Laudrup Vin Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

De bruger en transportør, som kun udbringer mellem 8 og 17, så der skal være nogen hjemme på den dag, man aftaler levering. Der kom ingen. Laudrup Vin havde ikke fået sendt pakken. Min henvendelse ble... Näytä lisää

Altid en fornøjelse at købe vin hos Laudrup.dk. Denne gang havde vi bl.a. investeret i Cobb Wines Docs Ranch Vineyard Pommard 114 Pinot Noir 2018, STOR oplevelse. Og altid hurtig levering. Gætter på... Näytä lisää

Adventskalenderen indeholdt 5 spændende flasker. Jeg kunne ikke vente til 1. Søndag i advendt, så jeg åbnede alle pakkerne med fet samme. De ser rigtig spændende ud. Fint forhold mellem pris og kvalit... Näytä lisää

Et virkelig godt sted aft købe vin 🍷 … firmaet har flere gode producenter som hr været med i mange år og som er ryggraden! … men det er også et firma som er stærk innovativ og som er god til at f... Näytä lisää

1. Viinimyymälä

Laudrup Vin blev grundlagt i 1993 af Michael Laudrup og Per Buhl. Vi importerer vin og gastronomiprodukter fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vi sælger lækre kvalitetsvine fra hele verden og vores særligt udvalgte gastronomiprodukter kommer primært fra Spanien fra Italien. Køb online på www.laudrup.dk. Gratis fragt over 1000 kr. Hurtig levering i hele DK (1-2 hverdage)

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service via messenger på tilbud

Blev opmærksom på butikken gennem Facebook og et fødselsdagstilbud.
Var desværre for langsom til at benytte mig af tilbuddet, men skrev til laudrup vin og de skrev tilbage at jeg selvfølgelig godt kunne handle til fødselsdagstilbuddet alligevel.
God service og fornuftigt prissat vin.

18. kesäkuuta 2024

Hej Dennis,

tak for de fine ord. Sig til hvis der er andet vi kan gøre bedre! Mvh Tommy, marketing

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, professionel forsendelse og dejlig rosevin

13. kesäkuuta 2024

Det er vi glade for at høre. Mvh Tommy, marketing

God vin

God vin. Leveringen blev sat nøjagtigt der, hvor jeg ønskede

24. toukokuuta 2024

Tak Anne, Det er vi glad for at høre. Mvh Tommy, Marketing

Hurtig leverance

Hurtig leverance

Jo…. Men årgang 19 er fantastisk.
Kan man ikke få flere?
Backhouse zinfandel
d42f25cd

22. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Laudrup Vin

Tak Anne, jeg håber vinene også er gode!

vi har den desværre kun i 2020:

Mvh Tommy, Marketing

Jeg bestilte 6 flasker vin og havde dem…

Jeg bestilte 6 flasker vin og havde dem 2 dage senere.
Det var en super vin som svarede til mine forventninger.
Så alt var ok.

17. toukokuuta 2024

Hej Hans, det var godt at høre. tak. Mvh Tommy, Marketing

Spændende forskellige men alle gode vine fra smagskasse.

Hurtig levering. Spændende og rigtig gode vine. Det var en smagskasse alle med forskellige smage, men alle virkelig gode. Det var første men absolut ikke sidste gang jeg handler hos jer. Har anbefalet jer til andre.

25. toukokuuta 2024

Hej Lars Erik, det er vi meget glade for at høre. Tak! Mvh Tommy, Marketing

Gode vine til ok priser

Rimelige priser og bredt udvalg.

25. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Laudrup Vin

Tak for anmeldelsen, sig endelig til hvis der er noget vi kan forbedre. Mvh Tommy, marketing