Lavpris-laase.dk Arvostelua

4 549
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Simpelthen den beste service, jeg havde bestilt nogle håndtag som desværre ikke var de rigtige, hvilket jeg først opdagede da jeg havde åbnet den første pose. Skrev til dem og forklarede sagen.... Näytä lisää

God og hurtig rådgivning, hurtig levering og da der så var kommet en forkert størrelse med i leveringen blev dette ordnet uden beregning og jeg havde den rigtige størrelse dagen efter. Utrolig god ser... Näytä lisää

Nøgler er noget om sikkerhed, det giver meget god mening, det vil sige ikke alle nøgle må bare kopieres. Det kan være vanskeligt eller umuligt som almindelig bruger at se og vide. Derfor logisk... Näytä lisää

Super god service. Havde fået bestilt 2 låse som ikke passede, hvilket var min fejl. Jeg returnerede dem og fik pengene tilbage med det samme. 4 dage senere var 2 nye låse kodet til mig og ankommet.

1. Lukkotoimittaja
  2. ja myös
  3. Keittiösuunnittelija
  4. Rautakauppa
  5. Remonttitarvikeliike
  6. Sisustusliike

Vi er en webshop som vil være hele Danmarks leverandør af Sikkerhed og låse, derudover udvider vi dagligt vores sortiment med varer der falder inden for vores varegrupper. Vi gør meget for at sikre en korrekt betjening af vores kunder.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(4 549)

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Meget seriøs firma at handle med 😊

Meget seriøs firma at handle med 😊.
Bestilte dørlås som hurtigt blev leveret. Desværre er der forskel på om døren skal åbnes til højre eller venstre. Fik “selvfølgelig” bestilt den forkerte.
Ringede derefter til deres kundeservice, hvor jeg fik en fin og imødekomme betjening 😊.
De fremsendte straks en ny, som også hurtig blev leveret. Der var ikke noget med at jeg først skulle sende den forkerte tilbage først, men havde tillid at det nok skulle blive gjort. Nemt, da de medsendte returlabel.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af 5

19. toukokuuta 2022

Reklamation afvist! Nøgleboks skal korrodere/ruste - det er helt normalt.

Købte i 2021 en nøgleboks hos lavpris-laase.dk. Boksen hænger under tag, men er her 5/5-2022 så korroderet i overfladen af jeg har reklameret over den.

Ved henvendelse medsender jeg billede af boksen, og får følgende svar:
" Sådan kommer alle nøgleboksene til at se ud når de sidder ude, jeg har selv en ABUS derhjemme og den korriderer på samme måde, så det er helt normalt.
Det har ingen betydning for funktionen og sender jeg dig en ny vil den gøre nøjagtig det samme"

Jeg svarer at det er uacceptabelt og, at hverken min cykel, bil eller alu-vinduer ruster så hurtigt. Eller postkasse for den sags skyld...

De forventer at man skal acceptere at et produkter decideret er grimt ét år efter det er købt, på facaden af en helt nyt hus er måske ikke lige hvad jeg forventer som god kundeservice.

De har efterfølgende accepteret at ombytte, men skriver at nøgleboksen igen vil korrodere...

- svar på nedenstående kommentar fra lavpris-laase.dk:
Når i fralægger sig ansvaret for at boksen korroderer, håber jeg at i fremadrettet vi oplyse det til kunderne på jeres hjemmeside. Til jeres påstand på mail, vedr. placeringen på træværk, kan jeg oplyse at træet IKKE er trykimprægneret som i skriver/ formoder. Træet er moelven-thermowood, som er ovntørret træ og derfor kan trykimprægneringen IKKE få den til at korrodere som i antager) .
Desuden vil jeg gerne frabede mig kommentarer vedr. min arbejdsplads, blot fordi jeg skriver fra min arbejdsmail. Jeres kommentar: " jeg håber da dine kunder behandler dig pænere og mere seriøst." syntes jeg er dybt kritisabel og helt udenfor normal god kundeservice.

