Liefs Anne Arvostelua

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Dit noem ik echt een klantgerict bedrijf!

Dit noem ik echt een klantgericht bedrijf!! Wat een top service leveren jullie 😍 bij het bestellen van het geboortekaartje voor onze tweeling is het ergens fout gegaan waardoor we de oude versie hebben ontvangen. Ik heb contact opgenomen met het klantenservice, direct een antwoord gehad. En er was direct (kosteloos voor ons) de juiste versie opgestuurd naar ons. Echt top opgelost!! En de kaartjes zijn prachtig geworden 😍

25. huhtikuuta 2025

Anne is een kanjer!!

Heel vriendelijk en behulpzaam en zeer aantrekkelijk!!!

11. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Liefs Anne

Dank je wel voor je lieve review! En wie weet tot snel 😘

In 1 woord

In 1 woord; WAUW! 😍 Al een langere tijd word ik door Anne verrast en elkaar keer lukt het haar om nog een schepje er boven op te doen! Ga zo door! ✨❤️

23. syyskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Prachtige video, snelle en goede service

Anne is lief en behulpzaam, stout en sexy: de ideale combinatie. Ze reageert direct en de prachtige custom video is binnen no-time klaar. Een verademing!

19. syyskuuta 2022

Wat een lieve review! Dank je wel. En wie weet tot snel 😘

I bought a used panties

I bought a used panties. Good contact via app. Everything in time. That is good choice.

11. heinäkuuta 2022

Dank je wel🥰

Anne is geweldig

Anne is geweldig, prachtig lijf en heel sensueel en sexy. Ik kom zeker snel terug!

28. huhtikuuta 2022

Dank je wel. Tot snel🥰

Geweldig!

Echt een lieverd ze stelde me erg gerust.. nam echt de tijd voor me.. haar oogjes straalde non stop ook al was de verbinding slecht!!

30. maaliskuuta 2022

Ik doe altijd mijn best 😉. Hopelijk zie ik je snel! Liefs Anne 😘

Saanut 4/5 tähteä

ik kwam anne tegen op twitter leuke…

ik kwam anne tegen op twitter leuke gesprekken gehad was wel weinig maar toch leuk zo heb ik ook filmpjes gekocht en zijn nog steeds geweldig voor het oog om naar te kijken na verloop van tijd was haar account weg niet meer kunnen vinden helaas

29. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Liefs Anne

Bedankt voor je review😊. Helaas is mijn Twitter account door Twitter verwijderd om onbekende redenen. Je kunt mij nog altijd via WhatsApp bereiken! Liefs Anne ❤️

Leuke en mooie dame

Hele leuke en mooie dame die doet wat ze belooft, ze is duidelijk in welke diensten ze biedt. Je merkt dat ze plezier heeft in wat ze doet. Haar filmpjes zijn opwindend en ze heeft een gevarieerd aanbod. Over het algemeen is prijs-kwaliteitverhouding dik in orde, waardoor ik graag nog eens terugkom.

15. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Liefs Anne

Dank je wel voor je leuke review! En ik zie je graag nog eens terug. Liefs Anne 😘

Heel aardige vrouw

Heel aardige vrouw.
Betrouwbaar komt haar afspraken na.
Neemt de tijd om met je te appen. Tarieven zijn prima in verhouding tot de foto's en beeldbellen.

10. maaliskuuta 2022

Super lief! Hopelijk snel weer even appen. Liefs Anne😘

Saanut 3/5 tähteä

Staat wel in m'n top 5 de meeste geven…

Staat wel in m'n top 5 de meeste geven niet waarvoor je betaald zei voldoet aan m'n eisen ✌🏼✌🏼

9. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Liefs Anne

Bedankt voor je review. Graag hoor ik wat ik nog kan verbeteren voor twee sterren. Liefs Anne

Saanut 5/5 tähteä

Ik had niet verwacht dat dit iets voor…

Ik had niet verwacht dat dit iets voor mij zou zijn maar deze schoonheid heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ze is lief, knap😍 en neemt haar tijd.
Echt waar voor je geld!

3. maaliskuuta 2022

Heel erg bedankt voor je lieve review! 😘 Liefs Anne

Najlepsza jak dla mnie

2. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Liefs Anne

Ik moest het even vertalen: Het beste voor mij (Pools). Bedankt voor de lieve review 😘 Liefs Anne

Natural Beauty, Anne 😍

Anne is een natural Beauty!
Haar foto's, video's zijn echt! Als je met haar appt en video belt neem ze de tijd voor je. Ik heb ook een paar lingerie setjes bij haar besteld, wordt netjes opgestuurd met een persoonlijk briefje. Ik volg haar ook op Onlyfans!
Ben een grote fan van haar.....

Pascal

2. maaliskuuta 2022

Dank je wel! En tot snel 😘 Liefs Anne

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin