Min 93 år gamle mor (hvis TV er centrum i hendes liv) fik pludselig problemer med sin fjernbetjening. Fandt KOZ på google og ringede til dem om formiddagen. De fandt den rigtige model, samt havde bå... Näytä lisää
Bestilte en LG magic remote og modtog en helt anden fjernbetjening. Ringede og skrev en mail vedr. problemet. Dette skete den 23. December, så havde ingen forventning om at høre noget før efter jul.... Näytä lisää
Hvis ikke det var fordi alle mine indtastninger vedr. Forsendelse røg til bage til s tandard da jeg ikke kunne betale med først valgte metode. Så fik pakke leveret andet sted og med app som jeg ikke... Näytä lisää
Fandt en kopi fjernbetjening på Koz hjemmeside som virker og er bedre end den orginale. Hjemmesiden virker overskueligt og varen kom den efterfølgende uge. vil gerne bruge denne hjemmeside igen :-... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Salg af originale og erstatningsfjernbetjeninger til næsten alt. Spar op til 40%. Stort udvalg af strømforsyninger til gode priser.
Hørager 22, 2640, Hedehusene
- koz@koz.dk
- www.koz.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hurtigt og uden problemer.
Iorden 👍 god oplevelse.. igen igen
Yderst hjælpsom til at finde det rigtige produkt over telefonen. Meget hurtig levering.
Ali i alt en rigtig god oplevelse.
5 stjerner fuld fortjent.
Hurtig levering.
Generelt en rigtig god oplevelse
Generelt en rigtig god oplevelse,
Har været lidt i tvivl om hvornår varen var leveret på det aftalte posthus, men har netop fået en seddel i postkassen som jeg håber gælder min bestilling hos Jer. Det fremgår ikke af sedlen.
Ellers alt ok.
Hurtig levering
Levering dagen efter bestillingen👍
Virkelig god
I er super hurtig og det er nemt at købe igennem jer.. Jeg er super glad for at handle med jer og har osse fortalt om jer til nogle venner hilsen Lærke jensen
Tilfredsstillende høflig betjening
Tilfredsstillende høflig betjening. Manglede dog en mulig for at kunne returnere varen uden ekstra udgifter.
Hurtigt og godt
kom hurtig og virker med det samme.
Tidsfredsterne var som i skrev…
Tidsfredsterne var som i skrev nødartige.
Det var rart at man kunne stole på de tider, mht. levering.
GODT GÅET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fantastisk produkt og levering på få…
Fantastisk produkt og levering på få dage
Fremragende service!
Hurtig levering