Kan kun varmest anbefalde at holde sin fest på Kongekilden i Dyrehaven Man bliver mødt med med en meget professionel indehaver der havde en helt fantastisk energi ,smilende og meget lyttende... Näytä lisää
Min mand og jeg fejrede vores bryllup og vielse ude på restaurant Kongekilden den 16. Maj. Det var en helt igennem fantastisk eftermiddag og aften. Personalet var yderst professionelle, maden smagte s... Näytä lisää
5 ud af 5 stjerner! Vi havde det absolut bedste bryllup hos Kongekilden. Maden var fantastisk, omgivelserne var eventyrlige, og personalet var utrolig hjælpsomme hele vejen igennem. Op til s... Näytä lisää
Virkelig kedelig "grillbuffet" hvor kun pølserne var grillet, mens kødet nærmest virkede kogt. Sand i den grønne salat, blomkål-spelt?salaten smagte ikke af noget, mens kartoffelsalaten var OK. Upro... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Vi var inviteret til konfirmation i går…
Vi var inviteret til konfirmation i går d 25/5 19. Hold da op... Bliver nød til at sige at vi kommer aldrig igen.... Desværre.... Maden var virkelig kedelig 🧐 og der var ikke nok... Vi var Ca 50 gæster og der var lavet mad til 30...... Og da desserten endelig kom efter meget lang tid, var der ikke nok.... Pinligt..personalet var ikke til at få fat i
🙄De havde mere travlt med et andet selskab..... Jeg ville Aldrig anbefale kongekilden til nogen.... Øv at vi var nød til at kører ud og få noget at spise.... Efter konfirmationen..... Det har jeg sku aldrig prøvet før..... Håber bare i tænker jer om 😱inden i bestiller på kongekilden.....
Konfirmation på Kongekilden
Til konfirmation 19.05.19 hos Kongekilden som er et dejligt sted.
Fin velkomstdrink.
Der var ikke hældt hvidvin i glassene, så da vi skålede tillykke første gang, var det noget slukøret i vand.
Kan ikke komme udenom, at tarteletterne til forret var lunkne, der gik ret lang tid fra de første fik mad, til de sidste. Nærmere 25 min. Vi var også mange, men jeg tænker det er ok, når der er takket ja til opgaven.
Buffeten - ikke dårlig, med bestemt heller ikke god. Som noget jeg selv kunne bikse sammen tirsdag aften. Jeg laver dog sprødt skind på kyllingen. Så manglede der kylling, så manglede der oksekød. Man kunne ikke følge med, selvom de sikkert gjorde deres bedste. Kagen til desserten var næppe bagt på dagen. Personalet uerfarne, men bestemt venlige. Der var flere ting, men jeg stopper her. Alt i alt en absolut middelmådig oplevelse, ikke mindst i forhold til prisen. Men der er jo beliggenheden. Og charmen. Og atmosfæren. Alt sammen så skønt. Det kræver sit køkken!
Sublim lækker mad og god service.. Tak for et gennemført arrangement
Jeg og nogle venner var til Medina intimkoncert med middag på Kongekilden. Ros til Medina men endnu mere ros til køkkenchefen samt personalet. Trods en smækfyldt restaurant, travlhed og 200 gæster, der skulle serveres mad til på samme tid - var der ikke en finger at sætte på hverken service eller mad.
Sublim lækker menu, veltilberedt - lige i skabet.
Tusind tak for denne oplevelse. Mit selskab og jeg ser frem til vores næste besøg på Kongekilden.
Intimkoncert med Sko og Torp
Intimkoncert med Sko og Torp
Selve koncerten var god, og lyden var fin..Sko og Torp kom dog først på kl. 22.45, så det var længe at sidde og vente (fra kl. 19), også fordi der var meget lang tid mellem retterne. Ydermere havde vi betalt for billetter tæt på, men blev placeret bagved ved et lille cafebord ved udgangen til toiletterne, hvor udsynet til koncerten var dårlig, og der konstant var et rend forbi os af mennesker, der skulle på toilettet.
Første og sidste gang på Kongekilden!
Hvor skal jeg begynder?
Jeg har stået for at holde vores julefrokost arrangement for mine kollegaer der er bestående af hospitalspersonale med 114 deltagende.
