Huijari kasino!
Huijari kasino!! Älkää ikinä pelatko tällä kasinolla se vie teiltä rahat eikä maksa voittoja. Minä pöljänä menin kokeilemaan tätä kasinoa ja sain vain lisää harmaita hiuksia. Voitin aluksi kyseiseltä kasinolta kyllä rahaa noin 5000€ mutta kotiutus oli työläs prosessi vaikka kasino väittää että nostot ovat välttämättömiä niin minulla kyllä kesti monta viikkoa ennen kuin sain rahani. Nuo eivät tietenkään olleet ainoat ongelmat kyseisellä kasinolla. Olin niiden viikottaisessa tulostaulukossa kolmantena ja kuukausittaisessa myös kolmantena ja noiden palkinnot olisivat olleet 250€ ja 750€. Noh kun tuo viikoittainen tulostaulukko saatiin päätökseen niin minulle yhtäkkiä ilmoitettiin sähköpostilla että minut on bännätty tulevista tulostaulukko palkinnoista ja kyseiset palkinnot on menetetty enkä tule niitä saamaan koskaan. Tottakai minä suutuin tuosta viestistä koska olisin saanut noista yhteensä 1000€ lisää rahaa niin sitten he yhtäkkiä kieltäytyvät maksamasta minulle noita palkintoja ilman mitään pätevää syytä. No otin totta kai suutus päissään yhteyttä asiakaspalveluun live chatin kautta ja koitin kysellä että miksi minut on potkittu ulos siitä tulostaulukosta ja miten ne palkinnot niin sain vain vastaukseksi että he eivät tiedä asiakaspalvelussa tuosta mitään koska tuollaiset asiat hoitaa joku toinen osasto. No sain kuitenkin sähköposti osoiteen tuolle toiselle osastolle ja lähetin sinne sähköpostia vain huomatakseni ettei tuo kyseinen sähköpostia osoite toimi laisinkaan. Seuraavana päivänä olin menossa kysymään asiakaspalvelusta tuosta sähköposti osoitteesta niin yllättäen huomasin että enpä pääse enään edes kirjautumaan tililleni sisään ja minulla oli pelitililläni vielä jonkin verran rahaa ja olisin kohta saanut cashbackiä noin 100€ tililleni eli he sulkivat tilini ilman mitään syytä sen ollessa vielä aktiivisella saldolla mitä ei saisi missään nimessä tehdä ennen kuin pelaaja on saanut kotiutettua kaikki rahansa. Olin tämän jälkeen kasinoon yhteydessä sähköpostitse ja kysyin että miksi tilini on suljettu ja miten niiden minun rahojen kanssa nytten oikein tehdään kun se tili on suljettu niin sain vastaukseksi että koska tilini turvallisuus tarkistus oli negatiivinen tilini on suljettu lopullisesti ja voitot mitätöity. Heillä ei tosiaankaan ollut mitään syytä sulkea tiliäni. Enkä ymmärrä miten minun tilini turvallisuus tarkistus on voinut olla negatiivinen koska olin aiemmin suorittanut vahvistus prosessin onnistuneesti enkä ottanut yhteyttä asiakaspalveluun ennen kuin he sulkivat minut ulos tulos taulukoista ja sulkivat tilini vaikka kasino väitti että olen haukkunut heidän asiakaspalvelijoita chatissä ja sen takia tilini on pysyvästi estetty. Kyllä minä sen jälkeen huusin heille vähän kun nuo palkinnot oli jo takavarikoitu ja tilini suljettu ilman mitään syytä mutta en ennen sitä ollut ikinä edes käynyt koko chatissä. Taistelen edelleen noista minulle kuuluvista rahoista heidän kanssaan olen tehnyt monta valitusta ja viimeisin niistä valituksista suljettiin ratkaisemattomana koska kasino ei suostunut maksamaan minulle 100€ cashbackia mitä ne valituksen laatijat pyysivät. Mielummin ottivat heidän netti sivuille punaisen ison kolmion kyseisen kasinon kohdalle ennen kuin maksoivat minulle sitä sataa euroa että kertoo aika paljon kasinon tasosta. Siinä minun tarinani tästä kryptosino kasinosta toivottavasti oli mielekästä luettavaa:)