Jättefina och söta snöredskap, en skyffel och en snösläde till barn. Dessutom, om det nu är sant är de tillverkade här i Sverige och på Åland. Nu är vi redo och rustade inför nästa vinter. Då vi har e... Näytä lisää
Jag beställde fel mått på varan. Kontaktade kundtjänst och de avbröt beställningen och jag fick pengarna tillbaka på Swish redan under telefonsamtalet. Wow, vilken service! Det kändes självklart att... Näytä lisää
Att jag fick bra hjälp via telefon . Och att det stämde med varorna. Mycket bra . Det som var sämre var att Postnord inte meddelat mig när varorna blev levererade. Ev att dom stod på bron för länge .... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Butik online för företag och privatpersoner med riktigt attraktiva priser. Vi har störst sortiment i branschen med över 50.000 artiklar inom kontorsmaterial, hobby, städ, torkpapper, whiteboards, datortillbehör, skolmaterial, sjukvårdsutrustning och mycket annat. Vi erbjuder fri frakt över 995 kr (exkl. moms), snabbt levererat till dörr, postombud eller hem med PostNord. Betalning med Klarna, faktura, e-faktura, Swish och kort. Välkommen in!
Välkommen till Kontorsgiganten!
Yrityksen kirjoittama

- Stort
- Sveriges största sortiment av kontorsmaterial samlat i en butik
- Billigt
- Här handlar man billigare än i andra butiker med många kampanjer
- Enkelt
- Handla direkt utan förhandlade avtal med snabb leverans till dörren
Sveavägen 20, 11157, Stockholm, Ruotsi
- 020-10 00 09
- kundservice@kontorsgiganten.se
- www.kontorsgiganten.se
Jättebra att få hem matlådor
Jättebra att få hem matlådor. Som inte tar slut snabbt. Tack
Snabb leverans och produkten är bra och…
Snabb leverans och produkten är bra och stämmer överens med dess beskrivning.
Beställde 14.00 på onsdagen
Beställde 14.00 på onsdagen. På hemsidan står det att paket som beställs innan 15.00 skickas samma dag. På torsdagen var inte paketet hämtat. På fredagen 16.29 registrerades paketet på Posten.
På måndagen 3 arbetsdagar senare ankom paketet.
Bra produkter!
Bra produkter till ett vettigt pris. Lite strul med leveransen. Det kom två kollin men jag fick bara koden till ett. Var tvungen att kontakta kontorsgiganten för att få koden till kolli nr två. Kan vara så att problemet låg hos utlämningsstället
allt fungerade bra å snabbt
Hög kvalitet på produkterna och…
Hög kvalitet på produkterna och supersnabb leverans.
Allt bara bra
Det finns det man behöver beställa och…
Det finns det man behöver beställa och sakerna är finna. Lätt att hitta och beställa och snabb leverans är det också.
Lätt och smidigt att beställa .snabb…
Lätt och smidigt att beställa .snabb leverans.
Att jag fick snabb hjälp med…
Att jag fick snabb hjälp med beställning och att det var inga problem med fakturering .