Afgiver order og pengene hæves dagen efter. 5 dage senere er der stadig ingen pakke! Ved kontakt med dem, oplyser de at varen er i restordre🙄 Hvad giver dem ret til at hæve beløbet inden varen er... Näytä lisää

jeg bestilte varer hos Korssting.dk grundet kort levering tid, under varer stod der i beskrivelse at varen ville blive afsendt i løbet af 1-3 hverdage. Har ikke fået varen efter 11 hverdage, har modta... Näytä lisää

Har tidligere handlet i nettbutikken. Da ble verdien av varen satt til under 200 kr pga tollsatsen i Norge. Denne gangen måtte jeg betale 186,- i toll på en vare til ca500,- De kaller seg en skandinav... Näytä lisää

Jag har fått jätte mycke hjälp med att ta reda på garn jag behövde. Även det jag köpte och betalningen har varit jätte bra,med betalning har jg känt mig trygg. Så jag kommer att handla mera Clara W... Näytä lisää

1. Askarteluliike
  2. Koruliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Korssting.dk, Marie-Louise Rosenstands internetbutik for broderivarer med broderipakninger, mønstre, garn, stof og tilbehør

2,0

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,0

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Indfriet

Nemt at finde jeres varer og hurtigt og upåklagelig levering.

19. helmikuuta 2013

Genial service.

Super fin behandling, Fik en mail, da pakken var afsendt, og modtog mit køb til den aftalte tid.
Udførlig sy-vejledning og alle materialer var vedlagt, så det var bare at komme igang med det spændende arbejde.
Første gang - men bestemt IKKE sidste gang! - jeg har handlet med Korssting.dk.

Med venlig hilsen
fra en tilfreds kunde i Viborg

12. helmikuuta 2013

Meget tilfreds

God og overskuelig hjemmeside.
Den var nem at finde rundt i, og det var nemt at finde hvad jeg skulle bruge.
Og så gik der kun et par dage, så havde jeg det bestilte :-)

11. helmikuuta 2013

God og pålidelig

Jeg har bestilt en del gange og har aldrig haft noget at klage over. Eneste anke er, at jeg synes, der mangler noget lidt mere moderne i udvalget.

5. helmikuuta 2013

om korsting

jeg er meget glad for det i har sendt til mig, da jeg går meget op i det, jeg har ikke noget ondt og sige, da jeg kun er tilfreds med det i har sendt til mig..

4. helmikuuta 2013

Hurtigt og nemt

Det r hurtigt og nemt og man kan frit vælge mellem mange mønstre og finde lige det man søger, frem for at gå i mange forretninger til man finder det man vil have.

28. tammikuuta 2013

flott oppfølging

Jeg fikk straks beskjed om st ordren var mottatt og oppfølging vidre om leveranse! Bestiller gjerde igjeen!

20. tammikuuta 2013

Super

Der var hurtig levering og alt var som det skulle være, det var super :)

16. tammikuuta 2013

Let, brugervenlig og rigtig flinke!

Jeg bestilte tre ting inden jul, og fik i samme øjeblik besked om, at varene pga. ferie først kunne leveres i uge to. Onsdag i uge to blev min ordre opdateret, og torsdag havde jeg varene. Inklusiv en lille gave pga. ventetid. Rigtig fint! Og ventetiden var jo meldt ud da jeg bestilte.

10. tammikuuta 2013

endelig fundet julemusene

jeg er glad for at have fundet julemusene. startede for næsten 40år siden med at lave nogle af dem. nu er min søn blevet interesseret i at jeg skal lave flere, så det prøver jeg.

22. joulukuuta 2012

Meget tilfreds norsk dame!

Jeg bestilte et beslag 5 desember, og den 13 fikk jeg beskjed om at det var sendt. Det tok litt lang tid, og jeg var bange for at julegaven ikke skulle bli ferdig. Men den 15 desember mottok jeg beslaget, og jeg er tilfreds! GOD JUL fra Norge :)

16. joulukuuta 2012

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili