1. Terassirakentaja
  2. Puuseppä
  3. Rakennusyhtiö
  4. Urakoitsija
  5. Kirvesmies

Hos Kun Terrasser brænder vi for kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed. Vi prøver ikke at være de billigste – men til gengæld de bedste! Med over 300 byggede træterrasser har vi den erfaring, der sikrer, at din terrasse passer perfekt til dit hus, din grund eller dit sommerhus. Vi tegner alle projekter i 3D, så du får et præcist indblik i din kommende terrasse. Ved at scanne din grund med drone og laser skaber vi en detaljeret 3D-model, der sikrer et optimalt design. Vores fokus er på kvalitet, ærlighed og tryghed – både i samarbejdet og i det færdige resultat.

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Vi havde virkelig en god oplevelse med…

Vi havde virkelig en god oplevelse med Kun-Terrasser. Vi var nok lidt skeptiske i starten, men til første designmøde, hvor vi sammen talte om hvilke muligheder de så ved hjælp af en 3D model af vores hus, var vi blæst bagover. Udover at det var meget konkret og visuelt, så kom Kun-Terrasser også med nogle forslag, som vi slet ikke selv havde set. Det gav os en helt anden og meget federe terrasse end vores første idé.
Selve byggeriet gik smertefrit og til tiden, hvor alle aftaler blev overholdt. Hvis der var dage hvor håndværkerne ikke kom, blev vi informeret i god tid.
Kvaliteten af byggeriet er super god, med en virkelig god finish.

Kun-terrasser får en varm anbefaling herfra!

1. elokuuta 2025

Suverænt forløb

Forløbet med Kun-Terrasser var fra start til slut suverænt. Opgaven startede på den aftalte dag, og blev tilsvarende afleveret på den aftalte dag. Vi blev løbende orienteret om processen, og Kun-Terrassers medarbejdede efterlod dagligt en ryddet arbejdsplads, som var klar til opstart dagen efter. Alt i alt en fornøjelse at have Kun-Terrasser på besøg. Vores varmeste anbefalinger her fra.

25. helmikuuta 2026

Resultatet var langt over forventning! 125 kvm Ipé terrasse med spa og bruseområde.

Vi valgte at bruge Kun Terrasser til at designe 125 kvm Ipé terrasse, da vi havde nogle specifikke ønsker til en integreret spa og bruseområde. Valget var ret nemt da Kun Terrasser var de eneste som havde denne designproces som for os gjorde processen helt gnidningsfri. Vi fik helt uundværlig rådgivning der gjorde at det endelige resultat blev langt over forventningerne. Det var enormt betryggende at hele byggeriet blev lavet ud fra et design som vi havde godkendt på forhånd. Stor anbefaling herfra og tak til de dygtige byggerådgivere!

25. maaliskuuta 2025

Bedste oplevelse med håndværkere…

Bedste oplevelse med håndværkere nogensinde. God rådgivning. Professionelt og flot arbejde! Selv uforudsete udfordringer med råd i de bærende bjælker under en gammel altan påtog firmaet sig at løse på bedste vis. Det var let at komme i kontakt med medarbejderne og aftaler blev overholdt. Kan kun anbefale firmaet!

7. toukokuuta 2024