Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Wspaniale zapakowane, szybka dostawa w zestawie do g4 sa 2 kluczyki natomiast polecam dokupić do g2 stacyjkę chyba ze ktoś nie chce no to nie namawiam to jest tylko polecajka ale tak to naprawdę wspan... Näytä lisää
super hulajnogi porządne swoją mam już przez prawie dwa lata a jest jak nowa odkąd zakupiłam swoją hulajnogę nigdy się nie nudzę naprawdę to były moje najlepiej wydane pieniądze napewno kupię kolejn... Näytä lisää
Marka KuKirin jest najlepsza bo ma szybką wysyłkę i fajne produkty które sie przydadzą a o jakości nie mowie bo jest bardzo dobra a cena jest dobra Jeszcze nie mam ale kupie
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Jesteśmy oficjalnym sklepem internetowym KuKirin Polska. Naszą misją jest zapewnianie bezpiecznych i niezawodnych środków transportu oraz oferowanie wysokiej jakości produktów i usług.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fajne hulajnogi krosy i takie inne
Fajne
Fajne. Szybkie. Fajne. Bardzo fajne. Fajniejsze. Fajne też. Najfajniejsze też
Bardzo fajna strona fajne hulajki
Zajefajna jakość jak za swoją cenę i…
Zajefajna jakość jak za swoją cenę i wogule mega dobre
Najlepsze Hulajnogi elektryczne
kukirin g2
to zarąbista firma kukirin g2 jest bestą dosłwnie poprostu polecam!!!!!!!!!!!!!
KuKirin G2 to najlepsza Hulajnoga…
KuKirin G2 to najlepsza Hulajnoga kolega mi ją dał i jest bardzo fajna polecam a jakość też bardzo dobra a cena jest warta takiego sprzętu
Serwis rewelacja
Serwis rewelacja. Mieliśmy mały problem z wyświetlaczem. Po zgłoszeniu serwis odpowiedział właściwie od razu. Potem mieliśmy kontakt przez cały czas. Kiedy nie udało się usunąć usterki serwis wysłał instrukcję jak odesłać produkt(etykieta została nadana/ wystarczyło tylko zamówić kuriera). Hulajnoga wróciła po kilku dniach całkowicie sprawna. Super
Marka KuKirin jest najlepsza bo ma…
Jeszcze nie mam ale kupie
Super obsługa i szybki kontakt i…
Super obsługa i szybki kontakt i odpowiedz.
Oszustwo totalne.
Oszustwo totalne.. sklep nie akceptuje zwrotów ani prawa uniieuropejskej ponieważ nie jest zarejestrowana w państwach unii. Nie można zwrócić towaru po zakupie. Magazyn w jakiś chalach społkowych. Ściema!!!!Uważajcie!!!!!!!!!!nie polecam!!!! Odpowiedzi po zadanym pytaniu po tyg...trzeba robić screeny przy potwierdzeniu zakupu bo później nie znajdziecie numeru zlecenia. Faktura to pic na wodę, żadnych numerów zakupu ani numerów produktu. Uwaga!!!!!!!!
Super ceny i jakość
Najlepsze hulajnogi
Świetnie zrobiona strona internetowa
Świetnie zrobiona strona internetowa
ZARĄBISTE UULAJNOGI IDEALNE DLA MNIE…
ZARĄBISTE UULAJNOGI IDEALNE DLA MNIE POLECAMMMM
Bardzo fajne mają modele