Lindab A/S - Danmark  Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

1,8

Hold jer langt væk fra lindab porte vi har to porte der er 6 år gamle de tærer i alle samlinger. Deres svar på vores reklamation er at vi kan få lidt rabat på nye dele. Så aldrig mere lindab herf... Näytä lisää

Køb aldrig en Lindab port, det er med livet som indsats. Vores port faldt ned, mens der stod 6 mennesker under den. Porten er monteret af Lindab, men de vil ikke tage ansvar for hændelsen, de giver b... Näytä lisää

Har desværre købt en garage port. Kan på ingen måde anbefale det. Har virkeligt fortrudt mit køb. Materialerne er billige og skinnerne er alt for lange. De rager over 1 meter ekstra ud i rummet og ser... Näytä lisää

Jeg har været i dialog vedr. reklamation vedrørende mine tagrender fra mit hus som er bygget i 2016. Der var nogle problemer med primært tagnedløb, og fremsendte billede materialer mm. Linda... Näytä lisää

1. Rakennustarvikkeet

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dårligste behandling og et dårlig…

Dårligste behandling og et dårlig produkt. Fik nyt tag og tagrender efter stormen i 99 .efter 8-10 år er tagrender genmenrustne og ståltaget mister cotingen i alle afslutninger .skrev en mail til firmaet lindab, som var så venlige at sende 2 potter meget små maling, så kunne jeg da lige plette alle kanter....Så detttt er den værste oplevelse jeg nogensinde har haft med sådan et,"velrenommeret firma"

5. elokuuta 2018
Lindab A/S - Danmark -logo

Vastaus yritykseltä Lindab A/S - Danmark

Hej Dennis

Tak for din besked. Vi er kede af, at du føler du har haft en dårlig oplevelse med Lindab A/S.

Vi har i vores system fundet frem til den seneste dialog vi har haft, som er tilbage fra 2009. Har du yderligere spørgsmål vedrørende sagen, er du meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@lindab.dk

Vi ønsker dig en god dag.

Lindab A/S

Worst Company Ever !!

Office Manager fobs you off, goods arrive damaged or missing. All the office do is blame the suppliers instead of fixing the issue. They are incompetent and refuse to accept their mistakes. DO NOT EVER USE THESE PEOPLE.

13. huhtikuuta 2018
Lindab A/S - Danmark -logo

Vastaus yritykseltä Lindab A/S - Danmark

Hi Stuart.
I am sorry to hear about your experience. You have written your review on the Danish Lindab Trustpilot page, but i would like to pass it on to the relevant manager for a follow up. So please comment here, with which country you've had your experience and also product category. Many thanks in advance.

Best wishes
Birgitte, Lindab Danmark

Uærlig og misvisende markedsføring

Lindarb benytter sig af vildledende markedsføring i strid med danske og EU-regler idet de lover kunderne at deres produkter - stålprofil tagplader - er farveægte, hvilket ikke er sandt idet tagpladerne i løbet af kort tid efter oplægning ændrer farve fra eksempelvis teglrød til lysgul! De opnår ved denne vildledende markedsføring fordele i forhold til konkurrenterne der måske har et bedre produkt til ulempe for kunderne som kan ærgre sig over deres fejlinvestering.

2. marraskuuta 2011