Jeg købte min bil (Skoda Octavia) hos LN-Bilcenter, hvor jeg havde en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Jeg blev mødt af Peter, som er en utrolig imødekommende og professionel sælger. H... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
FANTASTISK god service. Denne forhandler kan VIRKELIG anbefales. Sjældent, at møde nogen - der så samvittighedsfuldt, gør sit bedste for at tilfredsstille kunden. Købte en dejlig Skoda. Der opsto... Näytä lisää
Jeg vil lige give en lille anmeldelse omkring min oplevelse hos LN bilcenter. Peter er virkelig en hjælpesom person som overholder sine aftaler. Han lytter til en og alle de spørgsmål man nu kan have... Näytä lisää
Det var en fornøjelse at handle bil med Peter. Meget venlig og tillidsfuld og en meget fornuftig pris på bilen. Vil helt klart kigge på vores næste bil der og anbefale andre at kigge forbi.
Tryg og professionel bilhandel hos LN-Bilcenter
Jeg blev mødt af Peter, som er en utrolig imødekommende og professionel sælger. Han er god til at lytte og forstår ens behov, og man føler sig hurtigt tryg i dialogen. Det var tydeligt, at han ønskede at finde den rigtige løsning fremfor bare at sælge.
Jeg oplevede en høj grad af service både før, under og efter købet. Efter handlen havde jeg nogle spørgsmål til bilen, som jeg hurtigt fik svar på, og jeg blev også inviteret forbi til en snak med både Peter og mekanikeren, hvilket gav ekstra tryghed.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, hvor man føler sig taget seriøst som kunde. Jeg kan klart anbefale LN-Bilcenter til andre, og jeg vil uden tvivl vende tilbage, hvis jeg skal købe bil igen.
Jeg vil lige give en lille anmeldelse…
Jeg vil lige give en lille anmeldelse omkring min oplevelse hos LN bilcenter.
Peter er virkelig en hjælpesom person som overholder sine aftaler. Han lytter til en og alle de spørgsmål man nu kan have, jeg købte en brugt skoda rapid hos ham indtil vidre så er jeg super glad for min oplevelse hos ham. Bil er super god stand og alting virker som den skal hvis jeg oplever nogle problemer med så er jeg mere end velkommen til at ringe til ham så vil han gør hvad han kan for hjælpe en. Kan kun varmt anbefale ham hvis man skal ud og købe en god brugt bil.
Fantastisk ejer..
Super god service,Peter overholder alle aftaler.Glad for jeg valgte dette sted.Kan kun anbefales 👍
Købte en superflot Skoda Octavia med…
Købte en superflot Skoda Octavia med alt i udstyr til en virkelig pæn pris. Peter er 100% reel og man føler sig helt tryg ved ham.
Jeg er virkelig glad og tilfreds for vores handel og kan kun anbefale ham.
Førstegangskøbere
Vi har købt vores første bil hos Peter , og det bliver nok ikke den sidste.
Under hele købsprocessen var Peter meget forstående og overbærende med alle vores spørgsmål og usikkerheder. Efter købet har Peter også vist sig at være rigtig behjælpelig. Bilen skulle have skiftet olie hos Skoda, og ved det syn fandt de lidt rust på bremserne og at støddæmperne ikke sad helt korrekt. Peter ordnede det hele på trods af at mængden af rust var så lille at bremserne ikke behøvede at blive skiftet.
Som førstegangskøbere med 0% viden om biler er det virkelig rart at vide at der bare er styr på det hele, og at man trygt kan købe en brugt bil.
Hvis vi kunne have givet flere stjerner, havde vi gjort det.
Super god service, der gjorde os trygge ved nyt bilkøb. Alting fungerede perfekt, og der var en super god kommunikation.
LN Bilcenter og Peter kan helt klart anbefales! Hvis vi kunne have givet flere stjerner, havde vi gjort det.
Meget behageligt og tillidsfuldt
Venter barn om 2 måneder, og havde derfor brug for en ny og større bil.
LN Bilcenter og Peter var utrolig behagelige og jeg oplevede der var stor forståelse for min situation.
De tog min gamle i bytte under samme vilkår som andre forhandlere og jeg oplevede tillid fra Peter og har også oplevelsen af at være i fuldstændig trygge hænder.
Og bil var klar på 2 dage🙏

Stor anbefaling.
Vi købte en bil nummer 2, Seat Mii, hos LN bilcenter.
God kommunikation hele vejen igennem. Peter er reel og ærlig - kan varmt anbefales.

