Banner for Little America Nederland

2. Matkatoimistot
  3. Matkanjärjestäjä

Tietoja yrityksestä Little America Nederland

Yrityksen kirjoittama

Uw wensen vormen het startpunt van elke reis die wij samen ontwerpen. Wat laat uw hart sneller kloppen? Welke plekken en ervaringen staan al jaren op uw verlanglijstje? Door dit te weten, kunnen wij een rondreis op maat samenstellen die al uw verwachtingen overtreft.

Wij geloven in reizen met een persoonlijke touch: kleinschalige, bijzondere accommodaties, unieke activiteiten ver weg van het massatoerisme en lokale kennis die uw reis tot leven brengt. Combineer uw interesses met onze expertise en beleef een onvergetelijke rondreis door de Verenigde Staten en Canada.

U verblijft in authentieke accommodaties op adembenemende locaties, vaak dicht bij de natuur, en wordt verwelkomd door lokale hosts die alles doen om uw verblijf bijzonder te maken. Zij laten u de cultuur zien door de ogen van de locals en nemen u mee naar de plekken waar ze zelf het meest trots op zijn. Zo ontdekt u verborgen pareltjes en beleeft u het land écht zoals de inwoners het kennen.

Van de organisatie van accommodaties en activiteiten tot huurauto’s en vluchten: wij regelen alles. En onderweg staan we altijd voor u klaar, zodat u volledig ontspannen kunt genieten van uw reis.

Met Little America wordt uw droomreis een unieke ervaring die u nooit zult vergeten.

Hyvä

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

“Betrokken, persoonlijk en perfect geregeld

Wat een geweldige reis hebben wij gemaakt door Canada en Amerika! Dankzij Marjolein van Little America. In ons voorbereidend gesprek, luisterde ze aandachtig naar onze wensen, dacht mee over de ideale route en onze do’s en don’ts. Tijdens de reis volgde ze ons via Polarsteps en stuurde zelfs nog extra tips — super attent.
We reisden eerder met TravelEssens en waren toen al enthousiast, maar ook deze keer was alles weer perfect geregeld. Van voorbereiding tot uitvoering: Little America stond altijd klaar. Een absolute aanrader voor iedereen die een onvergetelijke reis wil maken.

18. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Little america big in travels

Little America steld altijd een mooie reis samen met aparte accomodaties buiten het bekende pad. Er word goed geluisterd naar je wensen en kunt altijd in overleg de reis aanpassen. Nooit haast haast iedere dag door maar minimaal 2 nachten zodat je in de omgeving kunt rondkijken.
Onze reis naar Alaska was helemaal te gek. We hebben alles gezien wat we wilden en meer.

3. kesäkuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Rondreis 6 weken West-Canada

Onze reis moest zorgeloos zijn maar door omstandigheden die Little America NL ook niet altijd zelf in de hand heeft, moest er toch wel wat bijgestuurd worden . Huurauto afgeleverd met defecte voorruit, huur auto gewisseld. (little America ,opgelost)
Twee keer van verblijf gewisseld ,deze waren niet juist schoongemaakt,een eten resten en een ander keer muizen ontlasting in de kamer en tevens s nacht een muis gevangen in de kamer.. ( was niet leuk om mee te mk}( door ons zelf opgelost)

Maar ondanks wat minder leuke ervaringen was het toch een top vakantie in veel top accommodatie's op mooie locatie's met vriendelijke leuke mensen erom heen .
Veel wild gezien oa van dicht bij .

De excursies die wij gedaan hebben waren allen echt naar onze wens .Een springt er voor ons echt uit.:
The Wild Current Out fitters Canou Tour, near Jasper .

We kijken zeker zeer positief terug op onze mooie rondreis van 6 weken door West-Canada .

Met speciale dank aan : Reis adviseur Alain Noordermeer. van Little Amer

1. heinäkuuta 2026

hoge verwachtingen overtroffen

Ik had hoge verwachtingen van onze reis door Alaska, maar die zijn nog ruimschoots overtroffen. Gedeeltelijk omdat Alaska gewoon echt heel erg mooi is, en we heel erg mooi weer hadden en heel veel wildlife hebben gezien. Maar ook omdat het allemaal zo goed georganiseerd was.

Van te voren hadden we veel informatie gekregen en telkens als we nog praktische vragen hadden kwam daar snel goed antwoord op. We voelden ons goed voorbereid.

De slaapplaatsen waren heel leuk, ruim, schoon en niet standaard.
De reis afstanden tussen de slaapplaatsen waren niet heel lang, waardoor zelfs de reisdagen niet als reisdagen voelden en we onderweg alle tijd hadden om mooie dingen te bekijken, wandelingen te maken, etc.

We verbleven overal ook precies lang genoeg om alles wat we wilden te kunnen doen. De bijgeboekte excursies waren ook top geregeld.

Een helemaal ontzorgde reis, waarbij we alles hebben kunnen doen en zien wat we wilden.

Little America is een aanrader en Alaska is ook zeker een aanrader! Als ik weer een keer naar Amerika of Canada ga zal ik zeker weer bij hun boeken.

11. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Fantastische reis gehad met Little America!

We hebben goed advies aan huis gehad. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook serieuze aandacht van de adviseur, vroeg goed wat onze hobby's waren en heeft erg mooie reis samengesteld. Ook tijdens het samenstellen van het reisplan was er nog alle ruimte voor aanvullingen. We zijn erg fijn begeleid tijdens het gehele traject. Ook op locatie zelf was alles tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben 9 verschillende stops en 8 vooraf geplande activiteiten gehad: nergens gedoe met boekingen, alles klopte! Zeer de moeite waard, echt aan te bevelen!

4. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Het was allemaal top geregeld

Het was allemaal top geregeld. Locaties waren top, kleinschalig en daar houden wij van. De accomodaties waren bijna allemaal goed op 1 na. Dat was een ranchhouse en deze was niet schoon. Zwembad en jacuzzi heel vies. Keuken was niet schoon. Helaas was dit wel jammer , maar verder top geregeld

29. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin