Als ik geweten had hoe Lenco met klanten om gaat, dan had ik nooit een platenspeler gekocht. Ik ben dom geweest dat ik de referentie,s niet gelezen hen want dan had ik gezien dat er meer negatieve rea... Näytä lisää
Op 25 februari een platenspeler gekocht die bij installatie niet draaide. 2 keer een bericht gestuurd ( telefonisch niet te bereiken) en tot nu toe geen reactie behalve ontvangstbevestiging dat med... Näytä lisää
Vorige maand heb ik de LS-410WA in goede orde ontvangen en ben zeer tevreden. Geluid van de ingebouwde speakers is goed en Bluetooth werkt naar behoren. Echt een aanrader!
Ik probeerde een nieuwe pickupnaald te bestellen. Website gaf duidelijke instructie welke ik nodig zou hebben bij mijn type platenspeler. Paste desondanks toch niet. Bedrijf is vervolgens onbereikbaar... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Lenco products are designed for everyday use, which means they are built to last, not to cherish. We don't promise that our products will change your life, but we're pretty sure they will brighten your day.
Thermiekstraat 1, 6361 HB, Nuth, Hollanti
- www.lenco.com
War sehr zufrieden mit der schnellen…
War sehr zufrieden mit der schnellen Lieferung.
Snel en accurate levering
Bonjour
Bonjour,
J'ai assez rapidement reçu la platine Lenco LS 55WA
que j'avais commandé. Le gros carton extérieur était
fendu mais grâce aux "boudins" gonflés l'emballage
principal était intact. Au déballage l'appareil correspondait à mes critères de choix, après mise en
place je n'ai pas encore pu lire un disque car la tête de
lecture ne dispose pas d'aiguille. J'en ai averti le SAV et
j'attends sa réaction avec impatience. Cela explique pourquoi je n'ai mis que quatre étoiles pour l'instant.
D. DASSE
Très joli poste de radio
Très joli poste de radio
Bon son
Envoi impeccable
Documentation : très bien
Un petit bémol: je trouve qu'il faut appuyer trop longtemps sur le bouton mode pour l'éteindre
Degelijk verpakt en snel ontvangen
Degelijk verpakt en snel ontvangen. De draaitafel voldoet aan alle vewachtingen.
I would be careful with this company…
I would be careful with this company products are good had one of their radios for over 10 years But when it developed a problem (which I am pretty sure is not at my end. It is do with their Servers) Their customer service is non-existent
A glossy front end issuing a trouble ticket number and no further communications from thereon
Won't even answer follow up emails
dik in orde
Snel geleverd, eenvoudig en gemakkelijk bestelproces, product netjes verpakt (beschermende plastic met luchtkussentjes) en in orde, alles volgens het boekje!
Ich konnte leider mein lenco nicht mehr…
Ich konnte leider mein lenco nicht mehr aufladen.
Bewertung zu lenco PMX-350 und zu Lenco selber
Das Produkt ist absolut nicht ausgereift. Akku hat noch nicht mal 2 Wochen gehalten, seit dem keine Funktion. einstellen der Lautstärke ist eine Katastrophe. Ebenso das Einstellen der Höhen und Bässe.
Support nicht erreichbar. Meldet sich auch auf mails nicht.
Satisfied customer experience
Did return/repurchase at lenco.(3/5/21) Store located at 8075 Sheridan dr. 14221. Assisted by Nathaniel. He was efficient, promptly refunded my purchase error and assisted me in locating correct items . He carried goods to my vehicle as well. Nice to work with such a polite, knowledgeable young man.
Sehr schlechtes Preis-Leistungsverhältnis
Material ist sehr schlecht verarbeitet. Preis Leistungsverhältnis stimmt nicht. Würde ich nicht mehr kaufen. Kein entgegen kommen vom Hersteller, trotz schlechter Verarbeitung
Der Kundenservice von Lenco
Was für ein Kundendienst bei Lenco? Habe bei Tchibo einen Sonnenschirm von Lenco bestellt! Hinterher( leider erst die Bewertungen zum Kundendienst von Lenco gelesen)! Da ich große gesundheitliche Probleme habe( alleine lebe) u. mir nicht noch neue Probleme machen wollte, habe ich die Ware garnicht erst in Empfang genommen, gleich retourniert! Jetzt bekomme ich trotzdem Mahnung u. Zahlungsaufforderungen von Tchibo, da Lenco nicht reagiert u. die Gutschrift erteilt für die retournierte Ware( wie von anderen Kunden in Bewertungen geschrieben) ! Unverständlich, Ärger der eigendlich nicht auf den Kunden abgewälzt werden duerfte( der zwischen Anbieter u. Hersteller besteht)! Warte auf Reaktion!
Na maand nog geen product of geld terug
Platenspeler gekocht via bol.com voor 150 euro. Deze zou de dag erna geleverd worden maar opeens zou mijn adres niet kloppen wat niet waar was. Contact via de telefoon gezocht waarin ik direct doorverwezen werd naar de mail omdat hun systeem het niet zou doen. Na 2 weken nog geen reactie dus weer gemaild. Na 3 weken pas reactie dat ik mijn geld pas retour zou krijgen als het artikel terug was in hun bezit omdat deze bij de leverancier lag. Na een maand nog steeds geen product, geld of waardige reactie ontvangen. Schande!
Ik wilde een mooie radio kopen via de…
Ik wilde een mooie radio kopen via de eigen winkel van Lenco. Geen telefoonnummer of mail adres te vinden. Niet bereikbaar voor klanten. Mail adres in handleidinge gevonden mail gestuurd krijg ik direct antwoord vanuit India of ik bitcoins wil betalen.
Absolutely awful company
Absolutely awful company, my product stopped working the retailer would not help and asked me to contact Lenco who refused to help, unacceptable experience, unreasonable
lenco niet met de telefoon te bereiken
lenco niet met de telefoon te bereiken. mail doen ze pas een week later antwoorden. geen serivce
Nooit meer!
Schande. Apparaat dat je krijgt is niet nieuw! Bekrast en met kassabon van een Duitse winkel. Lange levertijd, niet binnen de twee dagen. Omdat ik ontevreden was kreeg ik geen link voor een review op hun site maar pronken wel met de goede score. Oplichting. En de manier van mailen is dan ook nog eens belabberd. Meest voorkomende woord is ' jij '. U komt niet voor. Ik ben niet je kind!
Great products at a great price
Great products at a great price. Lenco has a wide catalogue of consumer electronics honouring their heritage as producer of high-end record players and pushing beyond with affordable quality electronics like DAB+ radio's, party speakers and a range of recordplayers.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.