Virkelig god service
Virkelig god service, gode biler. Ikke meget mere, men det anbefaldes stort.

Vastaus yritykseltä LN Bilcenter
God forhandler med hjertet på det rette sted.
Ln bilcenter er klart den bilforhandler jeg vil anbefale.
Vi købte en skoda octavia i august mdr. 2024. Der har ingen problemer været med bilen og den har lige været til olieskift service d. 23 april 2025, også hos Peter ved hans mekaniker.
Jeg har haft biler der fejlede alt, og har været lidt parnoid for den mindste lyd, men når jeg er kommet til Peter med mine spørgsmål har han grint med mig og svarede på mine ting, på en god måde og beroligede mig. (Et af mine spørgsmål var fx om han havde oplevet en der blev ked af at køre med automatgear og aldrig vænnede sig til det og måtte gå tilbage til manuelt gear). Helt klart der vi vil købe vores næste bil også. Dejligt med en ærlig forhandler som ikke lover ting man ikke kan holde. 5 stjerner for bilen, og 5 stjerner for kundeservice.

Vastaus yritykseltä LN Bilcenter
Rigtig god service ved bilkøb
Rigtig god service ved bilkøb. Hvis der efterfølgende er noget, tager Peter med glæde bilen ind og fixer det.

Vastaus yritykseltä LN Bilcenter
Ærlighed og en serviceoplevelse i topklasse
LN Bilcenter har givet mig en service oplevelse og en ærlighed, som jeg ikke har oplevet i de 12-14 gange, hvor jeg har købt bil tidligere. Jeg kan varmt anbefale LN Bilcenter
En super god oplevelse!
Uden tvivl en super god oplevelse! Det er første gang, jeg nogensinde har købt min egen bil, og Peter gjorde oplevelsen virkelig god. Han står altid klar til at hjælpe sine kunder, og man føler sig altid velkommen. Derfor kan jeg klart anbefale Peter til andre, der ønsker en rigtig god oplevelse! 👏🏼

Super oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse med at købe en bil af Peter fra LN Bilcenter. Han er virkelig behagelig, og tingene er i orden. Derfor kan denne Skoda-forhandler varmt anbefales.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Købte bil i november hos LN bilcenter. Der fik vi en rigtig god behandling. Nu var der så en lille ting på bilen der gik i stykker. Det blev lavet på garantien. Også her fik vi en rigtig god behandling og god og hurtig service. Kan klart anbefale LN bilcenter.
LN Bilcenter er en anbefalelsesværdig…
LN Bilcenter er en anbefalelsesværdig forhandler. Peter navigerer med 30års erfaring ud fra et princip om ordentlighed.
Jeg kørte fra Thy for at handle bil med relativ skepsis grundet erfaring andetsteds og kørte glad der fra.
Tak for handlen
Fantastisk ærlig bilforhandler
Vi havde en dejlig oplevelse med at købe bil hos LN.
Han giver en rolig, fair, og tryg oplevelse med køb af bil hos ham. Sørger for at alt spiller og sikrer sig at kunden er tryg. Ydermere giver LN en 6 måneders garanti med oveni når man køber bil hos ham! Det er ikke sidste gang vi køber bil der.
Bedre end god
Købte en dejlig Skoda. Der opstod imidlertid nogle fejl i garantiperioden. Alt blev udbedret, på absolut bedste vis, så hurtigt som dette var muligt.
Denne bilkøb oplevelse har været bedre end god. Der kan for vores del, kun siges godt om LN Bilcenter.
De bedste anbefalinger
Vi har i marts 2022 købt en VW Touran af Peter fra LN Bilcenter. Og det har hele vejen igennem været i rigtig god oplevelse. Peter er meget venlig og imødekommende og da vi gerne vil have bilen til tjek hos min mekaniker inden køb, var der ingen problemer i dette. De småting, som blev fundet på bilen blev fikset med det samme og der blev foretaget service og klargøring som aftalt. Bilen kører forbilledligt og vi kan kun give Peter de bedste anbefalinger. Et super sted at købe bil...
Førstegangskøber godt tilfreds
Har købt min første bil hos Peter ved Ln bilcenter. Selve købsprocessen var god. Peter virker meget troværdig og spm en der har forstand på sine skodaer. Nu har vi kørt ca 3000 km og der har ingen problemer været indtil videre.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.