Efter telefonisk henvendelse til Kongekilden, Inge, laves der en mundtlig aftale omkring vores julefrokost. I aftalen lå fri bar, et par ændringer i menuen samt, at en storbus ville køre mine gæster til Lyngby Station kl. 01:30. Et par dage efter ringer jeg igen til Kongekilden for at få bekræftet vores aftale skriftligt, de besvarer hverken på mails eller opkald, medmindre der forsøges at ringe utalige gange - mangle på kommunikations skal man lede længe efter. Dog har Kongekilden formået, at sende regningen til firmaet med det samme.
Efter aftale med Inge kommer jeg nu til Kongekilden og skal forberede min julefrokost et par timer inden mine gæster kommer. Overraskende da jeg træder ind i lokalet ser jeg, at intet var som aftalt ift. bordopsætningen, hvilket naturligvis havde en effekt på bordplanen og aftenens underholdning. Jeg oplyser dette til tjeneren, da han er den eneste jeg kunne få øje på, og hertil svarer han: ”I er åbenbart ikke blevet oplyst om, at vi også har andre gæster iaften”. Dybt chokeret og frustrerende står jeg og skal modtage 114 gæster, hvor jeg havde fået det indtryk ved vores første telefonkorrespondance, at det skulle være et privat arrangement. Jeg ringede til tovholderne på arrangementet - Inge og Nicklas, men ingen af dem var til at få fat i!
Mine kollegaer oplyser mig om mandagen, at juleøllen var færdig en halv time efter de ankom. Selv menuen var ikke som aftalt! Der var ikke nok mad og ej var anretning appetitlig.
Senere på aftenen spørger jeg indtil hvilken retning jeg skal henvise mine gæster når storbussen kommer, hertil kigger personalet undrende på mig - det viser sig, at der ikke er bestilt nogen storbus som aftalt! I forlængelse af dette, spørger personalet uintelligent og flabet om der er indgået en kontrakt og betalt?! Det er helt grotesk for naturligvis er der betalt på forhånd, taget i betragtning af arrangementets størrelse. Som plaster på såret tilbød en anden medarbejder Kim, for at redde aftenen, at køre mine gæster fire personer af gangen til Lyngby Station, nu hvor storbussen ikke var kommet som aftalt. Kim skal have tak for den tanke.
Overstående er yderst uacceptabelt og bestemt ikke i orden, hvorfor min anbefaling herfra – hold ikke dit arrangement/event på Kongekilden. Absolut ingen stjerne herfra!

Vastaus yritykseltä Kongekilden
Har lige afholdt fest på Kongekilden
Har lige afholdt fest på Kongekilden, og i den indledede festplanlægning, blev man mødt gode forslag, mad, vin og servering, samt anretning.
Lokationen som man har for sig selv, rummer alt med Lys, lyd, og rigeligt med toiletter.
Personalet udviste stor fleksibilitet under hele eventen, og kom med gode forslag til at få festen til en glide med serveringer, pauser, plads til underholdning. Og vi fik også mulighed for at forlænge vores forud bestilte tidsramme undervejs.
Det er nok svært at finde bedre udsigt i dyrehaven, med mindre man er kongelig 😊
Klart oplagt til den næste fest, jeg skal afholde.
Utrolig skuffet
Tak for en fantastisk bryllupsfest
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Kongekilden, og har haft god kontakt med Inge fra start til slut. Kongekilden ligger i nogle helt unikke og fantastiske omgivelser og var en fantastisk for lige netop vores bryllup. De har de smukkeste sprossede vinduer med udsigt ud over et idyllisk landskab.
Det er både det flotteste og et af de billigste steder vi er stødt på i vores søgen efter bryllupslocation i restaurant/kro/hotel-genren. Vi var allesammen vilde med maden og servicen var god.
Dog skal man lige være opmærksom på, at det alene er vin og vand som er inkluderet under middagen (bortset fra til børn), så det koster ekstra, hvis gæsterne bestiller sodavand, øl eller lign. inden den frie bar åbner efter maden. Så hvis man har et stramt budget, anbefaler vi, at man lige laver en aftale med personalet på forhånd om, hvor meget ekstra man vil give gæsterne mulighed for at bestille.
Tak for en god dag
Tak for en god dag
Vi holdte vores datters barnedåb
Og alt var så fint sødt personale og super lækkert mad
Der blev hele tiden fyldt op
Utrolig lækkert mad og dejlige omgivelser
Tak for en rigtig dejlig dag
Kære kongekilden
Kære kongekilden
Tak for et helt fantastisk bryllup. Vi havde den dejligste dag i smukke og romantiske omgivelser med god mad og sød betjening.
Vi kunne absolut ikke ønske os mere..
