Laserdisken Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

De kan skaffe næsten alt. Han har oven i købet fundet en CD til mig, som jeg selv havde opgivet. Hæderlige priser og hurtigt svar ved henvendelser. Kan varmt anbefales og jeg handler altid derf... Näytä lisää

The best DVD and blu-ray site ever. Have been collecting DVDs and blu-rays for years and could not find any of the ones i were looking for in Copenhagen, if i found them they were in really bad shape.... Näytä lisää

Op flyver ordet, tanken stille står. Ord uden tanke aldrig himlen når. (Kongen i Hamlet III, 3). Jeg har anmeldt en bestilling fra Laserdisken meget dårligt. Jeg modtog et DVD som ikke kunne a... Näytä lisää

Jeg var på jagt efter en blu-ray afspiller som også kunne afspille mine nuværende region 1 DVD'er, og faldt over en hos Laserdisken. Først var jeg lidt tilbageholdende med at bestille p.g.a.... Näytä lisää

1. Elokuvien vuokrausliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Laserdisken er Danmarks største online DVD film og Blu-ray film forhandler med forretninger i København og Aalborg.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg elsker, elsker, elsker Laserdisken!

Jeg har brugt Laserdisken siden 2006, hvor de var den eneste net butik som havde hvad jeg ledte efter! Jeg har bestil SÅ mange dvd'er der, at jeg ikke har tal på dem længere og jeg har kun oplevet to gange at de ikke har kunne skaffe filmen, pga. at de var udgået af produktion, men hvor Laserdiskens personale simpelhent tog sig tid til at finde min film et andet sted og sende mig et link til siden! Jeg har kun oplevet "lang" leveringstid, i form af et par uger, når varen ikke har været på lager, ellers er filmen her stort set altid inden for 1-3 dage. Hvis du bestiller tidligt på dagen er din film ofte hos dig dagen efter.
Jeg syntes Laserdisken har et fantastisk udvalg, man kan altid finde det man leder efter, (I hvert fald næsten altid) og de er så søde til at svare hvis man skriver til dem vedr. en ordre. Jeg syntes de har en god service, og jeg er aldrig blevet snydt, filmen har aldrig været i stykker eller ikke virket og jeg har aldrig følt mig dårligt behandlet af dem.
Jeg syntes det er en fantastisk net butik, og hvis folk bare har tålmodighed til at vente på evt. ikke på lager vare, så vil I opleve at det er det værd, da man får en film der ikke fejler noget.

Som jeg skrev så ELSKER jeg bare at bruge laserdisken og stopper helst ikke med at bruge den! :)

8. lokakuuta 2013

Super forretning.

Jeg kender kun selve butikken i Aalborg og har handlet der og på nettet rigtig mange gange og har kun positivt at sige om dem. De er flinke, de gør alt, hvad der står i deres magt for at skaffe ting og besvare spørgsmål. Kun ros til dem.

19. syyskuuta 2013

super hurtig respons tid

Bestilte CSI sæson 2 mandag, og tirsdag lå pakken i postkassen pænt og ordentligt pakket ind.
Jeg har før handlet hos laserdisken og kun en enkelt gang har de ikke kunne fremskaffe varen, men fik en mail fra dem ret hurtigt så jeg kunne begynde at lede andre steder efter filmen.
Bevare de den gode service så har de en loyal kunde mange år fremover, jeg kan bare håbe at de ikke ændre på søge funktionen inde på siden, ja den ser lidt kedelig ud men den giver et supernemt overblik som er hurtigt og overskueligt.
Det kunne mange af de andre firmaer godt lære noget af.

18. syyskuuta 2013

Hurtigt!

Efter at have tjekket anmeldelser af laserdisken ud her inde, var jeg en smule skeptisk ved at bestille der fra.
Men eftersom det var den eneste side der havde EN ENKELT boks tilbage af den serie jeg skulle bruge (alle andre steder kostede den enten over 200kr eller var udgået/ikke på lager) tog jeg chancen.
Blev skeptisk da jeg kun fik en besked om at jeg havde oprettet en bruger og ingen ordrebekræftelse. Jeg regnede med LANG levering. Men jeg bestilte torsdag kl 11.20 og tirsdag lå den i postkassen, fint indpakket osv.

Så alt i alt SUPER leveringstid - dog øv man ingen ordrebekræftelse får.. Men så længe varen kommer - top top!

Kunne dog senere se at ordrebekræftelsen var landet i spamfilter.. Så PLUS PLUS!

6. syyskuuta 2013

Super sted at handle film

Har tidligere overvejet at handle hos Laserdisken, men om bestemt mig, og handlet hos andres steder, fordi hjemmesiden ser meget uprofessionel ud.

Nu skulle jeg så have en film (Superbad på Blu-ray), som jeg ikke kunne finde andre steder end Laserdisken og så valgte jeg at tage chancen.

Bestilte 3 film natten til mandag, og tirsdag havde jeg dem. Forsvarligt pakket ind og hurtig forsendelse. Det kan man ikke klage over. Jeg vil helt klart handle hos Laserdisken igen, specielt pga. deres store udvalg.

6. syyskuuta 2013

Jeg elsker laserdisken

Laserdisken er min foretrukne filmhandler. Det første sted, jeg kigger efter film, er her. Jeg kan specielt godt lide deres udvalgt af film og tv-serier fra udlandet med region 2 :)

Derudover står der ved hver enkelt film, hvor lang leveringstiden typisk vil være, hvilket er en stor hjælp, når man skal forholde sig til, hvor lang tid man skal vente, før man får sin pakke :)

7. elokuuta 2013

Redelig butik.

