1. Oikeudelliset palvelut & Hallinto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi er - og vil være advokatfirmaet, der matcher Familien Danmark både i ydelse og pris. Bolighandel, Testamente, Ægtepagter, Fremtidsfuldmagt, Skilsmisserådgivning og Skilsmissekurser - ALTID 100 % prisgaranti og Danmarks skarpeste pris.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Fantastisk Advokat

Vi har brugt Anette Malthe Christiansen
I flere sammenhænge i vores familie.
Fremtids fuldmagter-bolig handler samt som bobestyrer i dødsbo.

Utrolig godt arbejde og altid nem at træffe!

Fornuftige priser og fantastisk service

6. marraskuuta 2025

Fik lavet testamente og alt forløb fint…

Fik lavet testamente og alt forløb fint med god kommunikation indtil regningen var betalt, så ophørte det med svar på mine henvendelser, jeg ville også gerne have svar på hvorfor jeg skulle betale 2495 når de kører reklamer på Facebook med en pris på 2100, og det var både før og efter jeg fik fakturaen men kan ikke få et svar

9. syyskuuta 2025

Imødekommende og kompetent

Har benyttet mig af Anette Malthe i flere forbindelser. Hun har været imødekommende, taget sig god tid til snak og har ydet god, forståelig og tilfredsstillende rådgivning.

23. elokuuta 2024

Hurtigt, høflig og kompetent

Da vi købte vores sommerhus var Anette den bedste rådgiver og vejleder vi kunne tænke os.
Hun informerede os om alt og mer og havde altid styr på det hele.
Vi kan klar anbefale lexjuris!

1. huhtikuuta 2024

Professionel hjælp ved køb af sommerhus

Jeg har brugt Anette Malthe fra LexJuris Advokatfirma i forbindelse med køb af et sommerhus.
Som førstegangskøber af et sommerhus, og samtidigt et ældre sommerhus med flere udfordringer, så havde jeg virkelig brug for at kunne stille spørgsmål til en professionel og få alt penslet ud. Det fik jeg i dén grad opfyldt og det var en optimal ydelse jeg fik leveret.
Jeg blev mødt med forståelse og hjælp, når som helst jeg, i købsprocessen, havde behov for det. Tak til Anette Malthe og LexJuris for al hjælpen. Jeg vender helt sikkert tilbage, hvis jeg igen får behov for en advokat.

26. elokuuta 2023

Dygtig og effektiv.

Vi har anvendt advokat Anette Malthe og kunne vi give 10 stjerner fik hun det. Vi benyttede hendes professionelle advokatbistand ved en bolighandel.
Mange tak.

16. toukokuuta 2024

Lexjurist oprettede vores testamente…

Lexjurist oprettede vores testamente for længe siden
Sendte et spørgsmål hertil - og da jeg længe efter rykkede - var meldingen at den var gået over i deres kladder !!
Stillede er uddybende spg. 27/10 rykkede igen 15/11 INGEN SVAR
Det er ikke okay

21. joulukuuta 2022

Kan ikke anbefale LexJuris i…

Kan ikke anbefale LexJuris i forbinndelse med juridisk bistand.
Anvendte advokat Anette Malthe i forbindelse med salg af dødsboejendom, hvor der ikke havde medvirket mægler, samt afsluttende boopgørelse. Der blev mundtligt på det første møde med advokaten på forespørgsel meddelt en pris for udarbejdelse af afsluitende boopgørelse, som iflg. advokaten skulle være simpel. Da den endelige faktura fremkom, var der pludselig sket en tredobdling af prisen. Desuden er advokat Anette Malthe altid utrolig svær at opnå kontakt med telefonisk. Det er for det meste hendes sekretær, som besvarer telefoniske forespørgsler., hvilket ikke er tilfredsstillende.
Ergo bør man altid indgå skriftlig prisaftale, hvis man måtte beslutte sig for at benytte denne advokat.

24. syyskuuta 2018
LEXJURIS Advokatfirma-logo

Vastaus yritykseltä LEXJURIS Advokatfirma

Hej Lene og Birger

Jeg er uforstående overfor anmeldelsen. Jeg kan ikke genkende, at jeg ikke har været tilgængelig, samt at prisen skulle være tredoblet. Mit salær ændrede sig selvfølgelig i takt med, at arbejdsopgaverne ændrede sig, og dette er blevet tilkendegivet overfor jer. Jeg synes, vi har ydet en rigtig god service og samtidig også givet en god reduktion i pris. Jeg følger lige op og uddyber pr. mail.

Efterfølgende har jeg haft god kontakt til både dig og Birger omkring andre opgaver samt afslutning af boet, hvilket har givet mig et indtryk af, at I har været tilfredse.

Jeg beklager meget, at du ikke har følt dig taget godt imod.

VH Anette Malthe Christiansen, advokat