En rigtig hyggelig aften med 3 veninder, hvor det eneste minus var den megen støj pga. dårlig akustik. Betjeningen var tip top fra start til slut med smilende, imødekommende og effektive unge menn... Näytä lisää

Middelmådig restaurant. Smagløs mad. Relativ dyrt, kvaliteten taget i betragtning. Ingen ølkort (kun 1 til hele restauranten) - måtte vente længe for at få drikkevarer. Kold luft fra døren hver gang n... Näytä lisää

Vil give mindre end 1 stjerne. Tjeneren kunne ikke svare på deres vinkort, samt de spørg ikk indtil om alt er godt. De spilder tiden, rydder et bord af gangen mens et ved siden af, som os skulle ryd... Näytä lisää

Var på Latinerly i aften, sammen med en god ven. Super lækker mad. Dejlig afslappet og alligevel opmærksom service. Rigtig hyggeligt sted med rengøring i top. Kommer helt sikkert igen. Mic... Näytä lisää

3,0

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,0

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Har kommet der igennem mange5 år ,men…

Har kommet der igennem mange år ,men gårsdagens oplevelse indfriede ikke vores forventninger ,Brstilte sort spank gris .To stykker kød oven på hinanden den ene meget rød 🤮
Bagte kartofler lunkne Grønsagerne lå klasket under kødet En stor skuffelse ,som desværre kostede en del penge

18. toukokuuta 2024

Nul stjerner

Normalt har vores besøg på Latinerly igennem mange år været en fornøjelse, men desværre var aftens oplevelse langt fra tilfredsstillende .

Vi ventede i over 30 minutter på en tjener, for til sidst selv måtte op og bestille drikkevare.

Menukortet var lovende, men retterne levede ikke op til forventningerne. Vi bestilte 400 g ,bøffer som kom i form af 2 tynde bøffer, skuffende når man betaler en merpris for en tykkere og saftigere bøf.

Priserne var desuden urimeligt høje i forhold til kvaliteten af maden og serviceniveauet. Det var tydeligt, at restauranten forsøgte at fremstå som et luksuriøst sted, men manglen på opmærksomhed fra tjenere ødelagde den illusion.

Alt i alt var vores besøg og Smagen en skuffende oplevelse, for 2600,- for 4 personer Jeg vil ikke anbefale dette sted til nogen, og jeg vil personligt undgå det i fremtiden.

Med venlig hilsen

Steffen Carlsen

16. maaliskuuta 2024

Super godt!

Super godt mad og søde tjenere, som gjorde alt for at vi var tilfredse.
Mine grøntsager smagte dog lidt af jord, så kunne godt have ønsket mig, at de var blevet renset lidt mere grundigt. Ellers ingen klager overhovedet.

9. helmikuuta 2024

Vi kommer igen.

Betjeningen var tip top fra start til slut med smilende, imødekommende og effektive unge mennesker.
Maden kom hurtigt trods næsten fuldt booket restaurant.
Maden var absolut tilfredsstillende.

4. maaliskuuta 2023

Desværre en rigtig skuffende og træls…

Desværre en rigtig skuffende og træls oplevelse!!!
Jeg har aldrig været ude for noget magen…

Vi får mad efter der er gået 45 minutter, og det var halv lunken..

Kan ikke anbefales til noget…

Derudover stod personalet og snakkede konstant, med deres mobiler!

Hold jer væk

14. joulukuuta 2021

Sløv og uopmærksom…

Sløvt og uopmærksomt serveringspersonale.
Kunne være rart med nogle professionelle og uddannede tjenere, hvis det da stadig findes...
To stjerner, da maden var rimelig. Dog noget cafeterie hejs med det tallerkenservering.

12. kesäkuuta 2021

Dårlig behandling

Kødet på tallerkenen var ikke i nærheden af den vægt der var beskrevet på menukortet. Mødte meget modstand i vores anke om størrelsen, og først da vi meddelte, at de måtte tage maden retur, kunne de se stegen var for lille... En øv start på en god tur i byen

14. syyskuuta 2019

Vi var Idag d

Vi var Idag d. 17/1 på Ly for at spise frokost. Vi blev mødt af en venlig mand der lukker døren op for os, finder hurtig et bord og et menukort , vi bliver ikke spurgt til drikkevare . Vi finder hurtig ud af hvad vi ville have , så vi venter på betjeningen . Han står ved baren og snakker . Efter 10-15 min kommer der 2 herrer ind , de får med det sammen bord og menukort og bliver samtidig spurgt hvad de skulle have at drikke . Vi sidder stadig og venter 😮 derefter rejser vi os og går .
Man skal vist være mænd i jakkesæt for at blive betjent der .
Ærgeligt vi kommer langvejsfra og har før været på Ly og har nydt det . Så øv øv .