Jeg ser at andre har brokket sig over priser og leveringstid. Jeg synes at laserdisken har et supergodt udvalg, og at de er omhyggelige med at informere om leveringstider o.lign.
Laserdisken er min foretrukne dvd-handler i Danmark, og hvis der har været problemer, synes jeg de har været på min side, og gerne har villet skaffe mig hvad jeg gerne ville have, som om de var min egen lokale filmpusher med et lokale i kælderen, sæbekassereoler og et lille baglokale med en kaffemaskine. Et stort udvalg og noget con-amore-agtigt på en gang.

19. huhtikuuta 2013

Fremragende Specialforretning

Formentlig det største udvalg af filmtitler på en dansk hjemmeside, det skal være endog meget specielt og snævert før det muligvis ikke findes på den. Prisniveauet afspejler dette udvalg, men er ikke urimeligt. Særligt på titler købt uden for EU vil der sjældent være noget at spare ved at give sig i kast med at importere selv, grundet moms/told/gebyrer.

Kundeservice er helt i top, dog skal man være opmærksom på at efter den indledende ordrebekræftigelse er sendt til ens e-mail, så foregår opdateringer på ordrens status inde på hjemmesiden. Dette kunne måske fremgå lidt tydeligere. Jeg har handlet der en 6-7 gange, og har aldrig oplevet problemer med service eller leveringstid.

Samlet set et seriøst foretagende, som jeg bestemt vil anbefale trygt at handle hos.

20. helmikuuta 2013

Svarer først efter 2 måneder

Bestilte DVD 8. oktober 2012, rykkede for levering 16. november, fik først svar 10. december: Varen kan ikke skaffes. Ikke imponerende.

Jeg fik gratis fragt på næste ordre som plaster på såret, ved nu ikke om kundebehandlingen opfordrer til gentagelser...

Tilføjelse efter Laserdiskens kommentar: Det er ikke den manglende DVD jeg er skuffet over (de kan jo ikke trylle), det er den manglende respons.

12. joulukuuta 2012

Det bedste udvalg.

jeg elsker elsker elsker deres enorme udvalg!
de har alle de fede ting som ellers ikke lige står fremme i butikkerne.
elsker deres gode tilbud, og altid gode service.

har ikke haft problemer en eneste gang, og alle gange jeg har haft spørgsmål, brug for hjælp, vejledning eller andet har de altid været klar til at hjælpe!

køber tit derfra. de eneste gange jeg ikke vælger at købe fra laserdisken er hvis en anden butik lige har tilbud på det jeg mangler. men skal jeg have noget udover det sædvanelige vil laserdisken nok altid være min nummer 1!

25. marraskuuta 2012

god webshop, men...

Jeg synes laserdisken er alletiders webshop med hurtig leveringstid, MEN grunden til den manglende stjerne, er at i ikke som lovet, sender en mail med mit glemte brugernavn og password pr. mail. I modsætning til cdon.com, hvor man næsten har mailen med det samme, efter anmodningen. Men jeg vil helst handle ved jer. så nu sidder jeg her og vil gerne handle, men kan ikke pga. ovennævnte problem :-(

7. syyskuuta 2012

tja, nogenlunde..

selve behandlingen af ens køb er ikke lige den bedste..
da jeg bestilte en vare fik jeg at vide der var 1-2 ugers leveringstid men fik først pakken cirka 6 uger efter mit kæb var gået igennem ..

27. elokuuta 2012

Rigtig god DVD biks

Altid top service og et ret dybt og bredt udvalg i dvd film. Inklusive sjældne film og limited editions. Priserne er ikke de laveste man kan finde på nettet, men tilgengæld er der intet bøvl når der er problemer. Kan klart anbefales!

De har lukket deres butik i København, men man kan få dem sendt til Fantask som ligger i samme gade og hente den der!

Super!

27. heinäkuuta 2012

Ingen problemer

Jeg havde ingen problemer inde på laserdisken.dk. Men jeg kunne godt tænke mig større brugervenlighed og mere information. Det var et irritationsmoment at jeg skulle oprette en profil for at købe en dvd og kunne godt have ønsket mig en "afsendt" e-mail.
Ellers ikke nogen problemer. Jeg bestilte søndag aften og havde varen i postkassen tirsdag morgen. Kan sagtens anbefale Laserdisken.dk, men man skal forvente lidt besvær med at få betalt for sine varer.

27. heinäkuuta 2012

Fantastisk

Jeg har ofte handlet hos Laserdisken og har aldrig haft nogle problemer.. og det er rart at man kan bestille både amerikanske udgaver og danske.. :)

14. heinäkuuta 2012

En stærk konkurrent

Jeg kan kun skrive positivt om mit indtryk af Laserdisken.dk. Hurtig levering, jeg modtog min pakke hverdagen efter afgivet bestilling til trods for at en vare stod betegnet som bestillingsvare. Laserdisken virker umiddelbart en anelse dyrere end det billigeste men de fører til gengæld også nogle artikler som ikke lige umiddelbart findes på danske hjemmesider. Af den grund er Laserdisken.dk uden tvivl en film/musik shop der skal tages med i betragtningen når du shopper musik og film online. Generel information om varene er oplyst på hjemmesiden hvilket jeg selv sætter pris på. 5 stjerner.

19. kesäkuuta 2012