Jeg skulle finde nogle gode gulvklude, men vores hidtidige leverandør var stoppet med at føre varen. Jeg fandt så Linds A/S på nettet, og så, at det er en vare, som er i sortimentet. Jeg købte, og må... Näytä lisää

Købte 4 creme fraiche dressinger, der var ikke så lang holdbarhed på, ringede og sagde det. Linds sendte straks 4 nye afsted uden beregning, verdensklasse god service :)

Har ad flere omgange købt fra Linds, hver gang til gode priser og med meget hurtig levering, typisk 2 dage efter bestilling. Eneste lille minus er valget af Danske Fragtmænd til at levere. Fra dem... Näytä lisää

Hurtig og korrekt levering. Og jeg er tilfreds med at kunne bestille mindre dunke med isbekæmpelsesmiddel uden at blive flået i fragt. Så er det bare lettere at passe på miljøet med et alternativ til... Näytä lisää

1. Toimistotarvikekauppa

LINDS AS er en 100% dansk familieejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug, erhvervs- og industrivirksomheder samt private husholdninger. LINDS AS domicil er beliggende i smuk natur tæt på Vildbjerg mellem Herning og Holstebro. Her er al ledelse, salg, kundeservice, indkøb, IT, økonomi og administration samlet. Med mere end 37.000 varenumre har LINDS et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder lige fra fodertilskud og såsæd over til beklædning, el-artikler, kontorartikler og dagligvarer til husholdningen. Vi leverer fra dag-til dag til alle vore kunder med Danske Fragtmænd. Aktuelt har LINDS AS en kompetent salgsstyrke på +40 sælgere fordelt på 3 specialiserede salgsdivisioner: LINDS Agro, LINDS Erhverv og LINDS Sport & Anlæg. Salgsstyrken servicerer kunder i alle dele af Danmark.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

4 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Jeg bestilte en sneskovl og fik besked…

Jeg bestilte en sneskovl og fik besked om, at den ville komme i løbet af 2-4 arbejdsdage. Dagene kom og gik uden jeg fik sneskovlen. Det er derfor den 5. stjerne ikke fås.
Jeg ringede og talte med en meget venlig og kundeorienteret medarbejder, som udredte trådene og sørgede for, at der kom gang i forsendelsen igen. Derfor de 4 stjerner.

8. helmikuuta 2026

Super.

Jeg bestilte i går, og det blev leveret i formiddag. Det er godt nok hurtigt. Danske Fragtmænd er selvfølgelig en stor del af leveringen, så også ros til dem.

20. helmikuuta 2026

Ulovligt

Linds har trukket beløbet på min konto selvom varen endnu endnu ikke er afsendt.
Det er helt klart ulovligt

12. helmikuuta 2026
LINDS AS-logo

Vastaus yritykseltä LINDS AS

Hej

Tak for din feedback.

LINDS hæver først betalingen, når ordre afsendes - hvilket også er tilfældet her. Banker kan dog vise en reservation af beløbet tidligere, som kan fremstå som en hævning.

Vi kan se din ordre er faktureret og afsendt fredag d. 13, og leveret hos dig mandag d. 16.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 99 92 02 33 eller på mail@linds.dk, hvis der er noget vi skal have gennemgået sammen

Du ønskes en god dag

M.v.h.
LINDS AS

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering. Og jeg er tilfreds med at kunne bestille mindre dunke med isbekæmpelsesmiddel uden at blive flået i fragt. Så er det bare lettere at passe på miljøet med et alternativ til vejsalt

3. tammikuuta 2026