17. tammikuuta 2019

Ufatteligt

Havde for første gang på halvandet år fået børnene afsat og skulle nu have en hyggelig aften ude med konen, vi skulle fejre vores bryllupsdag og skulle i biografen og på Ly og spise. Vi havde knap fået maden serveret før et meget støjende selskab kom væltende ind. de råbte så højt at hverken vi eller de andre gæster kunne tale sammen, og tjenerne gjorde intet. Vi spiste vores mad i uden at kunne tale sammen, jeg havde bestilt en 300g bøf medium stegt, men da jeg nåede halvvejs igennem den, var den helt rå. Vi opgav at spise mere og droppede også desserten lige som de fleste andre gæster i restauranten og gik ud i baren for at betale, da vi ikke kunne kalde en tjener op pga. støjen. Jeg klagede over bøffen til tjeneren, som var i køkkenet og vente tilbage med besked om at den var medium, sådan har Simon (kokken) aldrig serveret en medium før. vi betalte og sætter aldrig vores ben der igen. Tak til Ly for at smadre vores "hyggelige aften" Tror Kim Bach skulle holde sig til diskoteker og ikke restauranter. Savner Bent

11. syyskuuta 2016

Øv - Latinerly skuffede

Latinerly har altid været et skønt sted at tilbringe i festligt lag. Desværre blev fredag aften en oplevelse, jeg og mine kolleger sent vil glemme. Vi havde fået tildelt et bord, hvor en sød tjener beværtede os på bedste vis. Pludselig kom selv samme søde tjener til os med information om, at vi skulle flytte bord. Da vi spurgte hvorfor, var svaret: "En bestemmelse fra chefen, idet han - altså Kim Bach - skulle overtage bordet.
Vi fandt senere ud af, at bordet skulle bruges til Kim Bach, standup komikeren Uffe Holm samt en del unge piger.Da jeg henvendte mig til Kim Bach med en forespørgsel om en gestus på en drink eller øl i kompensation var svaret fra ejeren og chefen: " Åhhh hold din kæft".
Sikke en service - og så fra chefen selv . Gad vide, hvad han ville have sagt til sine medarbejdere, hvis de havde svaret kunderne på denne vis?
Vh. Mette Soelberg Thomsen

23. toukokuuta 2016

Overset og ignoreret

Vi var i aftes på Ly i forbindelse med min kærestes fødselsdag. Vi havde reserveret bord, men da vi kom derned kunne servictricen ikke finde vores reservation, hun bladrede febrilsk i flere kalendre.
Samtidig, lige foran os i baren, stod to unge mænd, som henvendte sig lige inden os for at få et bord, selv om de ikke havde en reservation. De bliver ført ind i restauranten..
"Vores" servitrice viser os hen til et bord i den mere skumle del af restauranten - deres bodega/ølstue lignende del.. Vi bliver bedt om lige at vente lidt her.. Kort efter kommer hun så med bestik og det er åbenbart her vi skal sidde..
Herefter går der knap 40 minutter, inden en ny tjener kommer og spørger om vi er klar til at bestille..
Vi får langt om længe bestilt og får lov til at gå til salatbaren. Her, midt i restauranten, sidder så de 2 unge mænd fra tidligere ved et "rigtigt" bord.. Alt i mens vi kunne gå tilbage til vores bord blandt gæster der kun var der for at drikke øl og diskutere højlydt..
Maden viste sig at være OK. Mørbradbøffen var stegt som vi bad om, dog havde den fået lige rigeligt med krydderi, så den smagte mere af det end af godt kød. Kartoflerne havde fået lige rigeligt og havde en sjov bismag af æbleskiver mens sovsen var næsten uspiselig, så stærk var den..
Fødselsdagen blev desværre ikke fuldendt af et besøg på latinerly denne dag, desværre. Det kunne være blevet så godt, men endte med en kedelig oplevelse, der gør at det er svært at anbefale restauranten..

31. lokakuuta 2014

Fantastisk aften.

Kommer helt sikkert igen.

Michael Aalborg

16. syyskuuta 2014

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili