Lab9 - Apple Premium Reseller - Hasselt

Tämän yrityksen luokitus ei ole saatavilla, koska se rikkoo ohjeita.

Diesterstraat 21, 3500 Hasselt, Vlaams Gewest, BE

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden klant. Zeer vriendelijk onthaal en vlotte service. iPhone 13 batterij vervangen, en gratis beschermcover gekregen als cadeautje. Toestel is als nieuw.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring. Meerdere keren contact gehad en toestel binnengebracht, maar telkens geen technieker beschikbaar of geen oplossing. Probleem bleef aanhouden, communicatie was slecht en a... Näytä lisää

1. Tietokonekauppa
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Tietokoneet ja tarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving.

• Diesterstraat 21, 3500, Hasselt, Vlaams Gewest, Belgia

• 011 15 15 00

Sääntöjen rikkominen

Prachtige ervaring met Thomas

Prachtige ervaring met Thomas
Superervaring: 1000/10

20. toukokuuta 2026

Bonjour Hilde
Nous vous remercions de nous avoir fait part de votre expérience. Nous espérons vous revoir bientôt.
Bien à vous, Sam

Saanut 5/5 tähteä

Super fijn professioneel geholpen door…

Super fijn professioneel geholpen door Max

7. toukokuuta 2026

Dag Emile

Dankjewel voor uw positieve beoordeling over uw recente bezoek aan onze winkel. Laat ons gerust weten mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen doen.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke en efficiënte service!

30. huhtikuuta 2026

Bonjour Wilfried
Nous vous remercions pour votre commentaire positif sur votre récente visite dans notre magasin. N'hésitez pas à nous faire savoir ce que nous pouvons faire pour vous à l'avenir.
Bien à vous, Sam

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Heel goed geholpen. Top service, Lab9 Hasselt.

28. huhtikuuta 2026

Dag Y

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen u snel weer te zien.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring.
Meerdere keren contact gehad en toestel binnengebracht, maar telkens geen technieker beschikbaar of geen oplossing. Probleem bleef aanhouden, communicatie was slecht en afspraken werden niet nagekomen. Toestel werd zelfs zonder toestemming doorgestuurd.

Bij afhaling werd het toestel niet meegegeven omdat de technieker de bonnen nog moest scannen, terwijl die die dag opnieuw afwezig was. Het personeel bleek niet in staat dit zelf te doen. Pas een dag later, toen de technieker er wél was, kwam dit in orde. Toen ik intussen kopieën van de bonnen vroeg die diende ingescand te worden, bleken die er niet te zijn.

Het achterhouden van een persoonlijk toestel zonder geldige reden of wettelijk recht (zoals retentierecht) is niet toegestaan en kan juridisch betwist worden. Het personeel kwam bovendien arrogant over en handelde meerdere keren in strijd met de Belgische wetgeving.

Conclusie: tijdverlies, slechte service en twijfelachtige werkwijze. Niet aan te raden.

2. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Fantastische service en super…

Fantastische service en super vriendelijk

5. helmikuuta 2026

Dag nadine

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen u snel weer te zien.

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon geweldige service !!!

11. lokakuuta 2025

Dag Tamara

Zeer tevreden klant

17. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

iPhone 14+ camera en zaklamp werkten…

iPhone 14+ camera en zaklamp werkten niet meer. Opnieuw opstarten of soft-reset hielpen ook niet. Ben bij lab9 in het centrum van Hasselt geweest. Zeer vriendelijk ontvangen door de hersteller. Om 10 u gsm (onder garantie) afgegeven en om 12u kreeg ik al bericht dat hij hersteld was. Topservice!!!

2. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin