La Cubanita Arvostelua 302

TrustScore 2/5 tähteä

2,0

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb vanavond (vrijdagavond) samen met mijn beste vriendin in Hoofddorp gegeten. Om 20:00 uur waren er al 4 gerechten uitverkocht. Je mag 2 gerechten per ronde. De serveerster kwam zeggen dat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst bij la cubanita, de plek waar we zaten tikkie donker maar prima. Bediening snel,eten prima! Respect voor de Bediening, steeds met volle dienbladen de trap op! Minpuntje,toiletten... Näytä lisää

2,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Slecht!

Om 20:00 uur waren er al 4 gerechten uitverkocht. Je mag 2 gerechten per ronde. De serveerster kwam zeggen dat beide gerechten die mijn BFF had besteld, allebei uitverkocht waren.
En om 20:15 uur waren er 5 gerechten uitverkocht!
En dat noemen ze All You Can Eat!
Vervolgens moesten we het volledige bedrag betalen en kregen we niet eens een drankje van het huis ofzo.
Het eten was middelmatig. Het was te lang gebakken en te lang gefrituurd waardoor het droog was.
Ik ga er niet meer heen!!!!

24. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Het ligt niet aan het eten

Het ligt niet aan het eten. Dat was wel lekker.maar als 2 oudjes, 1 met rollator en 1 met stok, zich de moeite nemen om van midden limburg te komen en geweigerd worden omdat ze niet gereseveerd hadden gaat me dat veel te ver. Zeker omdat de zaak half vol was. Helemaal niet druk. De serveerster had er ook moeite mee dat te zeggen. "De kok kon het niet aan"was de reden. Als je nu met een groepjonge lui was gekomen kon ik er nog wel in komen. Het was een verjaardagskadovoor onze kleinzoon anders was ik weg gelopen. Zou dit ook zo in andere filialen zijn?

23. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

De kaart is veranderd, je wacht veel te lang!

De kaart is veranderd, bijna alles is gefrituurd, vroeger ging je voor de speciale lekkere hapjes/tapas, dat is niet meer.
Vlees is doorgebakken, taai en smaakt nergens naar.
Iedere gang duurde een half uur.
Vreselijk traag nikszeggend (nieuw) personeel.
Was laatste keer Cubanita!

10. huhtikuuta 2026

Bijna alles is Halal

Bijna alles is Halal, halal is pure dierenmishandeling. Zelfs de crème brulee, garnalen , zalm, slagroom soesjes zijn halal. Dus heb niet veel gegeten en wat ik heb gegeten, was matig. Nooit weer.

9. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Op onze paasdag 5 april 2026 dachten we…

Op onze paasdag 5 april 2026 dachten we te gaan eten. We hadden gereserveerd om 18:45 voor een all in dineetje. Dus alle dranken inclusief behalve de cocktails enz. Dan bestel je tapas en krijgen de eerste drie van de vier in één gerechtje. Prima opzich maar mijn vrouw die dit had georganiseerd kreeg pas na een uur haar eerste gerechtje. Daarna dachten we gaan sneller bestellen in de hoop eerder te kunnen eten. Maar nee de biefstuk smaakte naar schoenzolen
Verschillende tapassen hebben we nooit gehad! Vijf tafels die hetzelfde meemaakte was hun paasdagen verpest! De zaak wordt geleid door 16 à 18 jarige. De eigenaar is er nooit! Zelf erkent door de medewerkers. Het is gewoon zielig en triest wat deze medewerkers moeten meemaken. Wat een trieste zaak. Jullie en vooral de eigenaar zijn nog niet van me af! Wat een slechte zaak voor zijn klanten en personeel! Stop er dan gewoon mee als je er toch nooit bent als eigenaar!!

5. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Hollands, veel, vet en goedkoop geworden

Het was vroeger zo leuk met echt lekkere dingetjes ... Nu allemaal goedkope zooi.de venusschelp in sobrasada saus zou ik heel graag weer is willen, maar dat is of kibbeling of de zoveelste garnaal geworden. De niet Nederlandse gerechtjes zijn allemaal weg om het maar zo goedkoop mogelijk te maken. Vandaag zag ik een nieuw menu en ook dat is weer verder uitgekleed. Jammer!

13. marraskuuta 2025

koude gerechten helaas.

de laatste keer dat we met ons 2 er waren , personeel goed,
Maar het probleem is dat je steeds maar koude gerechten voor geschoteld krijgt nadat ik het gemeld had kreeg ik weer een koud gerecht en weer een melding gemaakt , ik zou een nieuw gerecht krijgen wat wel warm was. Maar na de 3e keer nog steeds een koud gerecht, nou toen had ik er genoeg van. we gaan afrekenen gaat het daar ook nog mis er stonden 4 biertjes op onze rekening terwijl we geen bier drinkers zijn. dlijkt dat ze deze op de verkeerde rekening hadden gezet. (foutje bedankt)

3. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Wij hebben vandaag gegeten bij La…

Wij hebben vandaag gegeten bij La Cubanita in
Zoetermeer en dit was zonder twijfel een van de slechtste restaurantervaringen die wij ooit hebben gehad.

