Koeienhuidvloerkleed.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Je suis ravie de mon achat. Ce site permet vraiment d’acheter la peau de vache parfaite en qualité comme en couleurs. Il y a un vaste choix de couleurs de teintes de robes différentes de tailles... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mooie kleden en precies de juiste Maat heel blij mee en leuk de set onderzetters die erbij zaten .

1. Koti & Puutarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ons doel is om u te voorzien van een fijner gevoel in uw woonkamer door een unieke decoratie. Wij verkopen prachtige koeienhuiden via onze webshop, met de focus op kwaliteit en presentatie. Wij horen graag wat u van onze website, service en vooral van de huid vindt na uw aankoop.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Superbes couleurs très belle qualité !

Je suis ravie de mon achat.
Il y a un vaste choix de couleurs de teintes de robes différentes de tailles aussi.
Elles sont classées par dominantes et couleurs ce qui aide grandement à choisir.
Je recommande vivement.
Achat facile, livraison rapide et soignée, la peau arrive certes pliée en 4 ou en 6 mais comme elle est très souple elle se pose parfaitement au sol sans pli ou déformation !
Bravo !

1. syyskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk de juiste kleur kiezen

De website is duidelijk. Het makkelijk om zo toch van een natuurproduct de voor jou juiste kleur uit te kiezen. We kregen snel en met duidelijke uitleg hoe de vouwen er het beste uit gaan, de prachtige huid thuisgestuurd. We zijn er heel blij mee.

26. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Prachtig, uniek kleed en topkwaliteit!

Ontzettend blij met dit koeienhuidvloerkleed! Het is heel fijn dat je exact het exemplaar ontvangt dat op de foto staat afgebeeld—het kleed past met z'n warme, gestroomlijnde patroon en mooie brindle/bruintinten perfect in ons interieur.
Met een afmeting van ca. 247 x 212 cm is het lekker royaal en heeft het een hele mooie, natuurlijke vorm. De kwaliteit van het leer en de vacht is voelbaar hoogwaardig. Extra leuk meegenomen waren de gratis onderzetters die erbij geleverd werden!
Kortom: snelle levering, uitstekende kwaliteit en precies wat ik verwacht had. Absoluut een aanrader!

30. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Positieve ervaring in al zijn aspecten

Positieve ervaring in al zijn aspecten. Naast de snelle levering kreeg ik op de koop toe zeer mooie koehuiden. Ze zijn een aanwinst in onze woning. Ze zijn super mooi en daarnaast ook heel natuurlijk. Naast het decoratieve feit, ben ik blij dat de huiden niet tot afval zijn vervaren, maar kregen het respect dat ze verdienen dankzij koeienhuidvloerkleed.nl. Super bedankt, zeer tevreden klant. Tot ziens.

30. heinäkuuta 2026

Top!

Snel geregeld en kreeg een prachtige huid binnen de volgende dag. Mocht het toch niet helemaal zijn wat ik zocht had het ook nog kosteloos geretourneerd mogen worden. Top service!

28. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg blij met het kleed!

Ik heb het kleed nu al 3 weekjes en ik ben erg tevreden. De huid is erg mooi en voelt zacht aan. Ook is hij erg soepel en makkelijk neer te leggen. Hij is mooi groot en bedenkt een groot stuk van de vloer.

11. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vorige week een koeienhuid besteld en snel ontvangen.zeer mooie huid maar het was de verkeerde maat. Na 1 mailtje meteen opgelost! Binnen 4 dagen het juiste ontvangen. Heel mooie huid en zeer correct afgehandeld. Ook belangrijk dat de huiden restproducten zijn en dat de dieren niet voor hun huid geslacht zijn! Echte aanrader!

3. kesäkuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin