Den ene læge i klinikken
Den kvindelige læge i klinikken,-
er en læge man absolut ikke kan have tillid til. Hun er både uempatisk og ignorant. En læge der har svigtet og kostet mig meget svie og smerte unødigt. Inkompetent og sviefuld.
Lægerne Langengevej 4, 8240 Risskov, tlf. 86176164
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Den kvindelige læge i klinikken,-
Jeg er begejstret for teamet. De er lydhøre over for mit behov. Jeg bliver taget alvorligt, selv om det er småting jeg kommer med og mere alvorlige. Det gælder hele proceduren. Desværre er Sebastian syg. Jeg savner ham. Men jeg bliver behandlet kompetent, venligt og imødekommende af hele teamet.
Jeg har betændelse i slimsækkene i hoften. Jeg blev "bevilget" indsprøjtning med binyrebarkhormon. Fra at kunne gå ca. 200 m i et stræk, kan jeg gå 3000 m eller mere uden smerter. Jeg har kunnet gennemføre en ferie med mange gåture. Det betyder livskvalitet.
Tak til jer alle
Mange hilsner af de meget gode
Jene Graversen
Siden Kirsten og Benjamin overtog klinikken for en del år siden har jeg kun været tilfreds med dem som læge.
De har både været professionelle og hjulpet med de problemer jeg havde. Det er altid nemt at komme igennem til deres sekretærer gennem telefonen og skiver jeg en besked får man hurtigt et venligt svar tilbage fra lægen.
Det har heller aldrig været et problem at få en akut tid hvis det var nødvendigt så håber, hvis de åbner op for nye patienter at du vil vælge dem.
god dag
Langengevej lægerne er den mest uprofessionelle praksis jeg nogensinde har sat mine ben i.
5 gange har jeg forsøgt at få en tid, kun en gang har det lykkes mig at komme til.
Lægerne holder ferie meget ofte og det er ikke muligt at bestille tid ved stedfortræderen før man har talt med sin egen læge. Hvad er meningen med at have stedfortræder når man ikke kan bestille tid ved dem.
En anden ting... Den ene gang det lykkedes mig at komme til læge, var det han sagde totalt ubrugeligt og på ingen måde korrekt. Håber alle der har læge der søger videre og for en rigtig læge.
Ubehøvlet praksis burde ikke have lov til at kalde sig en praksis.