5. toukokuuta 2022
Lavpris-laase.dk-logo

Vastaus yritykseltä Lavpris-laase.dk

Vi har på intet tidspunkt afvist reklamationen, vi har bare gjort opmærksom på at sådan kom nøgleboksene til at se ud, selvfølgelig ombytter vi men sætter du nøgleboksen på samme sted så vil den nye gøre det samme.

Eminent service

Eminent service. Har handlet mange gange hos Lavpris-Laase. Altid super tilfreds. Denne gang var det ekstra god service. Havde en hængelås i den dyre ende af skalaen som jeg har haft i et par år. Desværre var jeg begyndt at have nogle problemer med produktet, så jeg spurgte Thomas hos Lavpris-Laase til råds. Jeg endte med at sende den til ham så han kunne se hvad fejlen var. Dagen efter havde jeg låsen retur. Fixet og uden beregning. Det er bare den service der gør, at man får trofaste kunder.

4. maaliskuuta 2022

Fantastisk service og viden

Jeg købte en Easytouch dørlås som jeg selv monterede. Jeg fik problemer med at jeg havde en gammel model stanglås, og fik derfor kontakt til Peter som er montør. Hans viden om diverse dørlåse systemer og pædagogiske evner bevirkede at jeg fik det til at spille som det skal. Mange tak Peter.

26. tammikuuta 2022

Rimelige, hurtige og sender med norsk MVA betalt (VOEC-registrert)

Rimelige, hurtige og sender med norsk MVA betalt (VOEC-registrert) slik at man slipper tollproblemer (så lenge hver vare koster mindre enn 3000,- NOK).

De har dessuten en haug med ting som er vanskelig å få tak i uten å måtte gå til en låsesmed og betale blodpris for.

Eneste jeg vil "klage" på er at de bruker DPS/Postnord selv om Postnord denne gangen faktisk klarte å levere varene, og innenfor akseptabel tid. Men, siden Postnord er Postnord, så klarte de selvsagt å rote det til så jeg fikk en ekstrafaktura fra dem for fortolling.

Da jeg spurte Lavpris-laase om hva som hadde skjedd var de igang med opprydding innen 24 timer. Og hadde det ikke vært for at Postnord rotet det til enda mer så hadde saken vært løst med en gang. Men Lavpris-laase fulgte opp saken hele veien og saken ble løst.

Så SUPER service fra Lavpris-laase, men som vanlig ELENDIG service fra Postnord.

7. joulukuuta 2021

5 stjernet oplevelse!

5 stjernet oplevelse!
Fik kompetent hjælp på 1 minut og varen blev afsendt indenfor 10 minutter - handler klart der igen næste gang jeg smækker min datter ude på toilettet og låsen går i stykker :)

4. marraskuuta 2021

Serie 1200 sampak

Super hurtig levering og god pris, var ikke tilfreds med nøgle og kom forbi forretning super god betjening tog sig tid til at finde et sæt hvor nøgle var kraftigere, tak for god betjening

6. lokakuuta 2021

Lover mere end de kan holde

Talte med deres Webshop torsdag morgen, da jeg skulle bruge nogle dele til weekenden. De fortalte mig, at hvis jeg bestilte med det samme, ville de sende varene samme dag, og jeg ville derfor kunne få dem som ønsket. Fredag morgen kunne jeg se, at ordren slet ikke var ekspederet, og jeg kontaktede derfor igen lavpris-laase og fik at vide, at de desværre først ville blive afsendt indeværende dag. Jeg fik således et track-and-trace nummer fredag formiddag, men her kl. 17.30, er pakken ikke engang hentet hos firmaet af Postnord. Mit projekt røg således i vasken .. regn derfor altid med længere leveringstid end angivet og stol aldrig på Lavpris-laase i forhold til aftalt levering

27. elokuuta 2021

En forretning der yder super service.

En forretning der yder super service.
Opstår der problemer med et købt produkt er der også en utrolig support og hjælpsomhed, også selv om man bor langt væk fra firmaet.
Selv om det foregår per telefon, kan man altid føle et smil og en kæmpe hjælp. Kunden er virkelig sat i centrum. Fem stjerner er næste for lidt.
Der skal lyde en stor stor tak fra min side

13. heinäkuuta 2021