Lillelykke Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Elendig service. Min vare er stadig ikke sendt afsted efter 6 dage på trods af at pengene er trukket fra min konto. Varen står nu til at være udsolgt på siden og de svarer ikke både telefonisk (efter... Näytä lisää

Jeg handler hellere hos Lillelykke.dk frem for andre fysiske butikker. Udvalget er fantastisk, og siden er nem, overskuelig og ikke mindst lækker at se på. Servicen er i top - og ikke mindst p... Näytä lisää

Jeg vandt en konkurrence på Facebook, hvorefter jeg fik direkte besked, og blev guidet igennem hvad jeg skulle gøre for at modtage min præmie. Efter noget tid undrede jeg mig over at jeg ikke havde mo... Näytä lisää

Lillelykke er en af mine absolut favorit børne webshops! Altid lækre varer, god kundeservice og mega hurtig levering!😍🙌🏼 Kan kun komme med gode ting om deres lækre shop!! Gode mærker og der er alt... Näytä lisää

1. Lastenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Lillelykke.dk er en webshop for dig, som er i lykkelige omstændigheder, er velsignet med små børn i dit liv, eller blot finder glæde ved æstetiske produkter og god kvalitet.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kæmpe “roser” herfra!!

Helt uden tvivl, 5 stjerner!
Servicen er i top, lækre varer, hurtig levering og så svarer de altid lyn hurtigt på eventuelle spørgsmål! Herhjemme er vi kæmpe fan af Lillelykke :-) kæmpe ros herfra os!

19. toukokuuta 2019

De yder en utrolig god service

De yder en utrolig god service! Specielt det at man kan ringe til dem og at man så får den hjælp man behøver med det samme.

24. huhtikuuta 2019

Hej Danielle :-)
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi sætter en dyd i personlig service og derfor er jeg rigtig glad for at høre, at det er den oplevelse du har med os.
De bedste hilsner
Karina

Super tilfreds 👍

Super tilfreds 👍 god hjemmeside , med lækkert børenetøj i gode mærker 👍 og god og hurtig service 👍 kan kun anbefales 😊

29. maaliskuuta 2019

Meget hurtig ekspedition og levering

Meget hurtig ekspedition og levering, der blev lavet en fejl i forbindelse med min ordre, som de var meget hurtige til at tilbyde at rette op på, og jeg fik et par ekstra ting med i pakken, som undskyld for ulejligheden. Super kundeservice!

7. maaliskuuta 2019

Yndlings børne webshop!!!😍❤️

Gode mærker og der er altid sindsygt mange vilde tilbud!!!😱

22. helmikuuta 2019

Hej Sisse :)
TUSIND tak for din flotte anmeldelse. Det betyder alverden for os. Det er så dejligt at høre om jeres oplevelser :)
Ha en dejlig weekend :)
Kærlig hilsner Karina og resten af Lillelykke

Et af de absolut bedste steder at…

Et af de absolut bedste steder at handle. Altid vanvittig gode tilbud, ekstrem god service og ikke mindst super hurtig levering. Vi ELSKER Lillelykke!
Første gang jeg bestilte hos Lillelykke var der sket en fejl på lageret, så de havde ikke de hjemmesko hjemme jeg havde bestilt. Morten (mener jeg han hedder) kontaktede mig og tilbød mig et par valgfri sko til samme pris som hjemmeskoene. UANSET hvilke sko jeg valgte. Der må jeg sige, at mit hjerte faldt pladask for hjemmesiden. Det er blevet til mange lækre ting fra deres hjemmeside siden, og det er langt fra de sidste.

12. helmikuuta 2019

Hej Camilla :)
Tusind tak for den utroligt flotte anmeldelse. Jeg sidder her med et stort smil på læben denne lørdag aften - TAK!
Kærlig hilsner Morten fra Lillelykke