ute, og det var rundt 28-29 grader inne konstant. Ingen vifter eller mu... Näytä lisää
Super lækker lejlighed/ hus i to etage vi boede i. ALT var bare som det lige skulle være 👌. Det eneste vi godt kunne ha brug for at vide inden ankomst var afstanden fra Square/ Spa området til logde... Näytä lisää
Vårt opphold på Lübker var meget vellykket. Det var litt vanskelig å finne rommet da vi ankom på natten kl 00:30 etter en biltur fra fergen i Hirtshals. Rommet var overraskende stort, med to soverom... Näytä lisää
Vi fikk nok en fantastisk golf opplevelse på årets "tour" - Lubker leverer igjen med et fantastisk anlegg, greener man egentlig bare kan drømme om, fairwayer som en "god green" og en helhet i all... Näytä lisää
Udfordringer til golfentusiaster på en af Nordeuropas bedste baner. 27-hullers golfbaneanlæg designet af Robert Trent Jones II. Spa & Wellness-oase med 2 etagers spa, Subtropisk Bad og fitnesscenter. Café og restaurant som serverer årstidens lækre retter. Med alle vores skønne faciliteter – og med en masse forskellige besøgsmuligheder og aktiviteter rundt på det øvrige Djursland – vil Lübker Golf & Spa Resort være et fantastisk udgangspunkt for et kortere eller længere ferieophold.
Lübker Allé 123, 8581, Nimtofte, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Lübcker Golf og Spa Resort får de varmeste anbefalinger fra os.
Vi havde et helt fantastisk dejligt ophold i januar. Et spa og tapas ophold. Det var virkelig fint spa område med god mulighed for at slappe af og nyde hinanden. Vores ophold blev ændret fra at spise restauranten til at få leveret en super lækker tapasplatte i lejligheden hvilket var helt perfekt og væsentlig mere intimt og hyggeligt end at have siddet alene i restauranten at spise. Det samme med morgen komplet som også var super lækkert og tallerken anrettet.
Det er helt sikkert et besøg værd.

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Efter at have tilbragt 5 nætter i et hus hos Lübker, kan jeg desværre ikke anbefale andre at booke et ophold.
Kommunikationen omkring check-in og ud har været upræcis og misvisende. Boligen levede i høj grad op til billederne. Sofaer og senge var dog ukomfortable og der var store udfordringer med varmen. Denne var ikke tændt ved ankomst og blev senere indstillet alt for højt uden mulighed for at skrue ned. Der var desuden lovet et fuldt udstyret køkken, som fx ikke havde en brødkniv.
Personalet på stedet var imødekommende. Dog var en unavngiven repræsentant for stedet meget ubehagelig og nærmest truende, da vi angiveligt havde parkeret vores bil forkert foran boligen. Personen tvang sig adgang til boligen for at overbringe budskabet og befalede, at bilen blev flyttet. Dette trods silende regn.
Alt i alt en lidt ærgerlig oplevelse.

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Vi fejerede guldbryllup med gæster på stedet. Service, betjening og venlighed var bare super godt, lejlighederne, badeland og SPA-wellness. Serveringen og maden var af ekstraordinær kvalitet og fantastisk velsmagende.

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Dejligt sted.flot natur omkring.
Velholdt.hyggeligt .afslappende
Vi kom 3 personer en torsdag eftermiddag Der var ikke ret meget frisk skåret frugt og det blev ikke fyldt op i de 3 timer vi var der.
Rengøring var ikke i top.
3 bruser i dame omklædning er ikke nok.
Saunagus lækkert men 25 kr oven i entre er overdrevet. Det ville være dejligt at det var inkl. da indgangs pris er i den høje ende. Desværre tager de penge for alt. Fodsalt kit , ansigts kit, tøfler osv. det føles lidt som en penge maskine.
Når det så er sagt var der god plads og vi var dejligt afslappet bagefter

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Flot bane, lækkert hotel og meget søde mennesker

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Skønt ophold hvor vi oplevede yderst gid service hele vejen rundt og specielt teamet i brasseriet var så søde 💚
Vi kommer helt HELT sikkert igen både med børn men måske også en getaway med golf og voksentid.

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Behagelig opphold i ferieleilighet. Spennende og bra golfbaner med mye variasjon. Flott anlegg, men kunne gjerne hvert et bedre tilbud for kaffe og mat på Lübker Square - derfor rating på 4,5 og ikke fullt hus med 5,0.

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Et fantastisk golfanlegg, med topp kvalitet. I tillegg hyggelig og profesjonell betjening. det eneste som manglet var mange Birdies.. :-)

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Dejligt ophold i feriebolig tæt på golfbanen, som havde en ekceptionel beskaffenhed og rimelig sværhedsgrad.

Danmarks bedste golfoplevelse.

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Fantastisk bane, dejlige huse og venlig betjening overalt :-)

Fantastisk bane, især lige efter DP Worldtur

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Samen met onze drie kinderen hebben we genoten van een weekje park. Een groot en brandschoon huisje waar de bedden al waren opgemaakt. Een overzichtelijk en schoon, warm zwembad met een snelle glijbaan en een prachtige omgeving. Wij zijn geen golfers maar konden prima uit de voeten in t restaurant, de hardloopbaan en de (indoor)speelplaats. Buiten dat is er aardig en betrokken personeel. Wij komen zeker terug!

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Som altid super flot golfbane og fantastisk mad & personale
Restauranten er i topklasse 🏆

Perfekt ophold🏌️♀️🏌️
Alt var top ligefra bane til betjening, mad og overnatning.

Lækker ferie lejlighed
Det er langt at gå til morgenmad .
Vi var ved at blive kørt ned af 1 alm.personbil på stien hvor man ikke må kører
Dejlig varmt vand i badeland
Godt gamer rum

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Lækkert feriehus. Stille område og fantastisk skøn natur.
Dog kunne det være rart hvis hovedpuderne var hovedpuder og ikke gamle ulækker pyntepuder

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Unikt hus i unikke omgivelser. Klart anbefales værdig

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Dejligt hus i rolige omgivelser .
Har sjældent været i et udlejningshus hvor der var så rent som tilfældet var i dette hus,
Badelandet var også godt

Vastaus yritykseltä Lübker Golf & Spa Resort
Veldig fint og rolig sted. Høy standard på leiligheten. Vi bodde i Lübker Alle 57 C.
Nærme Djurs Sommerland, som var vårt mål med oppholdet. Deilig å kunne ta seg et bad ved ankomst.
Alt i alt veldig fornøyd. Kommer gjerne tilbake, og vil anbefale Lübker til både golfere og barnefamilier.
Hilsen familien Haugsdal Bakken fra Kristiansand i Norge.