Lab9 - Apple Premium Reseller - Aalst

Tämän yrityksen luokitus ei ole saatavilla, koska se rikkoo ohjeita.

Kattestraat 23, 9300 Aalst, BE

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Super snel geholpen … gsm was geblokkeerd . Vriendelijk en hulpzame verkopers! Top!

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Deze namiddag langs geweest in Aalst, ik kon geen mails meer ontvangen. Ik werd zonder problemen geholpen waarvoor hartelijke dank aan de jonge man. Uitstekende service 👌

Saanut 1/5 tähteä

Erbarmerlijke service Erbarmerlijke service. 3 keer toe mijn Iphone laten repareren en kreeg beschuldigingen dat het mijn fout was dat de Iphone steeds hetzelfde defect bleef vertonen. De manier waar... Näytä lisää

1. Tietokonekauppa
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Tietokoneet ja tarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving.

Sääntöjen rikkominen

Saanut 5/5 tähteä

Super snel geholpen … gsm was…

7. toukokuuta 2026

Dag Anja

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen u snel weer te zien.

Top service

Top service!

16. huhtikuuta 2026

Dag Emma

Dankjewel voor uw positieve beoordeling over uw recente bezoek aan onze winkel. Laat ons gerust weten mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen doen.

Saanut 1/5 tähteä

Winkelmedewerker dat niet wilt helpen of alles voor geld doet

Een man in de winkel dee jammer genoeg alles voor geld binnen te krijgen terwijl mijn product nog onder garantie was en hij moest dit dus gewoon na checken bij de technische dienst om het probleem te kunnen oplossen ( geluid). Hij wou mijn airpods niet aannemen en enkel als ik er voor betaalde. Heel zielig ik heb hier nooit binnen gebracht ben daarna naar Brussel gegaan en ze hebben mijn airpods direct genomen zonder dat ik er voor moest betalen

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lab9 - Apple Premium Reseller - Aalst

Morgane, bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We waarderen je input en zullen dit zeker bekijken.

Zeer tevreden

28. elokuuta 2025

Dag sonja

Saanut 5/5 tähteä

Problemen gehad met onze iPad

Problemen gehad met onze iPad. lab9 Aalst heeft ons supergeholpen met controle van het probleem, afhandeling garantie... en ook supersnel geholpen! Volgende Apple-Product komt opnieuw van deze zaak met super service en heel vriendelijk personeel! Jong team met vakkennis!

30. heinäkuuta 2025

Dag Geert

Hartelijk dank voor uw beoordeling van 5 sterren. We zijn erg blij om te horen dat u een positieve ervaring in onze winkel had en hopen dat u ons snel weer bezoekt.

Groeten, Alex

Veel beter dan Coolblue

Vroeger met mijn iPhone X (die ik sinds nieuw gekocht had) bij Coolblue geweest (officiële verdeler van apple net zoals Lab9), zij weigerden de batterij te vervangen en ik werd ervan beschuldigd dat ik mijn iPhone al open gemaakt zou hebben (totaal niet zo). Met mijn nieuwe iPhone 12 naar Lab9 geweest om een batterij te vervangen: goedkoper, sneller en veel klantvriendelijker voor reparaties dan Coolblue. Zeker een aanrader om hier apparaten te laten herstellen!!!

31. lokakuuta 2023

Dag Arne

Bedankt voor uw review. We zijn blij dat we u konden helpen bij het vervangen van de batterij en hopen u snel terug te zien.

Erbarmerlijke service

Erbarmerlijke service
Erbarmerlijke service. 3 keer toe mijn Iphone laten repareren en kreeg beschuldigingen dat het mijn fout was dat de Iphone steeds hetzelfde defect bleef vertonen. De manier waarop was echt alles behalve klantvriendelijk. Liet na de tweede herstelling ook een glas plaatsen (35 euro) en die moest er af voor de derde herstelling. Nooit een tegenvoorstel ontvangen. Na 3 slechte ervaringen Iphone opgestuurd naar Apple en nooit geen problemen gehad!!!!!! defect meteen opgelost. Voor mij nooit meer.

20. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin