Koz Electronics Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Min 93 år gamle mor (hvis TV er centrum i hendes liv) fik pludselig problemer med sin fjernbetjening. Fandt KOZ på google og ringede til dem om formiddagen. De fandt den rigtige model, samt havde bå... Näytä lisää

Bestilte en LG magic remote og modtog en helt anden fjernbetjening. Ringede og skrev en mail vedr. problemet. Dette skete den 23. December, så havde ingen forventning om at høre noget før efter jul.... Näytä lisää

Hvis ikke det var fordi alle mine indtastninger vedr. Forsendelse røg til bage til s tandard da jeg ikke kunne betale med først valgte metode. Så fik pakke leveret andet sted og med app som jeg ikke... Näytä lisää

Fandt en kopi fjernbetjening på Koz hjemmeside som virker og er bedre end den orginale. Hjemmesiden virker overskueligt og varen kom den efterfølgende uge. vil gerne bruge denne hjemmeside igen :-... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Elektroniikkakomponentit
  3. Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Salg af originale og erstatningsfjernbetjeninger til næsten alt. Spar op til 40%. Stort udvalg af strømforsyninger til gode priser.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bestilte en fjernbetjening d

Bestilte en fjernbetjening d. 6-5-21
Og har stadigvæk ikke få den endnu
Har haft ringet en og og hørt hvad der sket og han sage bare de ikke har fået fjernbetjening hjem endnu og der ville gå et par dage og har haft ringet Idag d. 8-6-21 de tager ikke telefonen den går på telefonsvar

8. kesäkuuta 2021

Før salg fint, lidt knas med kommunikationen

Jeg handlede med Koz, og har fået fin vejledning i forhold til at finde det rette produkt (en fjernbetjening) efter jeg kom til at købe den forkerte i første omgang. Der var lidt knas med kommunikationen efter jeg returnerede den første remote, men det fik Koz rettet hurtigt op på efter yderligere mails.

Den service jeg har oplevet efterfølgende er professionel og kyndig. Jeg vil klart handle her igen

25. toukokuuta 2021
Koz Electronics-logo

Vastaus yritykseltä Koz Electronics

Hej Peter,
Som jeg skrev til dig i mail også så har der været en kommunikationsbrist mellem min kollega og jeg. Den skulle have været afsluttet for længst. Beklager meget at du måtte skrive endnu en mail for at gøre os opmærksom på dette. Dine penge har jeg nu refunderet og vi håber du kan tilgive os.
Med venlig hilsen
Kemal

Kan godt anbefales, trods lidt lang leveringstid

Jeg bestilte en fjernbetjening med leveringstid på 3-6 hverdage, da det ikke var en lagervare. Tolv hverdage efter kom fjernbetjeningen. Efter otte-ni dage ringede jeg til firmaet og spurgte til min fjernbetjening. Jeg kom hurtig igennem og fik en venlig snak og beklagelse. Så, helt i orden.

17. toukokuuta 2021

Dette er for vanskelig

Dette er for vanskelig! innlogging med NEM ID 3 ganger for å gjennomføre købetm det er ikke i orden....Eller er jeg utsatt for fup????

22. huhtikuuta 2021
Koz Electronics-logo

Vastaus yritykseltä Koz Electronics

Hej Torill,
Det er jeg meget ked af at høre. Jeg ved ikke hvad der er gået galt. Jeg kan se at du har haft en indkøbskurv hos os, men af en eller anden grund er betalingen åbenbart ikke gået igennem. Jeg ved desværre ikke hvorfor. Men vi kan selvfølgelig ordne det på andre måder også f.eks. med mobilepay direkte, eller kontooverførsel. Kontakt mig eventuelt via mail på: koz@koz.dk eller på tel.:
7199 2474, så klarer vi den hurtigt.