Lekids

Jeg havde bestilt en nederdel, men pakken nåede ikke frem. Efter kontakt med firmaet kom pakken, og det skete forholdsvis hurtigt på trods af forviklinger. Jeg synes, at de lever fint op til det de lo... Näytä lisää

Efter at have afgivet en ordre på hjemmesiden, modtog jeg en bekræftigelse pr mail. Heri var der en fejl i forhold til den bestilte vare (forkert størrelse). Jeg sendte en mail og gjorde opmærksom på... Näytä lisää

Havde ødelagt et par af barnebarnets bukser. De skulle på ferie nogle dage efter og skulle selvfølgelig bruge bukserne. Hvad skulle den gamle her så gøre? Selvfølgelig købe nogle nye hos Lekids. Super... Näytä lisää

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service

Jeg køber 3 pakker med Björn Borg underbukser hvor jeg ved en fejl får bestilt den ene pakke i forkert størrelse. Jeg skriver hurtig en mail og får svar næsten med det samme. Jeg skal bare sende den retur og bruge returseddelen. 3 dage efter kom pakken med den rigtige størrelse. Jeg havde ikke forventet at det ikke skulle koste mig noget da det helt og holdent var min egen skyld at jeg fik noget forkert. Super god, hurtig og venlig service.

9. huhtikuuta 2013

Stjernerne taler for sig selv!

Vi købte en DC hættetrøje og et par DC sko, fik dem leveret dagen efter! Tøjet skulle bruges til vores 9 årige dreng til vores bryllup. Vi åbnede pakke. Torsdag aften og vi skulle giftes lørdag klokken 10! Alt tøjet havde vi bestilt alt for stort! For at gøre en lang historie kort, endte det med at der blev leveret nyt tøj i den rigtige størrelse klokken 7 lørdag morgen ved vores hoveddør! En ualmindelig god service!

17. maaliskuuta 2013

God og hurtig service

Dejlig nem hjemmeside, hvor datteren selv kan finde tøj, som hun ønsker sig. Og sammen kan vi så bestille varerne, som bliver pakket og leveret hurtigt.

16. tammikuuta 2013

Super service

Lekids sender nyt tøj til os før at de modtager returtøj, og sender det endda med gratis fragt til mig, så fantastisk

12. tammikuuta 2013

Super duper!

Jeg havede brug for hjælp til valg af bukser til min søn og jeg fik en super service, over al forventning, og bukserne kom lyn hurtigt!

6. tammikuuta 2013