Super oplevelse
Professionelle og meget, meget venlig modtagelse betjening!
Professionelle og meget, meget venlig modtagelse betjening!
Jeg kom med totalt smadret hår hvilket de formåede at redde! Dog holdte farven kun i ca 2 uger og så var farven vasket ud igen…
Når jeg kommer for så spørge om dette er normalt, bliver jeg mødt af en der snakker fuldstændigt udenom, hvor jeg sætter spørgsmålstegn til prisen når holdbarheden er så ringe. Det ender med jeg får af vide at det er “almindelig viden” at farven går ud af håret og at det er min egen skyld da “jeg ikke skulle have ødelagt mit hår fra start”…
Super ærgerligt at man som kunde ikke bliver informeret om hårfarvens holdbarhed, og endnu mere ærgerligt får af vide at man selv skal have styr på det. Det vil jeg nu mene er frisørens ansvar!
Derudover får jeg af vide at jeg ikke har fået farve i mit hår, men derimod kun toner. Dette var ikke det jeg blev informeret om der jeg fik lavet mit hår, da jeg både fik farve og toner. Når hun så slår mig op i computeren kan hun så se jeg har fået farve, men vil stadig ikke stå ved at resultatet ikke er optimalt.
Jeg har snakket med 2 andre saloner, og frisørerne der siger at farven ryger lidt ud, men de synes det er overraskende hvor lidt farve der er tilbage i mit hår på trods af hvornår jeg fik håret lavet.
Dette argumenterer frisøren i kongslev om at “jo bedre og dyrere den hårfarve man bruger er, jo hurtigere bliver den vasket ud”.
Ærligligt at have betalt 1700kr for et resultat det holdte i lige knap 2 uger.
Her bliver jeg klippet. Jeg er blevet klippet der i mere end 10 år og er altid gået defra med en skarp velklippet frisure. Uanset mine mine ønsker. Altid parat med råd uden at være anmasende. Supersød service, imødekommende og professionel. I dag blev jeg klippet af Mie som er en dygtig frisør. Jeg er altid tryg ved at blive klippet hos Kongslev, Gentofte. 5 store stjerner til 3 søde og dygtige piger. Hvor chefen er en af dem der klipper an og tager sin del af opgaverne. Respekt.