Iben og Frederik
Fantastisk oplevelse gang på gang
Fantastisk sted! Kanon søde medarbejdere og super god mad.
5 Stjerner herfra, helt klart!
Var til Burhan g koncert.
Var til Burhan g koncert.
Maden var super lækker på nær lige kødet til hovederetten var næsten uspislig. Da de havde fået leveret noget forkert. Efter hovederetten kom der en ung mand op på scenen og undskyldte over det og sagde der ville komme noget kompensation for det. Super fedt at de står ved fejlen.
Alt i alt en super hyggelig aften super stemning derfor 5 stjerner
Har nu prøvet at komme i kontakt med …
Har nu prøvet at komme i kontakt med firmaet gennem FB i 14 dg.Min kone har også prøvet via mail,ingen svar overhovedet. Finder et andet sted at bruge vores 25000.- Utroligt det sted stadig kører.......
Tænk jer godt om !
De ønsker ikke feedback. Efter vi aflyste et arrangement næsten et år før, mangler vi stadig at få vores penge tilbage !
Håber aldrig nogen overvejer at holde deres fest eller bryllup der.
Outlandish koncert
Vi var 6 personer til vores første arrangement hos Kongekilden - Middag og Outlandish koncert. Det var en super oplevelse og et rigtig godt arrangement. Maden smagte rigtig dejligt. Outlandish var fantastiske og efterfølgende holdt de stedet åbent, så vi kunne feste indtil kl. 02:30 om natten - tak for en forrygende aften/nat.
Udsigt til en væg og ikke til …
Udsigt til en væg og ikke til Outlandish, ingen snacks, kaffe, the eller sødt. Til gengæld en arrogant og halvagressiv behandling fra overtjeneren/konferenciens side. Alt for lidt mad - de mindste portioner, jeg nogensinde har oplevet - ikke engang et 8 års barn kunne være blevet mæt af de portioner, som vi fik. Helt uoverskuelig og urimelig bordfordeling. Utrolig svingende og ringe drinks kvalitet. Alt for mange mennsker på for lidt plads. Herretoilettet - 2 stk kabiner - en uden dør og den anden kunne ikke lukkes. Kommer aldrig til koncert eller andet arrangement der igen. Kan absolut ikke anbefales med mindre du nyder at blive snydt:-)
AMATØRAGTIGT ud over alle grænser. Outlandish var til gengæld en god oplevelse med god lyd - synd, at de skulle slutte deres flotte 20-årige karriere på et skodsted.
Virkelig skuffende
Jeg var til intimkoncerten med Outlandish, som også var deres sidste.
Jeg har været fan i 17 år og havde glædet mig til at opleve sidste koncert. Vi ankommer kl 18, blkr først lukket ind kl 18.20. Hvorefter ejeren eller gud ved hvem han var, henviste os til en plads oppe bagved på balkonen. Mega skuffende. Da jeg nævner for ham at vi kun kommer for bandet og om vi ik ku få en plads tættere på, får vi et næsvist "nej, vi har en plan. Desuden får I de bedste pladser heroppe". Hvilket var løgn. Min søster sad bag en væg.
Og da Outlandish kom på, begyndte folk at komme hen foran os, og folk gik konstant forbi på toilettet osv.
Virkelig skuffende.
2 ud af 3 dame toiletter var stoppede.
Vi maden kom omkring halv 8 og vi ventede længe på hovedretten. Der var ALT for lidt mad og dessert, man ku ik engang blive mæt.
Simpelthen sådan en skuffende oplevelse. Der skal meget til før jeg kommer der igen...
Var til intimkoncert med middag hvor …
Var til intimkoncert med middag hvor Outlandish havde deres sidste koncert. Arrangementet indeholdte champagne og snacks til velkomst vi fik aldrig snacks. Vi skulle også have kaffe med sødt, det fik vi heller ikke. Maden ok men ikke helt tilfredsstillende. Outlandish var godt og smult, tak for det.
Hvis man skal gennemfører et sådant arrangement, skal man have organisationen, det har Kongekilden ikke.
Piv lækkert det hele
Vino det er Fino.
Vi var til claus runde fødselsdag og det var jo et brag af en fest.
Synd vi ikke kunne spise mere fra jeres lækre sommer buffet. Men skønt var det! Vi kommer igen
Jeg har haft en fremragende aften til …
Jeg har haft en fremragende aften til grill på Kongekilden. Selvom det regnede formåede personalet alligevel at levere en skøn aften med god betjening og dejlig mad i skønne omgivelser.