Kroen Endelave Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Steak var ujævnt stegt. Rå i den ene ende og gennemstegt i den anden, og med seje senere. Dårlig kvalitet. Personalet ukoncentreret og kom med forkert drikkevarer. En tilfældig og uengageret oplevelse... Näytä lisää

Jeg må bare glædes over at se lokalmiljøet blomstre og en følelse af velvære og frihed overtager hurtigt min hjerne … da vi ankommer til Kroen Endelave.- De bedste anbefalinger herfra .

Roligt og hyggeligt miljø. Fleksibel medarbejder/personale. Hytter i god stand. Alt i alt en rigtig skøn oplevelse.

Fantastisk flotte nye rammer - venlig og dedikeret personale - en oplevelse der gør et besøg på Endelave endnu bedre👌 Endelave Toast med håndpillede rejer Lækker Kalve Ribeye fra Grambogård B... Näytä lisää

1. Majatalo
  2. Tanskalainen ravintola
  3. Perhehotelli
  4. Majoitus

På Kroen Endelave laver vi hjemmelavet mad, vi ønsker at skabe en god og nærværende stemning for vores gæster - et sted man har lyst til at sejle efter. Vi byder bl.a. på bøffer fra Grambogård, kylling fra Hopballe Mølle og hjemmebagt hindbærroulade. På første salen har vi 10 dobbeltværelser, hvor vi tilbyder overnatning på lyse værelser med bad og toilet på gangen. Kroen er i starten af 2024 totalt nyrenoveret og istandsat. Velkommen på Kroen Endelave!

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mad i topkvalitet, betjening i særklasse

Kroen Endelave har gennemgået en totalrenovering og den genopståede kro er absolut et besøg værd. Vi fik en fantastisk middag med kvalitet i mindste detalje, professionel og samtidig meget personlig betjening - i de hyggeligste og flotte omgivelser. Vi kommer snart igen.

31. maaliskuuta 2024

Fantastisk dejlig oplevelse

Fantastisk dejlig oplevelse at komme på Kroen Endelave, den er opstået som Fugl Fønix. Super venligt og kompetent personale, flotte rammer efter total renoveringen og mad i flot særklasse. Det bliver møde- og spisestedet for os ❤️❤️❤️

29. maaliskuuta 2024

Nye lækre og stilige omgivelser efter…

Nye lækre og stilige omgivelser efter en fantastisk renovering. Det lækreste mad og en betjening med smil på og ild i øjnene på den gode måde. Der venter en stor sæson for Kroen Endelave, og vi kommer snart igen :-)

Bare godt

Lækker mad. Super betjening. Vi elsker folk der elsker det de laver. Dedikation. Whats not to like. Jeg glæder mig til mange besøg i denne og kommende sæsoner

31. maaliskuuta 2024

Fantastisk oplevelse på Kroen Endelave

Endelave Toast med håndpillede rejer Lækker Kalve Ribeye fra Grambogård
Bagt kartoffel med jk. Lavet Bearnaise

Perfekt💪

Vi kommer igen❤️

29. maaliskuuta 2024

God kvalitet i smukke, nye rammer

Kroen Endelave serverede på sin åbningsdag i lækre nyrenoverede lokaler mega mørt oksekød med velvalgt spansk rødvin. Det nye køkkenteam med erfaringer fra bl.a. Thunø gjorde det fantastisk.
Vi kommer igen!