Det var deres måde at håndtere deres fejl på. Der var rod i lagerbeholdningen, så de havde solgt et par højttalere, som ikke var på lager og samtidig hævet betalingen. Det blev løst på tilfredsstil... Näytä lisää
Jeg er virkelig imponeret over denne lille Bluetooth-højtaler! På trods af størrelsen leverer den klar og kraftfuld lyd med en fin balance mellem bas og diskant. Batteriet holder op til 2 timer, og de... Näytä lisää
Jeg bestilte en minihøjttaler, som jeg ville have sendt til en pakkeshop, men synes jeg ikke var muligt. Jeg skrev derfor til kundeservice, som svarede at de havde nu rettet,så den blev sendt til de... Näytä lisää
Desværre lever den lille højtaler ikke op til forventningerne - men ekspeditionen og kontakten med firmaet var OK
En lille webshop med nøje udvalgte produkter
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Desværre lever den lille højtaler ikke…
Pakken var hurtigt fremme 😊
produktet holder hvad reklamen lovede
produktet holder hvad reklamen lovede. jeg er godt tilfreds selv min kone nikker anerkendende om mit køb
Smart lille højtaler
Smart lille højtaler, med forbavsende god lyd - og så til en rimelig pris! Det giver jo tilfredse kunder….
Verdens -måske - mindste højtaler
Verdens - måske- mndste højtaler o:-) på størrelsen af en stor valnød har en overraskende god lyd. Let og praktisk at bruge i fm, rejser m.v.
Fin service og hjælp fra deres side når leveringsfirmnaet svigtede. Tak for det!
Temu varer som koster 6 gangen.
Temu varer som koster 6 gangen.
Jeg fant mini høyttaleren til 62,- nok(40dk) på Temu
Dårlig service og forretningsskikk
anbefales ikke

Vastaus yritykseltä Konsulentbixen
Den Højtaler jeg købte, duede ikke,skrev så til dem,og 5 dage efter havde jeg en ny,skulle ikke retrnere den gamle, meget fin service.Tak
Den Højtaler jeg købte, duede ikke, skrev så til dem, og 5 dage efter havde jeg en ny, skulle ikke returnere den gamle, meget fin service. Tak
Veldig fornøyd
Varen var utsolgt, men bedriften tok raskt kontakt for å informere om det, og jeg fikk kompensasjon for dette. Veldig fornøyd med det.
Alt var fint og flot
Produkter var som forventet, lillebitte højttaler 😊 og den kom hurtigt og uden problemer
Vh/Tove
Typisk kinesisk varer.
Højtaleren ok men microphonen ikke god. Til gengæld let at have med som tillæg til telefonen, når man er fler der skal lytte (ogtale) med.

Vastaus yritykseltä Konsulentbixen
God købeoplevelse - fik svar på mine spørgsmål
Havde et spørgsmål omkring lydstyrke på en Mini wireless Speaker, som kundeservices chatbot svarede meget detaljeret på. Super fedt med en chatbot-service, der kan andet end bare generiske svar. Bestilte højttaleren og den lever op til forventningerne.
Lille og god.
Jeg så reklamen for verdens måske mindste højttaler. Fin pris. Den måtte prøves. Den kom meget hurtigt. Lyden er fin, men lidt tynd når jeg spiller Twisted Sisters eller Black Ingvars. Men helt ok til det meste af anden musik.
højtaleren er lille og nem at have…
højtaleren er lille og nem at have med,men jeg savner en brugsanvisning på Dansk der er EU lovbestemt.Den i pakken er ulæselig selv med lup.Det er den mindste brugsanvisning jeg har set.👎😊

Fik pakken til døren
Det var deres måde at håndtere fejl.
Det var deres måde at håndtere deres fejl på.
Der var rod i lagerbeholdningen, så de havde solgt et par højttalere, som ikke var på lager og samtidig hævet betalingen. Det blev løst på tilfredsstillende måde.
Jeg fik mine højttalere senere plus en ekstra, for ulejligheden.
Højttalerne er utrolige. Bare en skam, at jeg ikke kan få dem til at spille i stereo.
Hurtigt og fin vare
Hurtig ekspedition- varen lever op til…
Hurtig ekspedition- varen lever op til forventningerne. Tak.