Vandaag eerste keer BHV cursus gehad in…
Vandaag eerste keer BHV cursus gehad in Assen.
Erg leerzame middag, met een ontspannen sfeer.
En een goede dosis humor.
Dikke pluim voor de cursus leiders
Kompas Veiligheidsgroep heeft één duidelijke missie: Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Veiligheid begint bij bewustzijn, kennis en verantwoordelijkheid. Zo creëren we samen een veilige omgeving waarin iedereen met vertrouwen kan handelen. Samen maken we Nederland veiliger.
Kerkenbos 10-95, 6546BB, Nijmegen, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Vandaag eerste keer BHV cursus gehad in Assen.
Erg leerzame middag, met een ontspannen sfeer.
En een goede dosis humor.
Dikke pluim voor de cursus leiders
Het was een leuke, maar toch ook weer een leerzame BHV herhaling.
Dank aan de enthousiaste trainer.
Vreselijke leuke middag gehad met de BHV cursus in Assen
Zeer duidelijk allemaal. Het opletten kostte totaal geen moeite omdat Bram, onze instructeur het zo ontzettend leuk en goed uitlegde. Met af en toe humor tussendoor. Hoe fijn om nu eens niet bij een slaapverwekkende cursus te zijn.
Zeer goed gedaan, leuke groep en vooral veel geleerd.
Tot volgend jaar en een pluim voor Bram.
BHV herhalings cursus gehad.
Gegeven door Wendy.
Praktijk gericht waardoor de leerstof beter blijft hangen dan slaapverwekkende theoretische aanpak.
Houdt het lekker luchtig en zorgt voor een fijne sfeer.
Wat schetst onze verbazing: na de eerdere onderstaande ervaring, totaal niet meedenken of helpen. Wordt vandaag ineens de herhalingscursus verschoven vanuit Kompas omdat er te weinig cursisten zijn. Dank kan kennelijk de cursus ineens wél een paar dagen van tevoren verschoven worden.
Wij krijgen geen tegemoetkoming voor deze verschuiving vanuit Kompas, terwijl wij in eerste instantie € 45,00 per persoon moesten betalen toen wíj wilden verzetten. Omgekeerd kan er dus kennelijk wel zomaar verzet worden omdat het Kompas beter uitkomt.
Rare gang van zaken. Meedenken toen wij wilden verschuiven was prettiger geweest.

Vastaus yritykseltä Kompas Veiligheidsgroep
Een super leuke en leerzame bhv cursus gehad van Wouter, een hele enthousiaste en ervaren instructeur! Ook de inschrijving via de klantenservice was een prettige ervaring.
Top geholpen door de klantadviseurs. Wij zijn zeer tevreden!
Leerzame bhv cursus gegeven door een goede instructeur. Leuk dat de cursus elk jaar net even anders is
De cursusleider is vriendelijk en geeft veel en duidelijke informatie.
Ik heb weer wat nieuws gehoord ( na 20 jaar BHV)
Alles komt goed aan bod en vragen worden goed beantwoord.
De les was duidelijk, pittig, krachtig, en de persoonlijke verhalen/ervaringen maken dat de over te brengen stof beter blijft hangen. Heel fijn dat de lesstof is aangepast aan deze tijd en meer aansluit op de dagelijkse praktijk. Het moet voor mij al reeds de 5e of 6e keer herhaling zijn en de les is iedere keer weer anders. Dankjewel weer en tot over een jaar.
Prima geregeld. Duidelijk en leerzaam. Top!
Echt een hele fijne BHV cursus gekregen!
De cursus wordt afgestemd op de cursisten en er is naast de duidelijke uitleg voldoende ruimte voor vragen.
Er wordt veel rekening gehouden met persoonlijke ervaringen en de cursus was erg leerzaam.
Dus trainer had hele goede humor (ook belangrijk)!

Vastaus yritykseltä Kompas Veiligheidsgroep