De bruger en transportør, som kun udbringer mellem 8 og 17, så der skal være nogen hjemme på den dag, man aftaler levering. Der kom ingen. Laudrup Vin havde ikke fået sendt pakken. Min henvendelse ble... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Altid en fornøjelse at købe vin hos Laudrup.dk. Denne gang havde vi bl.a. investeret i Cobb Wines Docs Ranch Vineyard Pommard 114 Pinot Noir 2018, STOR oplevelse. Og altid hurtig levering. Gætter på... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Adventskalenderen indeholdt 5 spændende flasker. Jeg kunne ikke vente til 1. Søndag i advendt, så jeg åbnede alle pakkerne med fet samme. De ser rigtig spændende ud. Fint forhold mellem pris og kvalit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Et virkelig godt sted aft købe vin 🍷 … firmaet har flere gode producenter som hr været med i mange år og som er ryggraden! … men det er også et firma som er stærk innovativ og som er god til at f... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Laudrup Vin blev grundlagt i 1993 af Michael Laudrup og Per Buhl. Vi importerer vin og gastronomiprodukter fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vi sælger lækre kvalitetsvine fra hele verden og vores særligt udvalgte gastronomiprodukter kommer primært fra Spanien fra Italien. Køb online på www.laudrup.dk. Gratis fragt over 1000 kr. Hurtig levering i hele DK (1-2 hverdage)
Yhteystiedot
Mileparken 13, 2740, Skovlunde, Tanska
- ehandel@laudrupvin.dk
- www.laudrup.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vinen kom i løbet af et par dage
Vinen kom i løbet af et par dage - til en fin pris for vivino 4.0 rated. Og vi er nu klare fans af Ribeira del Douro!

Vastaus yritykseltä Laudrup Vin
Gode 6 flasker smagekasser.
Jeg er helt tilfreds med de vine, som Laudrup Vin har leveret.
De sidste 2 måneds kasser var henholdsvis spansk og italiensk vin. Begge en positiv oplevelse, så langt jeg nu er nået altså. Godt med 2 hvid og 4 rød.
Hjemmesiden kan jeg godt fare lidt vild i betjeningen af, men det går da.

Dejlige smagsoplevelser
Dejlige smagsoplevelser, spændende med sådan er "klub"

Vastaus yritykseltä Laudrup Vin
Nem og smertefri levering og vinene.
Nem og smertefri levering og vinene.
Indtil videre lever vinene op til forventningerne

Vastaus yritykseltä Laudrup Vin
Der køber jeg gerne igen
Købte Backhouse pinot noir og Cabernet Sauvignon - rigtig gode vine til prisen. Dejligt med skruelåg. Alt fungere fint, så der køber jeg gerne igen

Vastaus yritykseltä Laudrup Vin
Syntes ikke beskrivelsen af vinen passede
Syntes ikke beskrivelsen af vinen passede med oplevelsen, samt dårligere kvalitet end forventet.

Vastaus yritykseltä Laudrup Vin
Super vin og super oplevelse🤗
Super dejlig vin til fantastisk pris - og så leveret til døren👍🤗

Vastaus yritykseltä Laudrup Vin
En hurtig og meget venlig betjening
En hurtig og meget venlig betjening, ikke mindst da jeg selv ville hente vinene hos jer på adressen og ikke kunne finde indgangen. En rigtig sød ung kvinde fandt mig ledende på pladsen og kom mig til undsætning.
Simpelt
Simpelt
Jeg fik god vin til rigtig pris... hurtigt

Hentede vinen selv.
En af de seriøse forhandlere på nettet
En af de seriøse forhandlere på nettet. Ikke overdrevne anprisninger og useriøse 'salgstaler'.
Har efterhånden købt en del hos LV og har været super tilfreds hver gang - både med levering og kvalitet.

Vastaus yritykseltä Laudrup Vin
Hurtig afsendelse og vinen levede rent…
Hurtig afsendelse og vinen levede rent faktisk op til beskrivelsen

Velfungerende prisgaranti
Vinen er skøn, men jeg blev overrasket over at jeg kunne finde vinen billigere i Menu. Laudrup vin kvitterede umiddelbart med en kompensation pga deres prisgaranti. Super service. Tak for det 👍

god service
Det fungerede rigtig godt. Ham der kom med vinen var rigtig sød og hjælpsom
Gode eksklusive tilbud
Fint udvalg, men specielt specialtilbud på dyrere vine er gode

Fungerer 100%
Fungerer 100%, hver gang. Kvalitets vine leveret i akseptabel tid. Ingen leverings fejl hidtil.

En amerikansk pinot
En amerikansk pinot, der næsten (!) smagte som en bourgogne

Vastaus yritykseltä Laudrup Vin
De Bedste vinmiddage med Laudrup..
De Bedste vinmiddage med Laudrup... Har nogle virkelig lækre restauranter de samarbejder med om de spændende arrangementer - og med meget kompetente medarbejdere, der fortæller om vinene👌🏻

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.