Het eten was echt vreselijk. Gerechten kwamen lauw tot koud aan tafel, smaakten totaal niet vers en waren vaak flauw of gewoon niet lekker. Sommige tapas waren echt niet te eten. Daarnaast kwamen meerdere gerechten veel later dan de rest, waardoor alles nog vervelender werd

Wat het nog erger maakte, was de service de manager kon eigenlijk niets voor ons betekenen en de enige “oplossing” die werd geboden was €6 korting. Dat voelde totaal niet serieus genomen, zeker gezien hoe slecht de hele ervaring was.

Wij hebben nog nooit zo slecht gegeten en komen hier absoluut niet meer terug. Echt zonde van het geld.

Zeker geen aanrader !!

28. maaliskuuta 2026

Maandag gegeten in schiedam

Maandag gegeten in schiedam
Ik heb nog nooit zo slecht gegeten
Het eten was smakeloos geen kruiden niks Echt zonde van het geld
We hadden een kind van 4 bij ons de jongen had 12 euro gezegd maar moest volle pond betalen kind had beerje patat en kip op.Toen we er er naar vroegen zei ze we kunnen niet beoordelen wat ze heeft gegeten ze is 4 maarja nooit meer

2. maaliskuuta 2026

Lang wachten op je eten

Lang wachten op je eten. Alles door elkaar. Slechte bediening. Vieze en kapotte menulijsten. Vieze dooie cola uit flessen.

19. helmikuuta 2026

Niet klantvriendelijk

We hadden gereserveerd om 5 uur.
La Cubanita Woerden gaat 5 uur open. We kwamen kwartiertje te vroeg aan maar mochten niet binnen wachten. Terwijl er een bankje in de hal stond.
Buiten sneeuw en rond het vriespunt.
Hoezo klantvriendelijk?
5 uur is 5 uur zei ze , wacht maar buiten.
Terwijl we vorige keer verzocht werden bij telefonische afspraak half uur eerder te komen .
Half 5 dus..
Goede manier om vaste gasten te behandelen...niet dus.

Dus bij de buren (Heinde)gevraagd of ze nog een plekje hadden.
Dat kon van 5 tot 7 uur want ze zaten eigenlijk vol. We mochten vast gaan zitten omdat het buiten zo koud was...zo kan het dus ook ...

29. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst bij la cubanita

Voor het eerst bij la cubanita, de plek waar we zaten tikkie donker maar prima.
Bediening snel,eten prima!
Respect voor de Bediening, steeds met volle dienbladen de trap op!

Minpuntje,toiletten beetje lastig bereikbaar.
Verder super leuke avond gehad!

17. tammikuuta 2026

La cubanita in Bussum

Niet eens een welkom bij de deur. Twee meiden achter de bar die naar ons keken maar niks zeggen en wij wachten totdat we een tafel kregen. Ik moest letterlijk 45min wachten voor een zalm stukje.Toen ik het vroeg aan een medewerker waar mijn zalm bleef,toen zei hij dat niet alle gerechten te gelijk gemaakt worden.Nou dat snap ik wel want ben heel vaal bij la cubanita restaurant, maar niet bij Bussum.Half uurtje later vroeg ik nog een keer waar mijn eten was. Toen kwam een jonge meid die zalm stukje brengen. De rest aan tafel waren klaar met eten, die hadden al een toetje op en zelf 2 keer warm koffie genomen en ik was nog niet klaar met eten omdat het lang duurde. Uiteindelijk kwam de medewerker door te geven of ik een laatste ronde wou van tapas omdat het keuken zou sluiten. Ja natuurlijk, de hele avond alleen maar aan het wachten en niet eens normaal kunnen eten. Onze tafel was ook helemaal vol en het werd niet opgeruimd,daar moest ik ook gaan vragen of ze aub dat wouden doen.NEE NOOIT MEER NAAR BUSSUM. Dan rijd ik liever naar de andere kant van het land voor la cubanita maar niet meer naar Bussum.Mijn hele avond was verpest door dat...en toen ik thuis kwam moest ik nog wat eten gaan bestellen. Belachelijk!!!

28. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Vanavond in nieuwegein eten belabberd

Vanavond in nieuwegein gegeten. Het duurde erg lang voor het eten kwam. Op een gegeven moment had ik mini hamburgertjes besteld. Waren nog rauw van binnen. Ik zou nieuwe krijgen. Nooit meer gehad. Eten was erg vet door de vele olie. We zitten nu beide met buikpijn en diarree. Erg jammer voor dat bedrag voor tweede kerstdag. Kerst ook verpest.

26. joulukuuta 2025

Super

Super vriendelijk personeel!
Weer goed geregeld met de glutenvrije gerechten!
En het eten was weer erg goed!!!

25. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin