Langkilde FlagfabrikArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Fik desværre en fejlleverance - men absolut velvilje og første klasses kundeservice bragte sagerne i orden - lige så hurtigt som GLS manden kunne levere den korrekte vare. 5 stjerner, da fejlen var... Näytä lisää

Flagget er av god flaggkvalitet men var skuffet over sying. Dere syr med rød tråd over den hvite delen av flagget. Det kan nok ikke sees når flagget er oppe men når du holder det i hånden så ser det u... Näytä lisää

Kørte, som så ofte før, til flagfabrikken i Herlev for at købe ny stander. Oh rædsel - der var ikke længere salg på stedet, men kun on-line! Men så udviste den søde medarbejder i skranken den... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

78 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Masser af knuder på "knudefri stander"...

Jeg har aldrig haft så mange knuder på min stander, som jeg har på min nye "knudefri stander", som I øvrigt blot har hængt i flagstangen i ganske få dage. Øv! Det er vist mere et smart navn, end det er en reel egenskab...

4. heinäkuuta 2026

Velvillig og kundeminded service

5 stjerner, da fejlen var ærgelig men ærlig, og problemet blev løst så hurtigt at man næsten ikke kunne forvente bedre.

2. heinäkuuta 2026

Igennem et par måneder har jeg nu haft…

Igennem et par måneder har jeg nu haft kontakt med Langkilde - da jeg har villet købe flere af de nordiske flag samt danske egnsflag. Jeg er mere end tilfreds med kvaliteten på de købte flag og finder kommunikationen med firmaet yderst professionel og imødekommende - også ved særlige ønsker om flag fra fordumstid, som måske for andre kunne synes noget off.
Jeg glæder mig til at købe det tyske og norske, som jeg begge mangler i samlingen. Det er altid en fornøjelse at hejse et Langkilde flag - mine naboer synes også om alle de mange nordiske flag, som jeg bruger jævnligt - især ved de pågældende landes nationaldage.
Tak til Langkilde Flagfabrik

22. kesäkuuta 2026

Jättefin flagggirlang

Jättefin flagggirlang! Välgjord. Tittat på den länge och så glad att jag slog till. Kom i fin förvaringspåse så den där kan jag ha och plocka fram resten av livet. Relativt snabb frakt.

8. kesäkuuta 2026

Klasse-service

Men så udviste den søde medarbejder i skranken den vildeste konduite:
"Hvis du nu bestiller din vimpel med det samme, så smutter jeg lige ud på lageret og ser om vi har den hjemme, for så kan du jo få den med."
Og sandelig.
Sandelig siger jeg eder.
Jeg forlod Langkilde, sønner, døtre og hvad der måtte være af sviger- og børnebørn med min nye stander i favnen.
Mageløst god service!

(Jeg har sat en tilfældig dato i maj, da jeg ikke husker den eksakte)

27. toukokuuta 2026

Manglende svar

Jeg ønskede mig en knudefri vimpel til min fødselsdag 16. maj 26. Jeg fik 2. Det er ok, da den ene kom i sommerhuset og den anden hjemme. Begge kostede 499 kr, har giverne sagt. Besvær med at hæfte vimplen til flagsnoren, da der kun er en løkke i vimplen. Jeg har tre gange - uden svar fra Langkilde - spurgt hvorledes man binder vimplen fast. Især når der på flagsnoren er 2 kroge til vedhæftningen. Nu ser jeg i dag en ny annonce fra Langkilde, hvor der er to kroge i vimplen og hvor man roser deres system. Mine gavegivere har åbenbart fået nogle gamle vimpler, men prisen var da høj nok. Jeg forstår ikke, at Langkilde, som jeg troede var et agtværdigt firma, ikke svarer på de skriftlige henvendelser jeg har sendt. Jeg kan dog her på Trustpilot se, at de heller ikke svarer på de indsendte vurderinger n
Det skal siges, at ingen af mine vimpler har slået knuder - endnu.

18. kesäkuuta 2026

Hurtig levering

Hurtig levering. Varen lever fuldt ud til beskrivelsen af produktet. Vimpel uden knuder. Nu har den hængt i 14 dage i blæst, sol og regn, uden en knude. Nyder det hver dag. Kvalitet og pris hænger sammen.

18. kesäkuuta 2026

Altid super tilfreds

Altid super tilfreds. Godt design i god kvalitet og hurtigt leveret i fin indpakning.
Desuden ofte nye og spændende designs.
Varm anbefaling herfra.

29. toukokuuta 2026

Älskar flaggirlangerna

Älskar flaggirlangerna, de är superfina! Ett stort plus är flaggorna är flyttbara på snöret vilket gör att de kan anpassas utifrån bredden på det som ska smyckas! Köpte både stora och små flagggirlanger.
Kommer bli så fina till midsommar! Kan inte vara mer nöjd! 🇸🇪

14. kesäkuuta 2026